- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Realme GT 2 - aláírjuk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Toncsiii93 #27700 üzenetére
Szia,
- Néha eldobja a térerőt, újraindítás után jó ---> nálam nem tapasztalható probléma
- Gps sokkal nehezebben talál jelet mint régebbi rendszereknél ---> nálam minden OK
- Ha lenémítom a készüléket nem kapok értesítést az elmulasztott hívásról. ---> Sajnos tapasztalom én isL
-
nexion218
tag
válasz
Toncsiii93 #27700 üzenetére
Térerővel nincs gondom. GPS pöpec, sőt, ahogy nézem, "kaptam" plusz egy nap akksiidőt (eddig 2 nap volt, most ha hétfő reggel 100%-ról indulok, legközelebb szerda este töltöm, igaz nem nyúzom folyamatosan). Az értesítés picit trükkös, némában nem is fogsz kapni semmit. A Prioritás üzemmód lesz a te embered, ezen belül tudod állítani, hogy menjenek-e a LED értesítések illetve hogy milyen eseményről kapsz értesítést. Tehát kiválasztod, minden lehetséges eseménynek megadod a prioritást és az üzemmód hangerejét leveszed minimumra, elvileg így jutsz oda, mint a régi rzgő/néma üzemmód: ha hívnak vagy üzenet van, akkor rezeg, ha elmulasztod kapsz LED-en ill. képernyőn értesítést. Picit meg lett bonyolítva, én fogtam egy másik telefont, hívogattam magam és figyeltem, hogy melyik beallítás milyen értesítést ad.De ha rákeresel, tele van vele a net, mert ahol csak kijött a Lolli, mindenhol értetlenül állnak a újzerek az új üzemmódok működése előtt.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Sony első Full HD felbontású okostelefonja Európában hamarosan piacra kerül, s ezzel megelőzi a konkurenciát.
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest