- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Воланд
titán
-
gzbotii
nagyúr
válasz
donceleger8 #163 üzenetére
WP7 1GHz es 500MB RAM mond valamit? Sebesseget tapasztaltad (legalabb 2 napos aktiv hasznalat mellet)?
Csak ennyit szeretem volna hozzafuni -
Misály
addikt
válasz
donceleger8 #163 üzenetére
Azert, mert tenyleg elavult, akarhogy is nezem. Es igen, erzodik a mindennapi hasznalaton.
-
catroot
veterán
válasz
donceleger8 #157 üzenetére
Itt szerintem a vita azért "fajult" el, mert az egyik kolléga fentebb leszaroztam a wp7-et a sybiannal szemben.
Erre páran persze ugornak.
-
Misály
addikt
válasz
donceleger8 #157 üzenetére
Laikusnak magyarazhat az ember technikarol...
-
Воланд
titán
válasz
donceleger8 #153 üzenetére
az a problema, hogy Blyan egy szoval nem fikazta a symbiant, csupan jelezte, hogy ahol most tart, annak mar evekkel ezelott meg kellett volna valosulnia.
amugy nem, ios eseteben sem maradnak nyitva az alkalmazasok, ugyan ugy lefagyasztasra kerulnek a hatterben. ebben is hasonlit a wp es az ios.
-
Misály
addikt
válasz
donceleger8 #149 üzenetére
"Oké! Tehát ha jól értelmezem az utóbbi hsz-eket, akkor a symbian többre képes, mint a WP jelenlegi formájában! Tehát akkor a symbian jobb mint a WP!"
Ezt sajnos igy nem mondhatod ki, retegigenyeknek jobban megfelel a symbian, de ami a nagy atlagnak kell arra pont eleg a wp is es ezt zsenialis felulettel hozza... Egyebkent engem is ezek az aprosagok tartanak a symbiannal meg mindig, megszoktam, hogy ezeket is tudja, es bosszantana ha nem tudna, de attol meg egy csotrogany a rendszer, szar memoriakezelessel es nulla modern SOC tamogatassal, ~6 eve ugyanazon az architekturan rocog a rendszer ami tobb mint gaz (csak egy futasi szallal dolgozik egy Cortex A8 elbol 2-vel, es meg csak egy core-rol van szo)... egy modern SOC-al a symbian csodakra lenne kepes, de ehhez uj kernel kellene amit vagy egyszer osszedobnak az Accenture-nel hobbibol (kizart, nem keves fejleszto hagyta ott iden a ceget)
"Na meg legyen kilépés a programokból WP-n! Ne maradjon minden nyitva, mert annak nem látom értelmét hogy szívesen bezárnám a programot de ugye nem tudom, csak "elhagyni" majd belépni az alkalmazáskezelőbe hogy ott zárjam be! Ez számomra egy vicc ez a megoldás!"
Valojaban bezarja, csak az adatkapcsolatot hasznalo processeket hagyja benn. Amirol te beszelsz azt az Android csinalja, valos idoben futtat programokat (mint a symbian) , ezert kell ala akkora HW mert mindezt dalvikkal oldja meg ami minden csak nem eroforrasbarat, mindehhez hozzaveszed, hogy be se tudja zarni a rendszer az appokat...
Megnyilvanulasidbol csak a fanatizmus latszik nulla szakmai hozzaallassal, kicsit gondolkodj el, hogy miert dobnak ki egy rendszert ami a modern tdci suv-ok kozott probal uaz-kent ervenyesulni a szivomotorjaval. A rendszer fapados, elavult architekturat hasznalt, hiaba tud mindent, ha egyszeruen vannak kenyelmesebb, gyorsabb megoldasok. A funkcionalitast meg baszhatod, ha a rendszer mero szeszelybol kivanja az ujrainditas 2naponta.
Es mielott beszolnal: elsok kozott vettem n8-at, anno 5800-at, en egyutt tudok veluk elni, de teljes mertekben megertem azokat akik kerulik... en is kerulom az androidot, mert osszezavarodok rajta.
Vegul: Nyugodj meg, nem fog bantani senki.
-
Воланд
titán
válasz
donceleger8 #149 üzenetére
"Oké! Tehát ha jól értelmezem az utóbbi hsz-eket, akkor a symbian többre képes, mint a WP jelenlegi formájában! Tehát akkor a symbian jobb mint a WP! Vagy én vagyok a hülye hogy erre következtetek??? Tudom, én vagyok az, költői kérdés volt!"
szubjektiv. hiaba tud tobbet a symbian, szamomra nem lesz jobb mint a wp es ha fizetnenek erte, akkor sem hasznalnam. ezt kellene megerteni, hogy attol, hogy a smybian tud egyes dolgokat, amit a wp nem, meg nem lesz mindenkinek jobb rendszer, mert masra van szuksege. ezt miert olyan bonyolult felfogni?
"Na meg legyen kilépés a programokból WP-n! Ne maradjon minden nyitva, mert annak nem látom értelmét hogy szívesen bezárnám a programot de ugye nem tudom, csak "elhagyni" majd belépni az alkalmazáskezelőbe hogy ott zárjam be! Ez számomra egy vicc ez a megoldás!"
azt ugye tudod, hogy semmi nem marad nyitva es nulla eroforrast hasznal a hatterben? az meg a masik, hogy nincs is alkalmazaskezelo wp-n...
-
Misály
addikt
válasz
donceleger8 #139 üzenetére
Nem trollkodik, eteti a trollt. Ha mar hasznalod a fogalmat legyel tisztaban vele
Amugy barmennyire is megfelel a symbian jelenlegi igenyeimnek ( bar neha ingert erzek hogy foldhoz basszam ), valtani fogok amint barmelyik OS utoleri ( najo esetemben, a WP ha utoleri ). -
Blyan
félisten
válasz
donceleger8 #139 üzenetére
Igen, nagyon faj, hogy a megfizethetetlen, szamomra soha el nem erheto Symbiant hasznalod, nekem meg csak a szar wp jut.
Sargulok az irigysegtol, pedig ugy szeretnek tag lenni.Meg baratokat szerezni.
-
Flash86
tag
válasz
donceleger8 #88 üzenetére
Persze a maga nemében a Windows 2000 is egy használható rendszer Northwood magos procival, csak hát khm... 2012-ben én megeszem a marketing bullshitet, hogy nekem kell több magos cpu és korszerű rendszer.
-
Blyan
félisten
válasz
donceleger8 #122 üzenetére
Persze, mert mindenhez dedikált chip van az N8-adban, de ezt ne mondd el senkinek. Az alap hw gyenge, és meg lehet támogatni minden földi jóval, csak drága és nem éri meg, mert az eladások nem fedezik az árát. Látod, itt a bibi.
Ami pedig az utolsó mondatodat illeti, legfeljebb azért vagyok ott, hogy a hozzád hasonló fröcsögőgépeknek meg lehessen mondani, hogy nem azért jutott a Symbian oda, ahova most tart, mert mindenkinek elég jó és megfelel. Hanem azért mert kurvára nem fejlődött semmit,mire pedig megtette az embereket már nem érdekli. Kiment a divatból csak vannak akik ezt nem értik meg.
Gondolom azért is a MS,Elop, WP, Allah, Buddha a hibás, hogy egy év alatt a marketshare 27-ről 8%ra esett vissza.
Nem is értem az embereket, hogy mernek mást venni, mint amit Te tartasz jónak. Hiszen mindenre elég. Sőt!Befejeztem, füstölögjél magadban, csak agyvérzés ne legyen belőle.
-
Misály
addikt
válasz
donceleger8 #122 üzenetére
"A böngészéshez mióta kell a proci teljesítmény?"
Amiota minden hulye weblapot szerkeszt es szetkurja javascripttel...
-
catroot
veterán
válasz
donceleger8 #112 üzenetére
Mert téves. Ugyanolyan elfogult, akár "mi" is tudnánk hozni egy listát, hogy miért jobb a wp7. (aminek egyébként semmi értelme, mindenkinek mások az igényei)
Az tény, hogy Symbianban sokkal több mindent tudsz megtenni, viszont tele van helytelen dolgokkal a lista.
-
Blyan
félisten
válasz
donceleger8 #116 üzenetére
Minek mondjak bármit is, ha Te úgyis megtromfolod.
Mindig ezt csinálod, Te már holdon jártál N8-sal, meg különben is. Mindig ezt olvasni, bárhol tűnsz fel. Oszt valamiért mégsem fogod fel, hogy a Symbian veszít a részesedéséből. Biztos azért, mert hozzád hasonlóan mindenki elégedett vele, és örömmel használja, és nem talál jobbat.
Böngészéshez például, energiagazdálkodáshoz. A több RAM? Hát... majd ha nem kapod meg a FP2-t majd meg tudod minek kell az.
Misály:
Nem csak az újságírók gerjesztik a hisztit, a fent említett úriember, és a vérpisti Symbi fan társaik. Akik szerint mindenki hibás, MS, Elop, Android, WP, iOs, akármi. A Symbian nem, hiszen mindenre pont jó. Az, hogy éppen nekik pont jó, az mindegy, mert mások le vannak szarva, és tök hülyék hogy ne hajlandóak Symbiant venni, és a Nokia meg ezért szegény jaj hát most leépítik a Symbiant egyem a szívét.
-
karldergroße
senior tag
válasz
donceleger8 #116 üzenetére
Majd mond valami 500 megás lövöldözős játékot...
-
Воланд
titán
válasz
donceleger8 #112 üzenetére
ennyi erovel en meg a fentebbi listat es az abbol fakado fikazast nem ertem, mert az abban foglaltak ellenere - mar ami valos belole - napi szinten hasznalom a telefonomat, ugy, hogy minden igenyemet kielegiti. kar ezen vitatkozni, azt kellene belatni, hogy lehet, hogy egy rendszernek vannak hianyossagai vagy eppen elonyei, de szerintem mindenki el tudja donteni, hogy neki mire van szuksege a mindennapok soran.
-
catroot
veterán
válasz
Azért erre a listára hivatkozni, hát na nem már...
-
Воланд
titán
válasz
lol, azt a listat meg mindig nem sikerult kijavitani.
multkor 10 perc alatt csak ennyi pontatlansagot talaltam benne. es van ott meg tobb is (foleg a zart rendszerbol fakado "hianyossagok" tetszettek nagyon).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged