- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
zizidor
őstag
válasz
Courage_7 #2107 üzenetére
A honlapjukra nem tudok mit mondani, én nem próbáltam, de ha nem megy, a Beállítások, Támogatáson belül van email és telefonos lehetőség is.
Ha egy hiba csak időnként jelentkezik, attól az még hiba, nem normális működés. Simán lehet az oka egy hajszálrepedés a panelen. A panel cseréjével javítható, szoftveresen nem.
-
zizidor
őstag
válasz
#46129152 #2083 üzenetére
Mérd meg, hogy hol mekkora a jelerősség (pl. Wifi Analyzer-rel).
-80 dB felett nem nagyon kell aggódni, -90 dB alatt viszont használhatatlan. -
zizidor
őstag
Nyilván routertől is függ a dolog, én viszont nem letiltottam, hanem beállítottam a QoS-t. Van néhány dolog ami wifin lóg (pc, laptop, xbox, mobilok), és QoS nélkül egy kellően nagy sebességű PC letöltés simán lefoglalta a teljes sávszélességet, minden más leszakadt a netről. Így viszont mindennek jut legalább az általam beállított minimum sávszélesség, és ez nálam jól bevált.
-
zizidor
őstag
válasz
FirstAndroid #2076 üzenetére
A különbség leginkább a proci és a tárhely kapcsán érezhető, bár úgy emlékszem a Z3-ból is van 32 GB-os. Az sem mindegy, hogy a Z3 mennyire új? Ha nem volt használva, de raktárban porosodott 2-3 évig, az nem akkora előny.
A jó választás nagyban függ a használat módjától is. Ha nagyobb teljesítmény kell, meg ujjlenyomat szenzor, akkor a Z5.
Ha tényleg jó állapotú, és nem a nagyobb teljesítmény a fontos, akkor inkább a Z3.
Szimpátia alapján pedig...
-
zizidor
őstag
Újabb frissítő csomag jön 32.4.A.1.54 verziószámmal.
Android 7.1.1 a szeptember 1-i javításokkal. -
zizidor
őstag
válasz
Gábor-KJ #2060 üzenetére
Épp a napokban olvastam valahol egy posztot, hogy a Sony abszolút nem is töri magát, hogy a mobilos szegmensben jobb legyen, vagy nagyobb szeletet vágjon a tortából. Úgy gondolják, a PlayStation-től van elég bevétel, a többi már csak bónusz. Ugyanez volt eddig a mobilok kameráival. Más gyártók, akik tőlük veszik a kamera modult, tudnak jó kamerát pakolni a telefonokba. A Sony is tudna, mert a hardver jó, csak valahogy hiányzik a motiváció egy jól összerakott kamera szoftver elkészítéséhez. Pedig a japcsik általában maximalisták...
-
zizidor
őstag
válasz
#46129152 #2043 üzenetére
Ha a hiba csak az otthoni wifin jelentkezik, akkor valószínűbb, hogy az a problémás, nem a mobil. Más is csatlakozik rá (laptop, tablet, másik mobil)? Azoknál is van ilyen hiba? Nem lehet, hogy valami zavarja? Főleg, ha már a routert is lecserélted. Vagy esetleg szolgáltatói hiba!
Kb. 1 hónapja nálam is volt hasonló akadozás (mobilon, laptopon egyaránt). 3-4 percig hibátlanul ment, aztán 1-2 percig semmi. Egy nyamvadt UTP kábel volt a ludas...
-
zizidor
őstag
válasz
Roberto76 #2037 üzenetére
Ez tulajdonképpen már javulás, mert a 7.0-nál a wifi és a bluetooth is úgy működött, hogy az ikon megérintésekor bejött a nagyobb képernyő a kapcsolóval... Annyi előnye volt, hogy ha ki volt kapcsolva, akkor egyből be is kapcsolta, de a kikapcsolás ott is kétlépéses volt. Úgy látszik a mobilnet megmaradt ilyennek (talán azért, hogy lásd az adathasználatot?).
-
zizidor
őstag
Ha az értesítősáv lehúzását és bezárását nem számolom bele, mert ezt a 2 érintést úgysem lehet megspórolni, akkor a wifi, bluetooth, nfc, zseblámpa, stb. tényleg ki-/bekapcsolható 1 érintéssel, a mobilnet meg 2-vel.
Nálam a soft-gombok és a mappák sem így néznek ki. Ez valami egyéni téma?
-
zizidor
őstag
válasz
Gondwana #2022 üzenetére
Ha sérült készüléket kaptál, akkor vissza kell küldeni, cseréljék ki.
A telefonszámokat egyszer kell rendbe tenni, vagy ha a nem használod a google fiókban lévőket, akkor ki kell kapcsolni.
A Z5c csak apróságokban különbözik, a szoftver ugyanaz. Mi az, amit nem lehet megoldani?
-
zizidor
őstag
Úgy látom még működik a régi árképzés.
A fekete (ahol van) egy tízessel több mint a fehér... -
zizidor
őstag
-
zizidor
őstag
válasz
Gondwana #2016 üzenetére
Nekem Z5 dual van, arról tudok nyilatkozni. Nyakpánt rögzítés, 5GHz wifi megvannak, az akku idő persze erősen használat-függő, de 2 napot ki szokott bírni babusgatás nélkül is. Az LTE-t meg kiválaszthatod melyik hálózatról használja. Eddig még jöttek a frissítések is rá, bár újabbakra nem nagyon számítok.
-
zizidor
őstag
Én sem találtam más módszert, úgyhogy ma délelőtt megvolt a reset, meg is oldotta a problémát.
Most a beállításokkal szórakozok még. -
zizidor
őstag
Alkatrészként már 18-ért is lehet kapni kijelző+érintőpanel kombót, még ragasztót és szerszámokat is adnak hozzá, persze ehhez még kell egy szaki, aki kicseréli. Az tény, hogy a készülékház megbontása hatással van a vízállóságra, de az első leejtésnél keletkezett repedés is. Szakszerű ragasztásnál talán nem olyan nagy a kockázata.
Esetleg megfontolható az is, hogy inkább egy használt telefont veszel, ezt meg eladod alkatrészként, lehet hogy így is kijössz az említett 40-55 ezerből.
-
zizidor
őstag
Hasonlóan jártam, csak én saját magam csaptam az asztalra a mobilt, amikor a gyereket akartam beregisztrálni a Po**mon Go-ra, és a ki****tt kancsó regisztráció huszadszor dobott vissza, hogy nem egyezik a jelszó (pedig beillesztéssel csináltam), és addigra 200 körül volt a vérnyomásom.
Tudom, hülye vagyok, de akkor és ott szívesen kibeleztem volna azt, aki ezt az idióta regisztrációs folyamatot megszülte.
A regisztráció végül PC-n, 5 perc alatt sikerült...
-
zizidor
őstag
válasz
BenceShearer #1945 üzenetére
Tedd fel a frissítést és úgy próbáld ki a hangerőt.
-
zizidor
őstag
Nekem úgy ment le 69%-ra, hogy minden be volt kapcsolva, ami általában szokott (mobilnet, wifi, szinkronizálás).
-
zizidor
őstag
válasz
eladogeppc #1915 üzenetére
Kaptam 69 ezres eredményt is, ez elég nagy szórás.
Le is töröltem, ez tényleg abszolút komolytalan. -
zizidor
őstag
Én 88757-et mértem, de nem tudom ez mennyire reális vagy hiteles. A Multi-Core observer szerint még az 1,5 GHz-es magok sem voltak teljesen kihajtva, a 2 GHz-es magokból meg csak az egyik, ráadásul az is csak ritkán és impulzusszerűen. Még csak fel sem melegedett a mobil.
-
zizidor
őstag
Pár napos használat után:
Az tetszik, hogy az első 5 gyorsgomb alapból elérhető. Az érintésre mindig megnyíló részletes beállítás meg nekem is fura. Jó, nem probléma, ugyanúgy eltűnik egy mozdulattal ha bezárom a panelt, de fölösleges mindig előhozni. Az értesítések is jobban tetszettek köztük egy kis hézaggal.
Az osztott képernyő érdekes, de kevés olyan helyzetet tudok elképzelni, ami miatt ezt napi rendszerességgel használnám.
Az viszont ügyes, hogy dupla érintéssel lehet váltogatni az utolsó 2 alkalmazás között, ez nálam tök jól helyettesíti az osztott képet, és az alkalmazások sem lesznek zanzásítva. -
zizidor
őstag
A Beállítások/Tárhely alatt van egy olyan menüpont, hogy Adatok átvitele SD-kártyára. Ezen belül felkínálja a fényképek, videók, zenék és az alkalmazások áthelyezését. Az alkalmazásoknál nincs választási lehetőség, ha kijelölöm, akkor mindent átvisz? Azt mondja 40 alkalmazás, 1,88 GB.
-
zizidor
őstag
válasz
Fuxosbömis #1851 üzenetére
Kiválóan működik, én is csak a biztonsági javítások miatt vártam, erre kijön ugyanúgy a decemberivel.
-
zizidor
őstag
válasz
Fuxosbömis #1846 üzenetére
Annyira nem rossz a helyzet, a dualra is jönnek a frissítések, de a k*cs*g XperiCheck nem jelzi! De ha kijelölök egy konkrét régiót, akkor ott meg látszik, hogy már elérhető. Nordic-ra például már kijött a .378-as verzió.
-
zizidor
őstag
És olyan van, akinek Z5 dualra jött már 7.0-ás droid?
-
zizidor
őstag
Én rendszeresen használom a Spotify-t. Most 36%-on áll az akku, 1%-ot használt a Spotify.
(Ez még a 6-os rom, nugát továbbra sincs rá.) -
zizidor
őstag
-
zizidor
őstag
válasz
Fuxosbömis #1779 üzenetére
Szerviz menüben meg tudod nézni a régiót. Enyém 'NOBA' volt, de CE1-re frissítettem. Egyikre sem jött még ki. Sőt, ahogy nézem, a dual változatokat eléggé háttérbe szorították.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nulláról újratervezett Xperia helyett fontos és üdvözölendő friss tulajdonságokkal érkezett meg a Sony legújabb 5,2 hüvelykes versenyzője, amely mutatósabb, mint valaha.
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topik
- Asztalos klub
- Autós topik
- Wuthering Waves
- Külpolitika
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest