- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
donceleger8
őstag
"attol meg egy csotrogany a rendszer, szar memoriakezelessel es nulla modern SOC tamogatassal, ~6 eve ugyanazon az architekturan rocog a rendszer ami tobb mint gaz (csak egy futasi szallal dolgozik egy Cortex A8 elbol 2-vel, es meg csak egy core-rol van szo)... egy modern SOC-al a symbian csodakra lenne kepes, de ehhez uj kernel kellene amit vagy egyszer osszedobnak az Accenture-nel hobbibol"
Ez lehet papíron így van, de erre mondom, hogy használni szeretem a készüléket, nem pedig a számadatok alapján ítélkezni! És ettől függetlenül én ugyanúgy telefonálok vele, ugyanúgy smsezek, zenét hallgatok, internetezek, navigálok, videózok 720p-ben, fényképezek 12 megapixellel stb... szinte ugyanolyan sebességgel. Szóval pont nem érdekel, hogy milyen vas van alatta. Sőt, ilyen körülmények között a többi rendszernek kellene szégyenkeznie, hogy majdnem hozza a symbi azt a szintet, sőt, van amiben túl is szárnyalja!
De mindegy, részemről befejezve, mindenki használjon amit szeretne, ami megfelel neki!Mégy annyit, hogy az a 2 napos újraindítás valószínűleg user error lesz, vagy készülék hiba! Több mint fél év elteltével talán 4x indítottam újra!
(#155) woland_y2k
Haver iPhone telóját nyomkodtam meg, mikor még annó megvette. Egyszer csak úgy belassult, hogy a névjegyzéket is 5 mp elteltével nyitotta meg! Kérdeztem WTF!!! Bezárt pár alkalmazást, majd visszaadta és rögtön gyorsabb volt! Szóval ott vannak azok és zabálják a memóriát iOS esetében is.
-
MR007RM
addikt
"Az egesz hirt egy kurva blogger hozta le aki beszelgetett egy marketingessel az olasz lumia 610/900 launchon... Es a hires szaksajto mar hisztizik es spekulal, legyen itt latogatottsag. Az a szomoru, hogy bejon."
Gondolom leitatták a marketingest, aki ennek hatására csak igazat tudott mondani. A blogger pedig szép halkan közzé tette, de úgy hogy nehogy kiderüljön, hogy tőle származik. Persze eltudom képzelni, hogy semmi valóságalapja. Lebukott információ. A szaksajtó hiszti meg jogos, ők is meg vannak ijedve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mini-ITX
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen széket vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged