- Prohardver app (nem hivatalos)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iGO Primo
- Google Pixel topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misály
addikt
válasz
Quasi_modo #203 üzenetére
Úgy, hogy vannak még helikopterek is
-
Misály
addikt
válasz
Polarstar #195 üzenetére
Fura fogalmaid vannak a sajtóról. Egy marketinges (a nokia oldaláról) annyit állított hogy Carla=Fp1. Ezt egy blogger leírta interjú formájában. A "sajtó" ráharapott hozzáköltött némi szenzációt, amit a k okos olvasók egyből be is kajáltak mert gondolkodni luxus (pláne utánaolvasni a "hírek" valóságtartalmának más forrásokból esetleg fenntartásokkal kezelni egy ilyen kacsát).
A nokia komunikációs osztálya reagált az álhírre és cáfolta azt. Akkor mit is baszott el megint?
-
Misály
addikt
válasz
donceleger8 #163 üzenetére
Azert, mert tenyleg elavult, akarhogy is nezem. Es igen, erzodik a mindennapi hasznalaton.
-
Misály
addikt
válasz
donceleger8 #157 üzenetére
Laikusnak magyarazhat az ember technikarol...
-
Misály
addikt
válasz
donceleger8 #149 üzenetére
"Oké! Tehát ha jól értelmezem az utóbbi hsz-eket, akkor a symbian többre képes, mint a WP jelenlegi formájában! Tehát akkor a symbian jobb mint a WP!"
Ezt sajnos igy nem mondhatod ki, retegigenyeknek jobban megfelel a symbian, de ami a nagy atlagnak kell arra pont eleg a wp is es ezt zsenialis felulettel hozza... Egyebkent engem is ezek az aprosagok tartanak a symbiannal meg mindig, megszoktam, hogy ezeket is tudja, es bosszantana ha nem tudna, de attol meg egy csotrogany a rendszer, szar memoriakezelessel es nulla modern SOC tamogatassal, ~6 eve ugyanazon az architekturan rocog a rendszer ami tobb mint gaz (csak egy futasi szallal dolgozik egy Cortex A8 elbol 2-vel, es meg csak egy core-rol van szo)... egy modern SOC-al a symbian csodakra lenne kepes, de ehhez uj kernel kellene amit vagy egyszer osszedobnak az Accenture-nel hobbibol (kizart, nem keves fejleszto hagyta ott iden a ceget)
"Na meg legyen kilépés a programokból WP-n! Ne maradjon minden nyitva, mert annak nem látom értelmét hogy szívesen bezárnám a programot de ugye nem tudom, csak "elhagyni" majd belépni az alkalmazáskezelőbe hogy ott zárjam be! Ez számomra egy vicc ez a megoldás!"
Valojaban bezarja, csak az adatkapcsolatot hasznalo processeket hagyja benn. Amirol te beszelsz azt az Android csinalja, valos idoben futtat programokat (mint a symbian) , ezert kell ala akkora HW mert mindezt dalvikkal oldja meg ami minden csak nem eroforrasbarat, mindehhez hozzaveszed, hogy be se tudja zarni a rendszer az appokat...
Megnyilvanulasidbol csak a fanatizmus latszik nulla szakmai hozzaallassal, kicsit gondolkodj el, hogy miert dobnak ki egy rendszert ami a modern tdci suv-ok kozott probal uaz-kent ervenyesulni a szivomotorjaval. A rendszer fapados, elavult architekturat hasznalt, hiaba tud mindent, ha egyszeruen vannak kenyelmesebb, gyorsabb megoldasok. A funkcionalitast meg baszhatod, ha a rendszer mero szeszelybol kivanja az ujrainditas 2naponta.
Es mielott beszolnal: elsok kozott vettem n8-at, anno 5800-at, en egyutt tudok veluk elni, de teljes mertekben megertem azokat akik kerulik... en is kerulom az androidot, mert osszezavarodok rajta.
Vegul: Nyugodj meg, nem fog bantani senki.
-
Misály
addikt
válasz
donceleger8 #139 üzenetére
Nem trollkodik, eteti a trollt. Ha mar hasznalod a fogalmat legyel tisztaban vele
Amugy barmennyire is megfelel a symbian jelenlegi igenyeimnek ( bar neha ingert erzek hogy foldhoz basszam ), valtani fogok amint barmelyik OS utoleri ( najo esetemben, a WP ha utoleri ). -
Misály
addikt
válasz
donceleger8 #122 üzenetére
"A böngészéshez mióta kell a proci teljesítmény?"
Amiota minden hulye weblapot szerkeszt es szetkurja javascripttel...
-
Misály
addikt
A tobb magot en tenyleg nem ertem, rambol viszont sosem eleg
Egyebkent en kivarok, elegge viszket a tenyerem a 808 miatt de ha osszel a WP8, tudni fogja azt, mint egy symbian akkor azzal szerelt gepet veszek kovetkezonek.
Egyebkent tovabbra sem arrol van szo hogy lelottek volna barmit is:
Carla alatt kiveheto szovegek: NFC, Surround, Uj bongeszo ( 8.2 ) Jeee ezeket az uj modellek megkaptak FP1 neven, ahogy kiszivargott N8 romok is megkaptak az uj browsert, uj qt (ebbol kifolyolag uj radiogombokat) , uj task managert (egyertelmuen wp7 koppintas az is, egyebkent erdemes a belle menut is listanezetbe rakni meglepo lesz a hasonlosag).
A Carla egy kodnev ami soha nem volt bejelentve, Belle FP1 lett belole, nem tudom miert, talan mert az anna is alig fejlodott valamit az elso s^3-hoz kepest, es bukta is lett mivel agyon probaltak reklamozni. Tenyleg nem tudom. De tovabbra sem nyirtak ki semmit csak atneveztek, addig mossak at symbiant wp7-be amig alig lesz kulonbseg, lefele meg meltemi lesz qt-al ami egy s40 lesz maemo-sitva.
Az egesz hirt egy kurva blogger hozta le aki beszelgetett egy marketingessel az olasz lumia 610/900 launchon... Es a hires szaksajto mar hisztizik es spekulal, legyen itt latogatottsag. Az a szomoru, hogy bejon.
-
Misály
addikt
válasz
mrhitoshi #40 üzenetére
Detto, inkabb arra forditottak volna eroforrast, hogy atultessek a symbian nyalanksagait WP-be ( gondolok itt olyanokra, hogy fm-transmitter, kamerakezeles, leforditos nemitas, kikapcsolt ebresztes, BT transfer, usb hattertar stb ), Csak ez tart vissza a valtastol, mert a metro engem teljesen levett a labamrol.
-
Misály
addikt
Fantasztikus osszeeskuvesek ismet:
- Carla soha nem volt bejelentve, a "kiszivargott" pletykak szerint egy Anna szintu update lett volna. Ezt tovabbra is megkapja a symbian.
- Carla = FP1 (ahogyan MWC-n is szo volt rola ), tessek elolvasni az eredeti nyilatkozatot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- BestBuy topik
- Diablo IV
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen házat vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Futás, futópályák
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest