- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nji
aktív tag
Köszi a választ, akkor nem aggódom, csak túl sokat írnak a különféle "fenyegetésekről" amiket ezek a frissítések szoktak kiküszöbölni, de ennél a modellnél már sajnos megállt az idő.
Utálom az Apple dolgokat, még úgy is hogy van egy iPad Air 2-m, de azt sokkal jobbnak tartom, hogy több mint 3 éves és még mindig a legfrissebb szoftver fut rajta.
Az android eszközöket a gyártók már mesterségesen elavulttá teszik 2 év elteltével, holott a hardver még további 1-2 évig biztosan működne. Természetesen az Apple részéről a lassítás se volt jobb, de én a tableten semmit nem éreztem. -
nji
aktív tag
sziasztok!
Nektek milyen dátumú a telefonon az android biztonsági javítás?
Nekem 2017. szeptember 1.Van valakinek újabb vagy mindenkinek ez van rajta? Én telepítettem rá az androidot tisztán és lehet, hogy nem a legjobb régiót választottam, ezért kérdezem, hogy hátha valakinek újabb van.
Egyébként ázsiai régiós és dual a telefon, tehát nem sok romot találtam rá anno.Erre már biztonsági frissítés sem jön? Szoktam banki alkalmazást használni rajta (CIB) ezért kérdezem, hogy inkább ne használjam ?
-
-
nji
aktív tag
sziasztok,
rendeltem én is egy DUAL simes z5-öt, mert az újabbakon már 6.0 vagy magasabb verziószámú android van és nekem az 5.1 kell még pár évig.
Ha nem játszom a telefonon és nem készítek 4K videokat, akkor is melegszik?
Jó lesz 1-2 évig vagy hamar tönkremennek e z5-ök? 1 év garanciával vettem.
Az akku kibírja 2 napot, ha Stamina üzemmódban használom?
Egész nap számítógép mellett ülök, csak néha olvasok telefonon híreket kora reggel és este. Remélem ilyen alacsony igénybevétel mellett nem lesz vele gond.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/1TB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest