Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mabor

    csendes tag

    Van-e alapból fólia a Sony Xperia Z-n, avagy sem?

    Egyszerűnek tűnik a kérdés megválaszolása, főleg, hogy mindennapos olvasója vagyok a fórumnak. Elvileg ingyenesen cserélik is, ha megsérül... Biztos ez? Történt ugyanis, hogy az egyik nap találtam egy pici kis hibát a kijelzőmön, még mindig nincs hozzá tokom, zsebben hordom, valószínűleg az a hibás. Egyébként T-mobile-s a telefon. Bevittem tegnap délután az egyik plázában található T-mobile-ba. Arról most nem is írnék bővebben, hogy ott vártam vagy 20-25 percet, mire egyáltalán a szervizes Úr kifáradt hátulról, miután szólt neki az egyik ügyfélszolgálatis kisasszony. A lényeg viszont a következő, azzal kezdtem, hogy ugye van alapból a Z-n egy kemény fólia, amit ingyene... - és itt egyből közbevágott, hogy 'NINCS!' De, mondom van rajta, amit, ha leszedünk, akkor lejön a Sony felirat is a telefon elejéről. Kicsit flegmán, de kérdőre vont, hogy 'minden hülyeséget elhiszek, amit az interneten látok valamiről? Egyszerűen egyik Sony telefonon sincs fólia, az ami úgy tűnik, hogy az, már a kijelző plexije, ami 40 ezer forintos csere, és aki azt leszedi, annak egyből ugrott a garanciája is.' Azért megkérdeztem még, hogy, ha azt leszedi valaki, akkor egyébként működik tovább a telefon kijelzője? Elnevette magát, és azt válaszolta, hogy nem nagyon kéne.. Megakarta nézni, hogy mennyiért tud rendelni hozzá alkatrészt, de mivel 1 hét múlva átállás van a T-nél, ezért nem jött össze, ad egy telefonszámot satöbbi. Mondtam, hogy köszönöm szépen, nem kell a telefonszám, majd meglátom még mi lesz, főleg, hogy nem budapesti vagyok, hanem Siófok.

    Ma bevittem Siófokon a T-mobile szervizbe, ott az idősebb úr még valószínűleg nem látott ilyen telefont, mert megcsodálta elég szépen. Neki az volt a válasza, hogy nem kapott 'utasítást' a fólia cseréjére. Fasza. Annyit tud tenni, hogy elküldi a Sonynak 15 napos határidő, meg a szokásos duma. Egyébként egyfolytában ericssonozta, aztán meg U-t mondott rá, örültem, hogy ért a dolgához. A Rendszerben sem nagyon találta csak 5-10 perc szenvedés után a típusszáma alapján...

    Ja, voltam WestEnd-es Sony centerben is bőrtokért, ott is megkérdeztem, hogy van-e fólia, ott adtak egy papírt, hogy vigyem be újpestre szervizbe, ott többet tudnak mondani, arra már nem volt időm sajnos.

    Most akkor vajon van fólia alapból a Z-n, avagy sem? :)

    A boldogság olyan valami, ami elmúlik, ha szájba csaplak az ilyen idézetekért.

Új hozzászólás Aktív témák