Hirdetés
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
heidrich
senior tag
Én tegnap óta használom, de annyira nem felhőtlen a boldogság. Pl. baromi zavaró, hogy a kijelző és a műanyag keret közt kiszűrődik a fény, mint valami gagyi telefonnál. Szóval az összeszereléstől nem dobtam hátast, kijelző bal oldalán nagyobb a hézag (ahol kijön a fény) mint a másik oldalt. Ez elmondható a hátlapnál is. Kijelző elmegy, láttam már jobbat, oldalról sötét alapon nagyon bevilágosodik. Egyszer csinált olyat, hogy a menüben lépkedtem és fogta magát és "összefolyt" kivülről a közepéig a kijelző és teljesen elsötétült, de aztán vissza tudtam kapcsolni, de elég durva jelenség volt. Mondom ezeket úgy hogy tegnap óta használom.
Pozitívum: gyors a rendszer nagyon, jó az akksiidő.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó újra egy kompakt házba csomagolt készülékkel rukkolt elő, mely elődjéhez képest még szebb formatervet, és még erősebb hardvert kapott.
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Targus Universal USB 3.0 - (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest