- Nem nagyon maradt titok a Poco X7 Pro kapcsán
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Garmin topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spancho
senior tag
Megjött a telefon.
Kívülről olyan mint az új
A munkalapon van 4 kód + kijelző + hangszórók cseréje.
Nem csalódtam a Sony-ban.A nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
Spancho
senior tag
Köszi.
Közben meg is csináltam ,leírtam nekik a problémát.
Ha megjön a futárigénylő ,már intézem is tovább.A nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
Spancho
senior tag
-
Spancho
senior tag
Sziasztok.
Pár napja vettem észre egy ,kis fehér pöttyöt a telefonom bal alsó sarkában , színes ,vagy sötétebb háttereken nem észrevehető. Szerencsére csak full kijelzős alkalmazásoknál látszik kicsit ,ha világos a kép.
Még 1 hónap T-mobil / Telecom garancia van rá .
Szerintetek megéri bemenni és garanciáztatni a készüléket ,vagy ez nem garanciális hiba ?(a képek minőségért bocsi (iphone 7plus-szal készült) -.-
[ Szerkesztve ]
A nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
Spancho
senior tag
Nekem a Nexus 5 csinált ilyet ,meg ,hogy ha változtatok a hangerőn bejön felül a sáv ,és ott van egy kis lenyíló fül ahol lehet a csengőhang /multimédia/ébresztés azt se lehetett lenyitni.
Én simán lezártam a képernyőt ,és vissza.
Elég idegesítő volt ,hogy abbahagytam a hívást és nem tudtam simán letenni.
És ez a 2 'bug' nem csak a 6.0 óta volt jelen ott (pedig az referencia készülék)A nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
Spancho
senior tag
válasz thamasz #1216 üzenetére
Egy régebbi hozzászólásodban írtad ,hogy bőr tokot szeretnél ,mert nem tetszenek a szilikonok.
Ha tényleg jobb a Liquid mint a hybrid ,akkor inkább az kéne
A spigen oldalán megnéztem mint a kettőt ,és tényleg 'kecsesebb' a Liquid[ Szerkesztve ]
-
Spancho
senior tag
Hmm ez a Nillkin Nature csak 1800 Huf ,de a Spigen jobban tetszik.
-
Spancho
senior tag
Nekem akármilyen telóm volt a Spigen tokok mindig beváltak.
Ez átlátszó/áttetsző vékony ,szóval csak nem rontja el a teló kinézetét.
És nekem is csúszik ,parázok hogy elejtem egy zsebből kivételkor.A nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
Spancho
senior tag
Sziasztok.
Nincs valakinek megunt, nem használt ; SPIGEN ULTRA HYBRID CRYSTAL CLEAR tok Z5-höz ?
4500 körül van a boltokban ,ha olcsóbban megszabadítanék tőle valakit ,annak örülnékA nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Bestbuy játékok
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Villanyszerelés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- PlayStation 5
- Nem nagyon maradt titok a Poco X7 Pro kapcsán
- eGPU tapasztalatok
- További aktív témák...
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest