Új hozzászólás Aktív témák
-
BobTail
őstag
A hasonlításnál szigorúan házon belülre (Nokia által használt rendszerekre) gondoltam, de szerintem a csökkenő forgalmat is maguknak köszönhetik... a Lumia marketingpénzeket a többi rendszerre is költhették volna, a fejlesztésről nem is beszélve. Igazából sokáig okoskodhatnék/nánk innen fórumról, elég szűk rálátásunk van az egészre, de ami a cikkekből lejön, és amit látok, az elég elszomorító, és abban szerintem egyetérthetünk, hogy nem vezet hosszú távon jóra,
-
Az a baj az Androiddal és a meegoo-val is, hogy nincs mögöttük egy olyan cég, aki sokat fizet azért, hogy ők kizárólagosan azt használják.
Választhattak volna bármit, ha 3 évvel hamarabb eszmélnek, de amikor a valóságban rájöttek, hogy gáz van, akkor már késő volt, mert anyagilag mélyre kerültek. Ezért csak a MS volt lehetséges kiút, mert ők amellett hogy egy újszerű OS-t kínáltak (ami tök jól beleillik a Nokia régi/új image-ébe), megdobták őket egy rakás pénzzel is, mert nekik is jól jött egy neves cég, aki majd segít felfuttatni a zsírúj rendszerüket.
Egyelőre lassan halad, de egészen biztos vagyok benne, hogy messzire ér majd.
(mondom ezt úgy, hogy számomra az android a legszimpibb mobil OS)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.01.04. Apple jótállás iSTYLE vásárlás!
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független 100% hibátlan új akku
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest