- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
holozis_HUN
addikt
válasz
ruskop #16667 üzenetére
Én régebben képernyővel befelé, a bőröm felé használtam. Míg egyszer nyaraláson a fürdőnadrágomban elindított egy OTA frissítést, ami szétzúzta a rendszert. Aztán darabokban kellett leszedni a gyári rendszert, majd újrahúzni. Azóta kijelzővel kifelé használtam. Csak mindig félek, hogy épp neki fogok menni vmi saroknak és betörik. Mostanában kijelzővel befelé használom ismét, még nem volt baja. Szerintem csak olyan nadrággal van baj, aminek vékony a zseb része, és jobban érzékeli a bőr elektromosságát.
-
-
törölt tag
Szia.
1-re: nem csak mikor hivnak, nekem seta/zenehallgatas kozben is tobbszor elofordult hogy magatol kioldott a kepernyozar, elkapcsolta a zeneszamokat, es osszevissza kavart a kijelzon mindent a telefon. Alakzatos kepernyonyitas vagy koppintasos kijelzofeloldas tiltasa oldja csak meg a problemat. Erdekessege a dolognak, hogy amiota megvan nekem a telefon (3 hete) csak tegnap kezdte ezt el csinalni de vagy 4-5-szor is megcsinalta ezt a zsebemben.
2: Kamera szerintem tok ugyanaz, hugomnak es a kollegamnak is z1c van nagyjabol ugyanazokat a kepeket csinaljak.
3: Kijelzo bekapcsolas kesest nem tapasztaltam, annyit hogy koppintasos felelesztesre nem mindig reagal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest