- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Courage_7
aktív tag
Sziasztok!
Mivel a Z5 Premium topik teljesen halott jobb híján ide írok.
A telefonomban a rezgőmotor nagyon gyakran "tönkremegy", tehát nem rezeg, aztán random megjavul és megy tovább. Az újraindítás nem segít, már a telefon bootolásakor lévő rövid rezgés sem történik meg, ha olyan kedve van. Természetesen hardreset volt a telefonból indítva és PC Companionnal is, de a hiba előjön újra és újra. Néha ezzel gondolom összefüggésben a kamera sem nyílik meg és a vaku sem világít. Böngészés közben is előjönnek random fagyások, furcsa "szoftveres" csíkozódás a képernyőn (tehát nem beégés vagy ilyesmi), majd egy kéretlen újraindulás.
Sony holnapon kérném a javítást, hibát leírom, adataim megadom, de mikor az utolsó részhez érek, hogy akkor elküldjem a problémám és futárt rendelhessek, és utolsó kék gombra nyomva "sajnáljuk, hiba történt, kérjük, próbálja újra később", vagy valami hasonló felirat fogad újra és újra már napok óta... más is találkozott ilyennel?
Olvasom, hogy többeteknek nagyon simán ment a javítás, viszont félek, hogy az én esetemben nem fogadnák be, mert ezek ilyen "időszakos", de annál idegesítőbb problémák... mi a véleményetek?
A teló (E6853) még májusig garis.
-
Courage_7
aktív tag
Szia,
nekem a Premium van, de technikailag majdhogynem egykutya.
Jó cucc, elég az ereje számomra mindenben. Én nem csak 1 évet adok még neki, szerintem 2-3 év múlva sem lesz szenvedés használni, kivéve ha az akku addigra kaputt lesz.
A hivatalos legfrissebb rá a 7.1.1, 2017. szeptemberi security update-tel. Idegölő bugok, fagyások, beakadások nincsenek, egyet kivéve, a YouTube néha szétfagy, de ha törlöd a futó appok listájából és újra megnyitod, akkor megjavul. Okát nem tudom, reset volt, kínai, és eu-s szoftverrel is ezt csinálta, full alapon hagyott rendszeren is.
Oreo nem lesz rá hivatalosan, mókolt romokkal sajnos nem vagyok tisztában.[ Szerkesztve ]
-
Courage_7
aktív tag
válasz FirstAndroid #2125 üzenetére
Nincs szerintem. Mire vagy kíváncsi? Megpróbálok segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs