-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hanon
tag
válasz
Gondwana #17305 üzenetére
Nem, azt már gsm boltos emberrel rakatom fel.
Amúgy meguntam és elmentem gsm boltba, rakattam rá fóliát mindkét oldalra, 3000 ft.
Nevetséges mennyit költök extrában erre a telefonra. Én is megkérdeztem, hogy ha megjön a Nillkin azt felteszi-e nekem, azt mondta igen, 2000-ért. Az egy dolog, hogy én halálosan béna vagyok, de azért ennyit nem ér a fólia felrakás skill.
-
ruskop
senior tag
válasz
Gondwana #16668 üzenetére
Nem tudom ,hogy rajtad kívül ki használja még de én a telefon rendszerét szeretném használni és nem úgy, hogy ki kell mindennel egészítenem. Ezt más telefonoknál meg tudták oldani, és ott működnek. Sokszor volt Z1C-m, nagyon is szerettem, és most a Z3C-n gondolkodom, viszont ez a részlet eléggé zavar engem. Csak ezért volt a kérdés, nem pedig azért, hogy valaki ezen felháborodjon.
(#16669) holozis_HUN: Nálam a Z1C-m mindegyik gatyámban feloldott. Mondjuk ez akkor van amikor jön egy sms vagy bármi olyan művelet történik amikor a kijelző bevillan. Viszont ilyenkor kellene a közelségérzékelőnek működnie és nem felvillantani a képernyőt. Kijelzővel kifelé én is hordtam egy darabig de én is attól féltem ,hogy neki koccolom valaminek. Azért köszönöm a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest