- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
catroot
veterán
válasz
karldergroße #165 üzenetére
Jó, elírtam (munkahelyről írok és megesik, hogy gépelés közben másra kell figyelnem).
De a mondanivalóm lényege azért átjött, nem?
Arra célzok, hogy egy ilyen hírnél pár hsz. után rendre előjön a wp7 felemlegetése, lefitymálása.
Így érthető, hogy megy az adok-kapok.
-
válasz
karldergroße #148 üzenetére
Én általában "folyékony" működést szoktam említeni ezeknél az OS-eknél, mert én is utálom a görcsös ragaszkodást a külföldi divatszövegekhez.
Tény, hogy a Symbian sok oylat tud, amit a WP7 nem, de azt érdemes látni, hogy a WP7 egy átmeneti verzió a WinMo és a WP8 között.
Vagy telerakják fícsörrel és bugos és/vagy lassú rendszert adnak ki, mint a Vista esetében, vagy kevesebb funkciót gyűrnek bele, de azt rendesen megcsinálják. Az MS az utóbbit választotta.
Senki sem mondta, hogy így is marad. -
Blyan
félisten
válasz
karldergroße #142 üzenetére
A Symbian Elop alatt lett használható touch screenen, 2010 óta van a csávó ott, 2010-ben a Symbian még az a gyönyör volt, amiért Te eladtad az 5800-adat.
Azóta volt Symbian^3, jött az Anna, a Belle (ugye a vérpistik el vannak ájulva, hogy mekkora királyság, és tényleg az, csak késett vagy 2-3 évet). Szóval nem értem ki és mit csinált ki.
Az, hogy beszálltak a WP businessbe nem hogy kicsinálta, de még kicsit katalizálta is a Symbit, mert amíg a Nokia nem tudott megjelenni WP7-es készülékkel addig azokat nyomatták.
Ha Androidra váltanak, már jóval korábban leadták volna a Symbiant, ha meg megtartják a MeeGot, akkor meg aztán hajjaj.Másrészt
Hol írtam én, hogy szar?? Rákerestem direkt az oldalon. Talán négy alkalommal használtam ezt a kifejezést, egyiket a Nokia munkásságát jellemeztem amivel elkerülni igyekeztek a piacvezető helyük bukását(talán tévedek? ), egy másik elveszett világ pajtinak írtam, a hozzászólását minősítve, a többi szintén az itteni hozzászólásokra utaltam.
Szóval nem nagyon értem ezt. -
válasz
karldergroße #143 üzenetére
Mi a baj azzal, ha valaki folyamatos működést szeretne?
Az WP7 és az iOS után nekem is lassú az Android (kivéve a csúcs készülékeket), és a symbian. Bár a Nokia 700-on elég folyamatos a Belle főmenüje, de nagyon hamar ki lehet hozni belőle a zavaró akadást.Abban egyetértek, hogy nem ettől függ minden, de szerintem fontos dolog - nem lesz tőle okosabb a telefon csak jobb érzéssel használja az ember.
Ez a véleméyn több hónap iOS hazsnálat után alakult ki, amit 2 hét WP7 használat mégjobban megerősített. Elötte én sem tartottam fontosnak ezt, de az iOS és a WP7 elkényeztetett.
-
Воланд
titán
válasz
karldergroße #143 üzenetére
a nevjegymasolo a nokia sajat alkalmazasa es a sajat keszulekevel nem kompatibilis. szted ez kinek a hibaja?
-
Blyan
félisten
válasz
karldergroße #132 üzenetére
Ellen? Dehogy töröm magam ellene. Nekem volt, szerettem, de most nincs és igazából nem hiányzik.
Ami ellen töröm magam, azok a vérpistik akik a Symbian bukását a WP és a MS Elop, stb nyakába varrják, tehát mindenki mást hibáztatnak, csak magát a rendszert nem.
Hiszen az mindenre, mindenkinek elég kell, hogy legyen.Kurvára bosszantó, hogy a csalódottságuk okán mindenki hibás.
Én egy hasonlóan bukni látszó rendszert használok, oszt mégsem kenem senki nyakába a dolgot. Mert nem Te, vagy az itt lévő másik 5000 ember, és nem a másik 500 millió mást használó tehet róla, hogy nem kelendő, hanem maga a rendszer. Ennyi, pont. -
Воланд
titán
válasz
karldergroße #105 üzenetére
valaszoltam.
-
donceleger8
őstag
válasz
karldergroße #106 üzenetére
Akkor marad a C7 nálad amíg a 808 ára leesik! A C7 nem régi telefon, amivel nem lehetne ellenni mondjuk még másfél évig!
Az N8 is drága volt megjelenéskor, én tavaly ősszel vettem 65k-ért! Másfél év, és szerintem a 808 is elfogadható áron lesz! -
Воланд
titán
válasz
karldergroße #101 üzenetére
amikor en eloszor lattam azt a listat, akkor meg szo nem volt arrol, hogy csak a lumiakrol szol. az is ki tudja, hogy hanyadik atszerkeszteskor kerult bele.... ettol fuggetlenul tovabbra is tele van pontatlansagokkal es ismetlesekkel. de mindegy.
-
válasz
karldergroße #101 üzenetére
Nem tudom mi a problémád a Pure View-el?
Még nem is kapható!
Teljesen nem lennék meglepve ezek után, hogyha ki sem jönne a készülék.
Amúgy május 7.re igérték - itthon! /Csak azt felejtették el megmondani, hogy ez most a NOKIA-múzeumnyitásra vagy a leállításra vonatkozó dátum./Ha nem jön ki - max elköltöm a pénzem egy Friss-Harmatos PENTAX K-30-ra. Boldogan-Mosolyogva!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mini-ITX
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen széket vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged