Új hozzászólás Aktív témák
-
BobTail
őstag
Abból 1 millió áldozata lett a parasztvakításnak. Nem egy ismerősöm járt így, akik olyannyira tisztában voltak a dolgokkal, hogy azt hitték hogy az N9 és a Lumia egy és ugyanaz, és az N9-ről hallott jók miatt megvették a Lumia-t, mert hogy azt látták a TV-ben, meg igazából mindenhol. Aztán megmutattam, hogy mit is vett, és hogy mit is tud az N9, és vörösödött a méregtől a fejük...
-
BobTail
őstag
A hasonlításnál szigorúan házon belülre (Nokia által használt rendszerekre) gondoltam, de szerintem a csökkenő forgalmat is maguknak köszönhetik... a Lumia marketingpénzeket a többi rendszerre is költhették volna, a fejlesztésről nem is beszélve. Igazából sokáig okoskodhatnék/nánk innen fórumról, elég szűk rálátásunk van az egészre, de ami a cikkekből lejön, és amit látok, az elég elszomorító, és abban szerintem egyetérthetünk, hogy nem vezet hosszú távon jóra,
-
BobTail
őstag
Hogy mekkora idióta ez az Elop nagyvezér... nem látja az fától az erdőt! Erőltetik ezeket a nyomorult WP mobilokat, miközben a Belle többet tud, a MeeGo-ról meg nem is beszélve:
Egy kis ráncfelvarrással teljesen megnyerő rendszer lehetne a Symbian, a Belle és az FP1 frissítéssel hatalmasat fejlődött. Ha a későbbiekben megjelenő új készülékekre optimalizálták volna a rendszert nagyobb felbontásra, illetve a ma elvárt csodákra, akkor már méltó ellenfele lett volna a "nagyoknak".
A MeeGo-val ezt meg sem kellett csinálnia, hisz már nagyobb felbontásra tervezték alapból a rendszert, amely igazából sokban hasonlít a Symbian-ra, mert hát ebben még benne van a Nokia keze. Most nem fogok belemenni egy MeeGo fényezésbe, mert én teljes mértékben elfogult vagyok, mint N9 tulajdonos...
Na most nem fogok belemenni egy WP elemzésbe, mert szerény véleményem szerint egy 0. Mindenki odáig van, hogy nem akadozik... hát ezt a felhasználói élményt nem nehéz akadás mentesen futtatni!
Ha csak a Nokia facebook és twitter oldalát megnézzük, látható, hogy nagy ívben szarnak az előző generációra, állandóan csak a Lumiákat nyomatják, meg a PureView technológiával villognak (megjegyzem, azzal jogosan). Nektek nem jelez előre ez a jelenség valamit? Mondjuk hogy a Nokia már csak testeket gyárt, lelket nem?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS routerek
- Milyen videókártyát?
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest