- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
válasz
cucumber87 #17298 üzenetére
Van még rá gari?
-
demars
addikt
válasz
cucumber87 #15567 üzenetére
Szia!
Kijelző leválás több fórumtársunknál előjött! Ha garanciás akkor Cordon ( hivatalos sony szerviz)! -
VincentV
csendes tag
válasz
cucumber87 #7183 üzenetére
Nem muszáj x-elgetni. Húzogatni is lehet
Jobbról balra, vagy akár fordítva is.
-
zbecks
tag
válasz
cucumber87 #7183 üzenetére
jelenlegi LP-ben nincs mind bezárása gomb.Talán majd a következő verzióba belerakják
Nekem is hiányzik már megszoktam KK-n.
-
G@be22
tag
válasz
cucumber87 #5922 üzenetére
A helyzet az, hogy valószínűleg az enyém is beázott, ma került be szervízbe. Voltam vele uszodában, legalább három alkalommal, és igen rendszeresen lemostam a kosz és minden ellen.
Most szombati buli alkalmával kiváncsiak voltak ismerősök és büszkén mutattam h birjabirta is, de pár órával később eldobta a sim kártyát, de ott még kivétel után magához tért (vizet nem éreztem és nem láttam), másnap reggelre elhalt az érintő, később ujra működött. majd egy rövid ideig megint nem, de vasárnap délután, megjavult ismét (gondolom kiszáradt), ekkor jöttem rá a nyomás teszt alkalmával, hogy már nem vizálló a teló... Mondom rendszeres uszodába járó darab volt, és bírta is, szombatig, amikor meg se lett merítve csak folyó víz alá lett tolva...
Én is azon a véleményen vagyok, hogy azért Z szériát választottam és azért fizettem többet ezért a telóért, mert ki szeretném használni ezt a lehetőséget.
Mostmár gariban van és csak reménykedek, hogy jó fejek lesznek és nem bukom be a telómat ami két hónapos és rajta van még rahdeli részlet...
Nyomásteszt negatív lett, ezért bizakodom egy kicsit...
-
Vikooo
addikt
válasz
cucumber87 #5915 üzenetére
IP 68/67 vedettseg ide vagy oda, en max esobe merem hasznalni a Z1C -met. A reklamoknak meg nem hiszek, ahol vidaman lubickolnak a telefonnal. Nem oda valo.
Ha az indikatorok nem szinezodtek el akkor szerintem cserelik gariba.
-
Deck
titán
válasz
Sok jóra ne számíts. Olvass bele a Z, Z2,Z3 topicba keresés részén keress vagy a googleban is.
-
Wajk
addikt
válasz
a víz és az elektronika nem túl jó barátok, de ha tényleg csekkoltad a fedeleket, akkor optimistán tekinthetsz a vizsgálat elébe. Előfordult már, hogy nem az ajtókon ment be a víz vagy nem volt jó a szigetelés. Akkor garba cserélik, persze ha nem csesznek el semmit teszteléskor stb. Tuti akkor lesz ha kézhez kapod a doksit. Addig azért engedélyezett egy kis para...
-
Wajk
addikt
válasz
cucumber87 #5913 üzenetére
én ha Mo.-n vettem volna tuti egy vödör vízzel megyek
Megkérdeztem volna az ügyintézőt, hogy hogyan kell bepasszintani a fedeleket és mondta volna, hogy így, aztán megfogtam volna és belevágom a vödörbe.Nem 100% megnyugtatásul, de volt már beázás miatt gariztatás pozitív végkifejlettel, negatívról nem tudok. Előtte csekkoltad a nyomásszenzort?
-
petike19960
csendes tag
válasz
cucumber87 #5806 üzenetére
És neked is ez volt a problémád? Köszönöm hogy írtál!!!
-
ggyula
tag
válasz
cucumber87 #3849 üzenetére
Ezek szerint érdemes egyenesen sony szervizbe vinni a telefont? Esetleg a T-től is oda küldik?
-
ChipKng
aktív tag
válasz
cucumber87 #3847 üzenetére
Akkor lehet vissza kellene vinni, hogy nezzek meg. Ez igy nagyon nem normalis...
-
ChipKng
aktív tag
válasz
cucumber87 #3843 üzenetére
Es a gyari vedofoliat is leszedted, ugye?
-
válasz
cucumber87 #3843 üzenetére
Akkor ezzel tényleg lehet hogy van valami, én mondjuk mindig odabökök előtte, ahova fókuszáljon és meg is várom, míg a képernyőn tiszta lesz a kép és akkor lövöm a fotót, de ha te is így csinálod és a display tiszta képet mutat, a kamera meg mégis homályosat lő, akkor valami gond van. Minden módot végigpróbáltál? Mindegyikben ezt csinálja, függetlenül attól,hogy manual, vagy automata?
-
frigoo
aktív tag
válasz
cucumber87 #3840 üzenetére
Igen, én jártam így, triviális volt a probléma, koszos volt a lencse, vagy amikor még fóliá volt, akkor volt hasonló problémám.
-
válasz
cucumber87 #3840 üzenetére
Ugye a lencse nem volt tiszta elmaszatolt ujjlenyomat?
(Persze, gondolom, csekkoltad, ha már ilyen fontos esemény volt). Nekem előfordult,hogy nézem képeket és mindegyik elég homályos, hát, a lencse tiszta maszat volt. Azóta figyelek rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest