- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vikooo
addikt
válasz
Quasi_modo #23229 üzenetére
S6 amoled kijelzojen pl a kepnezegetes szenvedes, elmossa a feketet amikor lapozol, rozsaszines, zoldes feherek, nem homogen felulet stb.
S4 re ez fokozottan igaz. -
Vikooo
addikt
válasz
Partyface007 #23090 üzenetére
Hetente van ilyen hir. Minden sebezheto, ha megvan hozza a megfelelo alany.
Jovoheten az iOS -rol "derul ki" valami hasonlo.
A WP persze, hogy biztonsagos, alig van ra alkalmazas -
Vikooo
addikt
válasz
Partyface007 #23017 üzenetére
Flashtool -al nem jartal volna igy. Amint kijon egy regioban, legyen az barmelyik, rakom fel.
-
Vikooo
addikt
válasz
desmond18x #23005 üzenetére
Koszi szepen! Keresgelek meg.
A rogzites eleg vicces, mas megoldas nagyon nincs max ha tokkal adjak. -
Vikooo
addikt
LP -al milyen kepernyoidot produkal nalatok a telefon egy nap alatt, tehat ha hasznalva van, mobilnet, wifi stb?
Nalam a keszenleti ido lett rosszabb ami befolyassal van a kijelzoidore is.
Most 44% es 2 ora 58 perc. Ez keves szerintem. -
Vikooo
addikt
válasz
desmond18x #22946 üzenetére
Tudsz kuldeni linket a lencserol? Ebay? Univerzalis?
-
Vikooo
addikt
Belterben Telenornak eleg gyenge az LTE terereje, erdemes ilyenkor visszarakni WCDMA elonyben reszesitettre? Ha joltudom az LTE jo tereronel kevesebbet fogyaszt.
-
Vikooo
addikt
Igen de az irreális amit nálam is mutat:
Messenger 64% (24p)
Képernyő 6% (2ó 12p)Eddig a WhatsApp volt a fő fogyasztó, de áttértem Messengerre, nem, nincs rosszul megírva!
Tehát ha 2 órát használom a képernyőt, az sokkal kevesebbet fogyaszt mint a messenger amit 24 percig használtam...
Ez KK alatt NEM igy volt, lássátok be!
Itt a nem kicsi terjedelmű "panaszfal"
Nézzétek meg az alkalmazások "Mobil rádió aktív" idejét, órákig használja a mobilnetet, WiFinél nem jelentkezik a hiba.
Igenis valós a probléma, és az M -ben sincs még javítva.
-
Vikooo
addikt
-
Vikooo
addikt
válasz
znyisztor77 #22695 üzenetére
Nekem tobb minimalis hezag is van a hatlapon, a szervizt nem erdekelte, megy a Sonynak a level, ezekutan ha vizbe viszem es beazik vallaljak e a javitast/cseret. Szanalmas banda. Inditsunk peticiot, hogy valtsa le a Sony
-
Vikooo
addikt
válasz
youngboy #22642 üzenetére
Ezt még nem vettem észre, csak azt, hogy amikor fogadom/indítom a hívást, az arcomhoz teszem a kijelző, elsötétedik (ezekszerint csak az LCD kapcsol ki, az érintő aktív marad) majd a hívást befejezve sokszor lehúzott értesítési sáv fogad (gondolom az arcommal "lehúztam". Erről van szó? Ha igen, akkor nálam is jelentkezik, szerintem a következő frissítéssel javítják, de szivesen írok erről, hogy foglalkozzanak vele.
-
Vikooo
addikt
Erdekesen alakul a keszenleti idom, este 50% korul felteszem tolteni, lefekves elott leveszem (minden nap kb ugyan akkor) es reggelre vagy 100; 99; 98 esetleg 97% ra merul. Mitol fugg, hogy mikor mennyit merul?
-
Vikooo
addikt
Stamina üzemmód be van kapcsolva nálam, egy alkalmazás a Whatsapp hozzá lett adva a kivételekhez plusz a háttéradatok várólistára is be van kapcsolva.
Ami a problémám, hogy nem mindig kapom meg a Whatsapp üzeneteket, csak ha feloldom a telefont, illetve akkor felugrik, hogy nem fogadott Whatsapp hívásom volt. Ez így már egy picit idegesítő, nálatok is így működik? Kapcsoljam ki a háttéradatok várólistára opciót?
Köszi!
-
Vikooo
addikt
válasz
Bonappetite! #22428 üzenetére
Az igen
-
Vikooo
addikt
A jack csatlakozom nemreg volt csereltetve de megint olyan laza, hogy egy kis szello elmozditja benne a fulest, kezdem unni...
-
Vikooo
addikt
válasz
crissprivat #22394 üzenetére
Lencsehiba sajnos, eleg sok Sony telefonnal jelentkezik
Pontositva mindegyik mobil torzit es mos a szelen, foleg a nagyon nagy latoszogu apro "objektives" csodak (S6 elolapi kamerajanak a szelen csucsfej lesz akit ott fotozol)
-
Vikooo
addikt
válasz
crissprivat #22393 üzenetére
Es allitolag az M fejlesztoi verziojaban is jelen van. A Google ennyire nem foglalkozik ezzel? Minden foverzioban eljatszak ezt. Az OEM -ek nem tudjak ezt javitani ha mar ugyis belenyulnak a kodba?
-
Vikooo
addikt
Amit tegnap linkeltem akku merulesi problemat, most lehozta a Phonearena:
http://www.phonearena.com/news/Users-report-a-battery-drain-issue-with-Android-5.x-Lollipop_id71103
-
-
Vikooo
addikt
Ugynezki ez boritja az akkistatisztikat es meriti jobban az akkut, 5.1 -ben sincs javitva.
Van egy-ket dilettans hozzaszolas is de javareszt a "mobil radio aktiv" hiba miatt panaszkodnak.
Szep...https://code.google.com/p/android/issues/detail?id=165558
-
Vikooo
addikt
Milyen fulessel hasznaljatok a telefont? Nekem a gyarinak elgyengult picit a jobb oldala (halkabb), kene egy masik, hasonlo kialakitasu.
-
Vikooo
addikt
válasz
kelly416 #22250 üzenetére
Igen, nehéz a váltás és én is mennék az újdonság felé mind GUI mind HW téren.
G4 -el szemezek, de nagy. Nagyon nagy! És az a GUI!? Mintha gyerekek rajzolták volna.Mindenképp friss telefon kéne, hogy még sok-sok frissítést megkapjon. Z3 -at kifutó modellként tartja számon a Vodafone. Plusz ugyan az a GUI (ami szép nagyon) mint a Z1C -nek.
Z3+ nem ér majd meg annyi plusz pénzt, ugyan baromi szép de sokminden nem változik.Lehet marad a Z1C gari végéig (2016 Június kb
)
-
Vikooo
addikt
Van új info arról, hogy mikor tervezik kiadni az 5.1.1 -et?
-
Vikooo
addikt
válasz
Kiyo1987 #21832 üzenetére
Attól függ mit szeretnél:
Ha nagyjából minden fontos a képen akkor több (Mátrix) ha egyvalamit szeretnél kiemelni, és nem számít ha a körülötte lévők beégnek, akkor közép/pont.
Ha szemből jön a fény akkor pontszerű, plusz HDR.
Jó lenne még olyan mérési mód, ahol a fókuszált résznél méri (S6 pl).
-
Vikooo
addikt
-
Vikooo
addikt
Gyorsba összegyűjtöttem pár képet:
-
Vikooo
addikt
válasz
Kiyo1987 #21820 üzenetére
Miert hasznalsz kepstabilizatort amikor az csak annyit csinal (mivel digitalis es nem optikai), hogy noveli a zarsebesseget (ergo kevesebb az esely, hogy bemozdul) ennek a kovetkezmenye, hogy ISO -t is novel tehat zajosabb lesz a kep.
15Mpixel szinten felesleges, ott max ISO 800 -at enged tehat sotetben nem fogsz tudni vilgosabb kepeket kesziteni illetve a szeleit is levagja a kepeknek, kisseb latoszoget eredmenyezve (16:9) illetve a HDR sem opcio ilyenkor. -
Vikooo
addikt
Samsungot a TMX is szervizeli inkabb oda kell vinni, plusz premium kategoriasnal kimennek helyszinre javitani vagy elviszik masnap javitjak harmadnap ujbol nalad van.
LG -t is a TMX szervizeli. -
Vikooo
addikt
válasz
bandi0000 #21638 üzenetére
Pont ezt akartam irni, hogy szemezgettem a Z3 -mal de ezutan tuti nem veszek Sony -t pedig a HW tetszik!
Koszonje a Sony sajat maganak, hogy szarik a vasarlokra es, hogy ilyen iranyelveket ad a szerviznek, igy csak a az A4 es papirba kell befektetni amire rairjak a nyomorusagos kifogasaikat...
-
-
Vikooo
addikt
283 -as build -et aki feltette, lát javulást, változást a 270 -hez képest? Tudom ez csak szolgáltatós build, de akkor miért a magasabb szám?
Csak megkülönböztetés?
-
Vikooo
addikt
válasz
Kroni1 #21571 üzenetére
Kijelzovel kifele rakd a telefont, teljesen egyertelmu miert tortenik ez, gomb benyomodik es egy vekony szovet nem akadajozza meg, hogy a combodat erzekelje.
Eleg erzekenyek ezek a kapacitiv kijelzok es mindenre reagal ami vezeti az elektromossagot (ha fogsz egy femdarabot akkor akar azzal is kezelheted a lenyeg, hogy a kezed kozvetlenul a femmel erintkezzen).
FW verziotol fuggetlen ez a jelenseg. -
Vikooo
addikt
válasz
Jaffa75 #21546 üzenetére
Azert mertem ezt irni, mert azthittem azert marad az S5 alternativanak mert az is "vizallo".
Nekem utolso szempont, szinte csak bonusz a vizalosag. Amiota megvan csak esovizet kapott.
Miert nem tudjak ugy megcsinalni ezeket mint az elektromos fogkefet?Az meg nem azott be es azt is meg lehet bontani
-
Vikooo
addikt
válasz
Agressor #21528 üzenetére
Mi baja volt a kijelzonek?
Profi szervizes szerintem megtudja allapitani hogy szoftveres eredetu e a hiba vagy sem, csinal egy factory resetet fennall a hiba? Ha igen akkor HW ha nem akkor kesz, megoldva.
Azert is hulyeseg frissiteni kijelzohibanal sw -t a szerviz reszerol mert ha sw hiba akkor mindenkinel jelentkezne... -
Vikooo
addikt
válasz
Csari93 #21457 üzenetére
Nem, nem lehet ugy elcseszni.
Amire meg gondolni tudok, mivel 2 beszallitoja van a Sonynak (AUO es JDI) ezert nem tudtak mind a kettohoz egyforman kalibralni, lehet az AUO kijelzonek jo a gyari kalibracioja de a Sony fw -e ezt felulbiralja.Mindegy, jobb mint amikor rozsaszin volt az egesz kijelzo a szeleitol kb 4 mm -re. Ez tipikus JDI panel hiba, szinte az osszes iPhone 5S erintett volt anno
forums.macrumors.com/threads/iphone-5-pink-hue-in-center-of-the-screen.1586346/
-
Vikooo
addikt
Par hete volt kijelzocserem, Cordon csinalta minden fasza kiveve, hogy a szinek baromi rosszak a kijelzon. Elotte JDI panel volt benne, azt nemtudom milyen kerult bele de az sRGB szabvanynak tuti a kozelebe sincs ez a kalibracio!
Pl. a piros szin inkabb a lila fele tolodik, a sarga sem az igazi illetve a szinatmenet se tul szep (hirtelen sotetedig/vilagosodik).Nembaj, kineztem magamnak a G4 -et
-
Vikooo
addikt
válasz
Quasi_modo #21388 üzenetére
Szerencsere ugyan ugy birja az akku, csak a statisztika hazudik
-
Vikooo
addikt
válasz
gubisadam #21379 üzenetére
Az akkustatisztika elegge megvaltozott a Lolli alatt, ha az adott alkalmazas sokat log a halozaton de tenylegesen az akkubol nem fogyaszt sokat, akkor is elorebb helyezi. Szerintetek az mennyire realis, hogy a whatsapp tobbet fogyaszt mint a kijelzo?
Ezt javitaniuk kene.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Nők, nőügyek (18+)
- Battlefield 6
- Autós topik
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Apple MacBook
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 128GB black fekete független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 128GB white fehér független Apple 1 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16 pro 128gb bontatlan
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest