Hirdetés
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- És milyen illatú legyen a készülék?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ez lehet a legnagyobb akkuval szerelt Snapdragon 8 Elite telefon
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
gberes
csendes tag
Sziasztok!
Ma sajnos azt vettem észre, hogy a telefonom előlapját elengedte a ragasztás, lifeg a kijelző jobb széle. Más baja nincs neki, szép állapotban lenne egyébként. Volt már hasonló problémám, akkor más miatt ment a szervízbe, és javították ezt is gariban. Utánaolvastam itt a dolognak, úgy látom típushiba, de főleg garis szervíz lett az esetek vége. Nekem garnacia már nincs, így mik a lehetőségeim? Tudják csak újraragasztani, vagy cserélni kell, esetleg hátlapostól?
-
gberes
csendes tag
Sziasztok!
D5833-as z3c-m van, és az a problémám, hogy nagyon gyenge a GPS. Tiszta égnél szabad ég alatt egy helyben állva több perc, mire talál néhány (max 5-6 ) fix műholdat, akkor legjobb esetben 10 méter körüli a pontossága. Sétálás közben viszont elég könnyen és gyorsan képes elveszíteni ezt is. Autós navigációra ennek ellenére kb. használható, ritkán veszti el a jelet (bár nehez talál így is), és viszonylag pontos. Mindenhol azt olvastam, hogy másoknak gyors és pontos a GPS. Egy SGS5-el hasonlítottam össze a GPS Status appal, az kb. 10 másodperc alatt talált egy rakás műholdat és tartotta szépen, addigra a z3c egyet sem. Vigyem szervízbe, vagy valami beállítással lehet baj, vagy az D5833 európában ennyit tud?
-
gberes
csendes tag
Köszi, ez megoldotta!
Az APN-t kellett csak átírni és jó lett egyből. Kicsit mintha dobálná 3g/H+ között, ez azért van mert nem európai, vagy a sim miatt lehet, vagy a telefon váltogatja attól függően, hogy mekkora sebesség kell? Mintha böngészés és youtube közben stabilan H+ lenne. Sebességre 10/1 Mbitet mértem. Az LTE viszont nem megy, az gondolom akkor az d5833 miatt van, bár Pesten ha jól tudom 1800 MHz-t használnak és támogatja is a frekvenciát, valószínű más lesz a hiba.
-
gberes
csendes tag
Sziasztok!
Hétfő óta van ilyen készülékem, eddig minden rendben volt. Most lett rá időm, hogy kicsit foglalkozzak vele, és nem sikerül csatlakoznom se LTE-re se 3g-re. Kiderült, hogy sajnos D5833-as, ami ha minden igaz a nem európai változat
Viszont több helyen is néztem, elvileg támogatja a 2100Mhz-s UMTS hálózatot, amit itthon használnak, vagy ez kevés? Az előző telefonomnál nem volt gond a 3g-vel. A sim kártyám viszonylag régi (minimum kicsit több, mint 5 éves, de inkább még régebbi, nem emlékszem pontosan), és úgy lett körbevágva nano simnek, ez okozhatja esetleg ezt?
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A japán gyártó újra egy kompakt házba csomagolt készülékkel rukkolt elő, mely elődjéhez képest még szebb formatervet, és még erősebb hardvert kapott.
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Energiaital topic
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- És milyen illatú legyen a készülék?
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest