Új hozzászólás Aktív témák
-
donceleger8
őstag
Legalább nem unatkozunk!
De inkább azért fajult el, mert többen fikázzák a symbiant, hogy elavult rendszer, meg a vas, ami alatta van, az se valami folyékony!
Hát igen, a mai világban már 4 magos procikat dobálnak a telefonba, csak azt nem veszik észre többen, hogy attól még ugyanazokat a dolgokat lehet vele megcsinálni, mint a gyengébb vasakkal szerelt modellekkel!
Aki egyébként a számokra gerjed, annak egyre rosszabb lesz! Nem is oly rég még a Galaxy S2 volt a csúcs a 2 magjával, most már a 4 magosok hódítanak, jövőre már jön a 8 mag?
Tényleg, ha a Nokia elavult hw-t használ, akkor android vonalon mi a vélemény az S2-ről? Az is elavult? Hiszen már vannak 4 magos cuccok is! -
donceleger8
őstag
"attol meg egy csotrogany a rendszer, szar memoriakezelessel es nulla modern SOC tamogatassal, ~6 eve ugyanazon az architekturan rocog a rendszer ami tobb mint gaz (csak egy futasi szallal dolgozik egy Cortex A8 elbol 2-vel, es meg csak egy core-rol van szo)... egy modern SOC-al a symbian csodakra lenne kepes, de ehhez uj kernel kellene amit vagy egyszer osszedobnak az Accenture-nel hobbibol"
Ez lehet papíron így van, de erre mondom, hogy használni szeretem a készüléket, nem pedig a számadatok alapján ítélkezni! És ettől függetlenül én ugyanúgy telefonálok vele, ugyanúgy smsezek, zenét hallgatok, internetezek, navigálok, videózok 720p-ben, fényképezek 12 megapixellel stb... szinte ugyanolyan sebességgel. Szóval pont nem érdekel, hogy milyen vas van alatta. Sőt, ilyen körülmények között a többi rendszernek kellene szégyenkeznie, hogy majdnem hozza a symbi azt a szintet, sőt, van amiben túl is szárnyalja!
De mindegy, részemről befejezve, mindenki használjon amit szeretne, ami megfelel neki!Mégy annyit, hogy az a 2 napos újraindítás valószínűleg user error lesz, vagy készülék hiba! Több mint fél év elteltével talán 4x indítottam újra!
(#155) woland_y2k
Haver iPhone telóját nyomkodtam meg, mikor még annó megvette. Egyszer csak úgy belassult, hogy a névjegyzéket is 5 mp elteltével nyitotta meg! Kérdeztem WTF!!! Bezárt pár alkalmazást, majd visszaadta és rögtön gyorsabb volt! Szóval ott vannak azok és zabálják a memóriát iOS esetében is.
-
donceleger8
őstag
"ezt kellene megerteni, hogy attol, hogy a smybian tud egyes dolgokat, amit a wp nem, meg nem lesz mindenkinek jobb rendszer, mert masra van szuksege. ezt miert olyan bonyolult felfogni?"
Már bocs, de nem én mentem WP topicba fikázni és szidni a rendszert állandó jelleggel! Én felfogtam, de van itt olyan symbi ellenes, akinek ezt érdemesebb lenne elmondanod, mert ő direkt jár symbis topicokba a porig alázni a rendszert, egyszerűen nem érti meg, hogy van akinek ez jön be! Igen, Blyan-re gondoltam, most is, teljesen értelmes hozzászólása született!
Akkor az alkalmazáskezelő kipipálható, marad a transmitter, a kamera, a bővíthetőség és az USB-OTG. Amúgy android és iOS esetében nyitva maradnak.
-
donceleger8
őstag
Oké! Tehát ha jól értelmezem az utóbbi hsz-eket, akkor a symbian többre képes, mint a WP jelenlegi formájában! Tehát akkor a symbian jobb mint a WP! Vagy én vagyok a hülye hogy erre következtetek??? Tudom, én vagyok az, költői kérdés volt!
Amúgy ha halott a symbian, ám legyen! Áttérek én is a WP-re, ha nem lesz más, de akkor tudja a WP is a fm transmittert, és a kiváló kamerakezelést, az USB-OTG-t és legyen bővíthető. Ha ez mind megvolna, már térnék is át a köv. telóval a WP-re!
De addig, amíg ez ne valósul meg, az ún. smooth-ságért nem éri meg lemondani ezekről! Lévén a Belle már eléggé smooth az N8-on is, gondolom a PureView alatt meg egyenesen hasít a cuccos!
Na meg legyen kilépés a programokból WP-n! Ne maradjon minden nyitva, mert annak nem látom értelmét hogy szívesen bezárnám a programot de ugye nem tudom, csak "elhagyni" majd belépni az alkalmazáskezelőbe hogy ott zárjam be! Ez számomra egy vicc ez a megoldás! -
donceleger8
őstag
Téged sem az eszed miatt szeretnek, az biztos!
Nem akarsz meggyőzni senkit sem, ellenben itt vagy és folyamatosan fikázol! Ez ellentmondásos! De akkor tényleg mi a francnak vagy itt? Magányos hős vagy, és rendíthetetlenül meg akarod téríteni a symbianosokat?
Rosszabb vagy mint a vidám vasárnap az atv-n!
Én nem füstölgök, csak jót nevetek rajtad. Utóbbi hozzászólásaid alapján úgy látom te füstölögsz egy kicsit! De nem kell ezt folytatnod, menj más topicba és trollkodj ott! Mondjuk oda, ahol veled értenek egyet! Itt nehezem hiszem, hogy barátokra lelsz!
Szerintem neked csak szimplán fáj, hogy a symbian jobb mint a többi! Szerintem ezért trollkodsz állandó jelleggel!
Mint írtad, volt symbianos készüléked, de most nincs és nem hiányzik! De ha nem próbáltad, akkor hogyan állíthatsz ilyet? Nekem is volt régen symbianos és most is van! Azt mondod nincs fejlődés, de ez baromság, vagyis kipróbálás híján csak a levegőbe beszélsz!
Folytasd kérlek, jót szórakozom, de ha eltűnsz az is jó!(#138) Flash86
Nyugodtan, egészségedre!
-
donceleger8
őstag
Nos, amire számítottam! Vagyis egy nagy nulla!
Holdon még nem jártam vele, de röhögve megcsinálom ugyanazt mint a 2 vagy 4 magos konkurencia készülékei, sőt valamit jobban is. A böngészéshez mióta kell a proci teljesítmény? Az csak szimplán szar a symbianban, ezt elismerem. Egyébként a tulajok igen, elégedettek vele. Felőlem essen a részesedése, attól még jó rendszer és nem ez határozza meg a minőségét. A sok agymosott user meg persze, hogy ódzkodik a symbiantól, hiszen mindenhol azt hallani, hogy szar, elavult stb... De hogy miért lenne az, azt most sem tudtam meg! Mint mondtam, erre számítottam, a nagy semmire!
Amúgy te már tudod mit tartalmaz az FP2? Megoszthatnád? Amúgy az FP1 is úgy volt, hogy nem jön N8-ra, de mégis jött! Hoppá! Támogatásból is jeles!
Amíg 720p-s cuccokat nyomok ki HDMI-n keresztül a tévére zökkenőmentesen, ezek zabálják többnyire a procit és RAM-ot, addig nem kell erősebb hw!
A 808 azonban erősebb lesz, igaz ott full hd-s cuccokat kell megoldani, közel 1 GHz-es erősödés várható, de még mindig egy magon, és multimédiában szarrá ver majd mindent!
Valahogy te is mindig ott vagy, ahol a symbianos hírek! Én kérek elnézést, de ha te jössz állandóan fikázni, akkor engedd meg kérlek, hogy megvédjem a baromságaidtól a platformot! -
donceleger8
őstag
Úgy van, mindenki el tudja dönteni, hogy neki mi kell, csak ha jobban körbenézel, több symbian fikázót találsz, mint fordítva. Nekünk az a szerep jut, hogy visszakérdezünk és amikor tényeket mondunk, akkor hirtelen elhallgatnak ezek a trollok.
(#113) Blyan
Te akkor biztos meg tudod mondani nekem/nekünk, hogy mi értelme is van egy mobil esetében pl. a kétmagos prociknak és a minél nagyobb RAM-oknak! Világosíts fel kérlek! Annyit azért elmondok, hogy pl. a Nokia 808 is egymagos lesz és tudja az 1080p-s videófelvételt. Máshova nem tudom elképzelni a nagy proci teljesítményt. Ja, hogy ezt a konkurenciánál erőből kell megoldani az optimalizálás helyett?
Szóval most ne hallgass és ne tűnj el, mondj nekem élethelyzeteket, ahová kell a több mag! Mondj programokat, ahova kell a több mag! Kíváncsian várom! -
donceleger8
őstag
Most miért? Lehet pár dolgot kijavítottak azóta, de ha a negyede igaz, akkor is el van maradva a symbiantól! Amúgy meg ez a lista a valóságra alapoz, szemben a sok symbian fikázóval, akik szerint elavult, szar a rendszer, csak azok nem értik miért, akik használják napi szinten hibátlanul!
A közvetlen környezetemben élők is gyakran csodálkoznak azon, hogy ezt meg azt ők nem tudják megcsinálni, én meg igen, irigyelnek egy két funkciót, na meg a sokkal szebb képek, de még is androidos vagy iOS készülékük van. Symbian az nem kell nekik, de bosszankodnak hogy ők ezeket a dolgokat nem tudják megtenni! -
donceleger8
őstag
válasz
karldergroße #106 üzenetére
Akkor marad a C7 nálad amíg a 808 ára leesik! A C7 nem régi telefon, amivel nem lehetne ellenni mondjuk még másfél évig!
Az N8 is drága volt megjelenéskor, én tavaly ősszel vettem 65k-ért! Másfél év, és szerintem a 808 is elfogadható áron lesz! -
donceleger8
őstag
Ezt a sok marhaságot amit ebben a topicban olvastam, hihetetlen! Sokatokat tényleg megetetett ez a marketing, hogy manapság szinte csak 828 magos procival és 8451 RAM-os hw-el szerelt telefonok a menőek!
A Symbian egy mai napig nagyon jól használható rendszer, és ezerszer többet ér mint a konkurencia összesen!
De hát a tömeg, akit megetettek a sok szarsággal, nem lehet mit tenni!Te meg azt mondod a WP sokkal jobb! Tessék, itt egy lista arról, amit NEM tud a WP a Symbianhoz képest!
Nem is olyan kicsi a lista, 101 pont + pár bonusz.De biztos a Symbian a szar, meg fos!
Nem is idegesítem magam, használjátok csak a csilli-villi rendszereket, melyeknek valódi funkcionalitása nincs is.Sajnálom a Symbiant, és nagyon remélem, hogy azért nincs vége!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Brave
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- AliExpress tapasztalatok
- RAM topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest