- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
Amúgy ennyit erről. [link]
-
Blyan
félisten
válasz
karldergroße #142 üzenetére
A Symbian Elop alatt lett használható touch screenen, 2010 óta van a csávó ott, 2010-ben a Symbian még az a gyönyör volt, amiért Te eladtad az 5800-adat.
Azóta volt Symbian^3, jött az Anna, a Belle (ugye a vérpistik el vannak ájulva, hogy mekkora királyság, és tényleg az, csak késett vagy 2-3 évet). Szóval nem értem ki és mit csinált ki.
Az, hogy beszálltak a WP businessbe nem hogy kicsinálta, de még kicsit katalizálta is a Symbit, mert amíg a Nokia nem tudott megjelenni WP7-es készülékkel addig azokat nyomatták.
Ha Androidra váltanak, már jóval korábban leadták volna a Symbiant, ha meg megtartják a MeeGot, akkor meg aztán hajjaj.Másrészt
Hol írtam én, hogy szar?? Rákerestem direkt az oldalon. Talán négy alkalommal használtam ezt a kifejezést, egyiket a Nokia munkásságát jellemeztem amivel elkerülni igyekeztek a piacvezető helyük bukását(talán tévedek? ), egy másik elveszett világ pajtinak írtam, a hozzászólását minősítve, a többi szintén az itteni hozzászólásokra utaltam.
Szóval nem nagyon értem ezt. -
Blyan
félisten
válasz
donceleger8 #139 üzenetére
Igen, nagyon faj, hogy a megfizethetetlen, szamomra soha el nem erheto Symbiant hasznalod, nekem meg csak a szar wp jut.
Sargulok az irigysegtol, pedig ugy szeretnek tag lenni.Meg baratokat szerezni.
-
Blyan
félisten
válasz
karldergroße #132 üzenetére
Ellen? Dehogy töröm magam ellene. Nekem volt, szerettem, de most nincs és igazából nem hiányzik.
Ami ellen töröm magam, azok a vérpistik akik a Symbian bukását a WP és a MS Elop, stb nyakába varrják, tehát mindenki mást hibáztatnak, csak magát a rendszert nem.
Hiszen az mindenre, mindenkinek elég kell, hogy legyen.Kurvára bosszantó, hogy a csalódottságuk okán mindenki hibás.
Én egy hasonlóan bukni látszó rendszert használok, oszt mégsem kenem senki nyakába a dolgot. Mert nem Te, vagy az itt lévő másik 5000 ember, és nem a másik 500 millió mást használó tehet róla, hogy nem kelendő, hanem maga a rendszer. Ennyi, pont. -
Blyan
félisten
válasz
donceleger8 #122 üzenetére
Persze, mert mindenhez dedikált chip van az N8-adban, de ezt ne mondd el senkinek. Az alap hw gyenge, és meg lehet támogatni minden földi jóval, csak drága és nem éri meg, mert az eladások nem fedezik az árát. Látod, itt a bibi.
Ami pedig az utolsó mondatodat illeti, legfeljebb azért vagyok ott, hogy a hozzád hasonló fröcsögőgépeknek meg lehessen mondani, hogy nem azért jutott a Symbian oda, ahova most tart, mert mindenkinek elég jó és megfelel. Hanem azért mert kurvára nem fejlődött semmit,mire pedig megtette az embereket már nem érdekli. Kiment a divatból csak vannak akik ezt nem értik meg.
Gondolom azért is a MS,Elop, WP, Allah, Buddha a hibás, hogy egy év alatt a marketshare 27-ről 8%ra esett vissza.
Nem is értem az embereket, hogy mernek mást venni, mint amit Te tartasz jónak. Hiszen mindenre elég. Sőt!Befejeztem, füstölögjél magadban, csak agyvérzés ne legyen belőle.
-
Blyan
félisten
válasz
donceleger8 #116 üzenetére
Minek mondjak bármit is, ha Te úgyis megtromfolod.
Mindig ezt csinálod, Te már holdon jártál N8-sal, meg különben is. Mindig ezt olvasni, bárhol tűnsz fel. Oszt valamiért mégsem fogod fel, hogy a Symbian veszít a részesedéséből. Biztos azért, mert hozzád hasonlóan mindenki elégedett vele, és örömmel használja, és nem talál jobbat.
Böngészéshez például, energiagazdálkodáshoz. A több RAM? Hát... majd ha nem kapod meg a FP2-t majd meg tudod minek kell az.
Misály:
Nem csak az újságírók gerjesztik a hisztit, a fent említett úriember, és a vérpisti Symbi fan társaik. Akik szerint mindenki hibás, MS, Elop, Android, WP, iOs, akármi. A Symbian nem, hiszen mindenre pont jó. Az, hogy éppen nekik pont jó, az mindegy, mert mások le vannak szarva, és tök hülyék hogy ne hajlandóak Symbiant venni, és a Nokia meg ezért szegény jaj hát most leépítik a Symbiant egyem a szívét.
-
Blyan
félisten
Ha gonosz lennék, már előre sajnálkoznék azon, mi lesz a drága harcias Symbian fanokkal pár év múlva.
Annyira vicces, amikor habzó szájjal leordítanak minden fejlődést, a két magot több RAMot és egyebeket. Mert minek az...
Tényleg nevetséges néha. -
Blyan
félisten
Értem. A logikusan gondolkozók közül mind jósolták a WebOS halálát, a RIM pofáraesését, mindemellett, hogy a Apple és a Samsung relatíve elosztja egymás közt a globális mobilpiacot, miközben minden más gyártó veszteséges (android ide vagy oda).
Mert mindez közrejátszik a mostani helyzet kialakulásában.De várom a további jóslatokat, tisztelt logikusan gondolkozó fotelszakértők.
-
Blyan
félisten
Android android.
A Nokia sznob volt, nem akart beállni a kukarobikhoz sokadiknak. Más irányba mentek, mindezt úgy, hogy a hidakat meg felégették. Elcseszték?
Utólag nézve lehet. De az okoskodók mind az Android imádatuk miatt szajkóztak, nem azért mert jövőbe látók.
Mindenhol azt nyomatták az elemzők, hogy a WP így, meg úgy meg izé. Nem így volt?
Még a Gartner is ilyeneket írt, 2015-re lenyomják az iOS-t és az Androidot is ütik majd.
Egyelőre ennek nyoma sincs, mégha az időpont arrébb is van.
Ennyit az logikusan gondolkozó mindenkiről. -
Blyan
félisten
Senki nem mondja hogy nem számoltak (mondjuk ekkora visszaeséssel, piaci hely akkora leadásával, stb biztosan nem operáltak 2011-ben). Amivel nem számoltak az az anyagi helyzet, amiben most vannak, a részvényárfolyamok, a globális piaci pozíció stb. Ezeket nézve, a Symbian lélegeztetőcsövezése nem tűnik ésszerűnek. Viszi a pénzt, viszont nem igazán hoz. ez persze túlzás, mert nem lőtték ma a Symbiant, csak nem terveznek 2016-ig vele, hogy eredetileg
Amit egy átlag szívből utálkozó/rajongó fórumozó vagy megért, vagy nem.
-
Blyan
félisten
Nem kis modortalanság? Oké, modortalan vagyok, na bumm. De csak mert masnit teszel a szarra az még szar marad. Véleményt nyinvánítottál, rendben.
Én meg azon a véleményen vagyok, hogy fröcsögtél. Na és?Nem láttam magyarázkodást - legalább is ebben a cikkben. Azt írja a cikk, hogy az eladások drasztikus visszaesése miatt. Talán logikátlan lépés? Nem hiszem.
Hogy nem látták előre? Talán lehetséges, de azért reálisan nézve a Symbian régen kapott ennyi újdonságot,mint az elmúlt közel másfél évben, tehát szó sincs arról, hogy hanyagolták volna.
Ennek ellenére a platform nem hogy stagnál, vagy csordogált volna lefele hanem egy év alatt a kevesebb, mint a harmadára zuhant a részesedést illetően (emlékeim szerin 27%-ről 8-ra.)
Szóval, előrelátás vagy sem, az indokot nem lehet kamunak titulálni.Más::
Az Elop talán valóban egy lúzer, DE. Ő is Nokia alkalmazott, és a döntések amik születnek nem úgy mennek, hogy aszondja így lesz, oszt kész. Van egy igazgatósági tanács, akik Elopot bármikor leválthatná. Megtette? Nem, pedig más cégeknél ennél kisebb biliborulás esetén is történt hasonló. A lényeg, hogy a Nokia jelenleg simán menetel a csőd felé Elopot követve, holott ennek nem kéne így lennie. És mégis.
Ennyit erről. -
Blyan
félisten
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Formula-1
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Linux kezdőknek
- Trollok komolyan
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged