Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Zsmester89 #5772 üzenetére
Nagyon nehezen látszik
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Zsmester89 #5770 üzenetére
Ezért vettem fehéret
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Zsmester89 #5689 üzenetére
Majd ha eléggé elterjed és sok embernek lesz ilyen telefonja akkor jobb lesz!
-
njnl
aktív tag
válasz
Tervezem!
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
én használok (egyelőre) egy tag-et.
Nem rossz. Csak nem szabad elfelejteni "kicsekkolni".
-
NY_A
őstag
válasz
Zsmester89 #5673 üzenetére
Igen ilyet.
Teljesen jó, semmi panasz nem lehet rá. -
SkyS1gn
félisten
válasz
Zsmester89 #5665 üzenetére
Nem azt mondtam hogy nem jó, csak messze van az említett Xears-től
-
njnl
aktív tag
válasz
Zsmester89 #5651 üzenetére
Te a ZR-re gondolsz.
De hidd el, ez is szuper a víz alatti képekhez.
Cris99
Ezt a "hangerőgombost" ahogy olvasom root nélkül is megy ugye? De hogyan?
Szerk.: azt a youtube-os bővítményt, hogy találom meg?
-
válasz
Zsmester89 #5653 üzenetére
Min? A ZL-en is van kamera gomb, de nem vízálló. A ZR-en van kamera gomb is, meg vízálló is. Viszont egyik sem kapható hivatalosan itthon.
-
válasz
Zsmester89 #5651 üzenetére
Szerintem jó ez így, nekem nem hiányzik a kamera gomb.
-
Hami33
aktív tag
válasz
Zsmester89 #5640 üzenetére
Próbáld meg! Én is azért nem rendeltem meg ,mert tudtam a héten árváltozás következik. 5től meg bedobnak valamelyik márkára 20% engedményt.(samu,Htc)
-
Invi
aktív tag
válasz
Zsmester89 #5552 üzenetére
Kepernyo csere jelenleg fodarab cseret jelent, ami olyan 160ezer. Koss biztositast.
En nagyon vigyazok mindenemre, eddig az osszes telom 2-4 evesen karcmentesen ment el, de az elso Z-m vhogy megis betort... :/
-
válasz
Zsmester89 #5578 üzenetére
szinte nagyítóval kell keresni a peremét, másként nem is nagyon észrevehető, annyira minőségi anyagú és felhelyezésű elől és hátul is.
több youtube videót is találni, ahol azért szidják a telefont, mert szerintük karcolódik a kijelző, pedig nem, a kijelző nem karcolódik könnyen, csak ők ugye a fóliát karcolásszák, csak nem tudnak róla, mert nem vették észre, hogy van rajta... -
darvinya
titán
válasz
Zsmester89 #5578 üzenetére
Ilyen jó és nehéz észre venni a kemény fóliát.
-
válasz
Zsmester89 #5568 üzenetére
Ha már valami tokot akarsz, akkor vagy valami ilyesmi kihajtós-t, vagy ha ilyen hátlap és keret védőt akkor meg Nillkin-t, nagyon minőségi tokokat készítenek.
-
válasz
van a hátulján is, de attól még tehetsz rá bármilyet.
nekem nincsenek jó tapasztalataim az ilyen jellegű védelmekkel, de szerencsére mindig más kárán tanulok. -
SkyS1gn
félisten
válasz
Ha ilyet ráraksz erre a lady-re akkor én magam megyek el hozzád leszedni róla!!! Fúj!
-
válasz
Zsmester89 #5566 üzenetére
szerintem elég, felesleges két fólia a telefonra.
én tokot sem használok, bár csak tiszta zsebbe teszem be, nem teszek mellé semmit, letenni is csak tiszta és puha felületre szoktam, szóval tényleg vigyázok rá, ezért nem fontos a külön védelem.
a szűk tokkal csak óvatosan, ha beszorul a por a tok és a telefon közé, akkor képes összekarcolászni például keretet, nehezebben sérthető telefonoknál is láttam már olyat. -
válasz
Zsmester89 #5564 üzenetére
gyárilag van rajta minőségi keményfólia elől és hátul is, szóval nyugi!
(elől is kettő van rajta, tehát a tipikus szállítási védőfólia alatt van a minőségi keményfólia!)Cris99; optimalizálták a folyamatokat, terhelést...stb.
-
válasz
Zsmester89 #5561 üzenetére
nem kimondottan melegszik, pláne az új firmware alatt.
igen, a kamera és a kijelző színeinek a megjelenítése javítva lett, illetve utóbbi kapott kalibrálási lehetőséget is. -
válasz
Zsmester89 #5552 üzenetére
az a hardver elég a lumia 920 alá, mivel a wp8 igénye más, viszont a telefon nem okés, én is abban gondolkodtam az iphone 4s után, mert saját részre is szerettem volna végre wp8 rendszeres telefont, de porosodik a kamera - belülről -, hirtelen merül...stb, szóval lebeszéltem magam róla, így lett az xperia z.
a biztosítást csomagja válogatja, érdemes lehet előfizetnei rá, ha úgy gondolod, hogy hibalehetőség vagy, én például nagyon vigyázok a telefonjaimara, mindegyiket kifogástalan állapotban adom el akár egy év használat után is, de ha dobálós, ráülős...stb lennék, akkor már kötném is meg a biztosítást, úgy sokkal olcsóbban megúszható bármilyen baleset.
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Battlefield 6
- Revolut
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bluetooth hangszórók
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Baldur's Gate 3
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest