- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- VoLTE/VoWiFi
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
nexion218
tag
válasz
Toncsiii93 #27700 üzenetére
Térerővel nincs gondom. GPS pöpec, sőt, ahogy nézem, "kaptam" plusz egy nap akksiidőt (eddig 2 nap volt, most ha hétfő reggel 100%-ról indulok, legközelebb szerda este töltöm, igaz nem nyúzom folyamatosan). Az értesítés picit trükkös, némában nem is fogsz kapni semmit. A Prioritás üzemmód lesz a te embered, ezen belül tudod állítani, hogy menjenek-e a LED értesítések illetve hogy milyen eseményről kapsz értesítést. Tehát kiválasztod, minden lehetséges eseménynek megadod a prioritást és az üzemmód hangerejét leveszed minimumra, elvileg így jutsz oda, mint a régi rzgő/néma üzemmód: ha hívnak vagy üzenet van, akkor rezeg, ha elmulasztod kapsz LED-en ill. képernyőn értesítést. Picit meg lett bonyolítva, én fogtam egy másik telefont, hívogattam magam és figyeltem, hogy melyik beallítás milyen értesítést ad.De ha rákeresel, tele van vele a net, mert ahol csak kijött a Lolli, mindenhol értetlenül állnak a újzerek az új üzemmódok működése előtt.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Sony első Full HD felbontású okostelefonja Európában hamarosan piacra kerül, s ezzel megelőzi a konkurenciát.
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Gyúrósok ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Burnout Paradise
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest