Új hozzászólás Aktív témák
-
MR007RM
addikt
Szerintem ez az egész cirkusz egy előre megkonponált közfigyelem felkeltő dolog volt, reklám. Talán egy teszt is a különböző reakciókra, a szimpatizánsok mit szolnak hozzá. Én nem hiszek a véletlenekben, sem abban, hogy vki szándékosan járatja le magát különböző nyilatkozatokkal. Megasztán manapság már kiben lehet megbízni.
-
donceleger8
őstag
"ezt kellene megerteni, hogy attol, hogy a smybian tud egyes dolgokat, amit a wp nem, meg nem lesz mindenkinek jobb rendszer, mert masra van szuksege. ezt miert olyan bonyolult felfogni?"
Már bocs, de nem én mentem WP topicba fikázni és szidni a rendszert állandó jelleggel! Én felfogtam, de van itt olyan symbi ellenes, akinek ezt érdemesebb lenne elmondanod, mert ő direkt jár symbis topicokba a porig alázni a rendszert, egyszerűen nem érti meg, hogy van akinek ez jön be! Igen, Blyan-re gondoltam, most is, teljesen értelmes hozzászólása született!
Akkor az alkalmazáskezelő kipipálható, marad a transmitter, a kamera, a bővíthetőség és az USB-OTG. Amúgy android és iOS esetében nyitva maradnak.
-
donceleger8
őstag
Úgy van, mindenki el tudja dönteni, hogy neki mi kell, csak ha jobban körbenézel, több symbian fikázót találsz, mint fordítva. Nekünk az a szerep jut, hogy visszakérdezünk és amikor tényeket mondunk, akkor hirtelen elhallgatnak ezek a trollok.
(#113) Blyan
Te akkor biztos meg tudod mondani nekem/nekünk, hogy mi értelme is van egy mobil esetében pl. a kétmagos prociknak és a minél nagyobb RAM-oknak! Világosíts fel kérlek! Annyit azért elmondok, hogy pl. a Nokia 808 is egymagos lesz és tudja az 1080p-s videófelvételt. Máshova nem tudom elképzelni a nagy proci teljesítményt. Ja, hogy ezt a konkurenciánál erőből kell megoldani az optimalizálás helyett?
Szóval most ne hallgass és ne tűnj el, mondj nekem élethelyzeteket, ahová kell a több mag! Mondj programokat, ahova kell a több mag! Kíváncsian várom! -
karldergroße
senior tag
Egyrészt az a lista Lumia-k hiányosságairól szól a symbiannal szemben és nem általában a wp7-ről. Állítólag bizonyos wp7-et os használó más cégek (htc) sok pontot egyénileg javítottak. A Nokia ebben is balfasz volt, nemcsak a Symbian kinyírásában. Mindenesetre ha a 101 pontnak csak a harmada is igaz, jó okom lesz nem Nokia telefont venni legközelebb. (sajnos az utolsó symbianos mohikán, a pureview a mérete miatt nem jön be és nagyon drága, nekem nem kell ilyen kamera, a fotózás nem a hobbim, tehát az kilőve. Nekem symbianos c7 utód kellene, az meg nem lesz. (A 701-est meg már állítólag most nehezebb beszerezni, mint a c7-et és én még egy évig nem akarok cserélni.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- TCL LCD és LED TV-k
- Gyúrósok ide!
- Hobby elektronika
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Micro Four Thirds
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest