- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomech
tag
válasz
Viktor0610 #28205 üzenetére
Arra meg gondolom nem szól a garancia? Még van rajta júliusig
-
motoflug
őstag
válasz
Viktor0610 #27942 üzenetére
Gyárilag független, Euronics vásárlás. Oké, türelem, de ez már sok.
-
djelf
tag
válasz
Viktor0610 #27836 üzenetére
Ahogy sejtettem. Köszönöm szépen.
-
Askformore
senior tag
válasz
Viktor0610 #27782 üzenetére
Csak mert ajánlották ezt a 800 ft-os dokkolót, és nagyon gondolkodom rajta, viszont tartok tőle, hogy nem merném rajta tölteni
nem ismerem a technológiát, és bizalmatlan vagyok
-
glacious
addikt
válasz
Viktor0610 #27090 üzenetére
Van recovery, ota update-nél használja is, csak nem érhető el a felhasználó számára.
-
válasz
Viktor0610 #27071 üzenetére
Nem kell harcolni nem azért jöttem... nem is az én telefonon szerencsére a sony a feleségem van oda érte nagyon... a következő is az lesz neki z5c...
-
BaLee
addikt
válasz
Viktor0610 #27071 üzenetére
Pedig nem tölt lassabban, ha normális a kábel. Esetleg minimálissal. Nekem gyári töltőfejről Micro USB kábellel és mágneses kábellel is ~2.5 - max 3 óra alatt maxon van. Bár nem a 400Ft-os kábellel.
-
Darkfish
csendes tag
válasz
Viktor0610 #26990 üzenetére
Próbáltam. Nem működik semmi ilyen.
De így nem para, hogy custom rom van rajta?@kelly416 Okés, köszi.
-
oszi666
őstag
válasz
Viktor0610 #26938 üzenetére
René Kevin Joel, ezt vajon milyen random generátor dobta ki?
Matyko52: Velem ugyanez volt, összesen voltunk vagy 20-an sértettek, 20-40000 Ft sérelemmel fejenként. Három év után lezárult az ügy, kártérítés sehol, a nő meg teljesen szabadon éli életét. Ha már a pénzem nem kapom vissza, legalább dugják börtönbe egy pár hónapra. -
pinkcc
tag
válasz
Viktor0610 #26820 üzenetére
És a 60fps működne rendesen?
Mert volt egy frissítés amibe berakták, majd ki is került...
-
Tanczi01
tag
válasz
Viktor0610 #26828 üzenetére
Köszönöm szépen. Boldog karit!
-
air
nagyúr
válasz
Viktor0610 #26650 üzenetére
Nem tudom, hogy te próbáltad-e, használod-e, de ezt az alkalmazást hivatalosnak nevezni szégyen.
Amíg nem éri el a Nine kliens funkcionalitásának és működési szintjének legalább a felét, addig nem is lett volna szabad kiadni ezt a "hivatalos" Outlook-ot.
Silány, hitvány, borzalmas. Szerintem.
Nagyon sok mail klienst próbáltam - szerintem legalább 10-12-t - de Exchange (Outlook) fiókhoz kizárólag a Nine használható megfelelően. Ezért még a $10-os ár is bőven megéri. -
air
nagyúr
válasz
Viktor0610 #25517 üzenetére
Biztosan rizsbe tette egy fél órára, az pedig maradéktalanul kiszippantotta belőle az összes nedvességet.
-
otvoslajos
csendes tag
válasz
Viktor0610 #25471 üzenetére
Nem beázottan próbáltam tölteni, hanem kiszáradás után. Egyébként meg alapból egy vízálló készülék talán nem kellene, hogy beázzon.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Viktor0610 #25488 üzenetére
Ez mondjuk érdekes, én ilyet nem tapasztaltam vele
-
hadan
tag
válasz
Viktor0610 #25263 üzenetére
Valószínű ez lesz. A hangszóró rács az már kezd lejönni, plusz a töltő fedél se akar mindig a helyére menni. Csak annyira nem akarom beadni, mert a Cordon csak szétbarmolja.
-
tomi7711
aktív tag
válasz
Viktor0610 #24844 üzenetére
Köszönöm köszönöm!
Megvan minden
-
Szaszabond
aktív tag
válasz
Viktor0610 #24667 üzenetére
Tudom, hogy nagyon sok más módja is van az ilyen tételek küldésének, csak most per pillanat nem állt más mód a rendelkezésre és hirtelen kellett volna, így a legcélravezetőbb abban a pillanatban az üzenetben továbbítás lett volna ami mms-ként akarta volna elküldeni de nem tudta. A szolgáltató boltján mit értesz? Fizikai boltba ahová be kell mennem és az ottani kisasszony majd beállítja vagy van valami virtuális bolt mint play áruház amit fel kellene keresnem?
-
Jimmy66
senior tag
válasz
Viktor0610 #24613 üzenetére
Köszi! Akkor felpattintom...
-
zso79
őstag
válasz
Viktor0610 #24609 üzenetére
Nekem sajnos ugyanúgy nem vált be az 5.1 mint az 5.0. Egy rövid lista amiket pár órás "barátkozásunk" alatt tapasztaltam:
1, Akku úgy merül, hogy konkrétan láttam leperegni a számokat. 82%-kall frissítettem, mire beállítottam az accokat és a szinkronizációt már csak 41% volt. Egy pár perces telefon, 29%. Pár perc chat és 17%-nál kikapcsolt. Biztos vagyok benne, hogy ha adok neki egy kis esélyt, új reset stb. akkor ez valamilyen szinten normalizálódott volna, de nem engedhetem meg magamnak ezt a luxust, nincs pót telefonom.
2, Lassabb az egész ui (aki nem hiszi szívesen kipróbálhatja 1v1 a 4.4-el)
3, Kamera keresőkép szaggat
4, Hívás alatt lejön az értesítősáv
5, Hívás közben kb. 1.5mp mire megjelenik a kép mikor elveszem a fülemtől.
6, Gyenge wifi, ahol a 4.4-en még vígan használom saját wifimet 5 már rég eldobja.Hogy mitől ilyen szar nálam az akksi? Jó kérdés, talán ez az egyetlen rész, ami nem általános, viszont nagyon sokan panaszkodnak rá hivatalos fórumon és 3 barátom is ugyanilyen problémával küzd. Édesanyám hófehér készülékének viszont semmi baja, már 5.0-án sem produkált ilyeneket
Összehasonlításul: a visszapakolt 4.4 tegnap reggel óta nincs töltőn, úgy ahogy belaktam, használom ahogy korábban, 100% wifi és/vagy mobilnet, kb. 2óra kijelző idő, stb. és most 52%-on van.
-
csadi0011
őstag
válasz
Viktor0610 #24609 üzenetére
Nálam mintha javult volna.
-
xmad
őstag
válasz
Viktor0610 #24537 üzenetére
hmm.. érdekes. nem volt nekik tartalék hangszóró?
most az enyém is szervizben van, a töltő nyilás ajtaján a szigetelés lemállott már, hangszóró rács ragasztása elengedett, mikrofon szarakodott, mert sokszor nem hallottak rendesen.
kiváncsi leszek, hogy javítják vagy csere
-
MegaNorby
tag
válasz
Viktor0610 #24507 üzenetére
Előtte csináltál gyári visszaállítást?
-
knuckle
aktív tag
válasz
Viktor0610 #23675 üzenetére
lehet
van egy feltöltős kártyám, még nincs aktiválva, majd megnézem azzal, ha aktiválom.
korábban volt mátrix2 csomagom,abban 500 mega net volt, azon sem volt tiltva, minden zokszó nélkül ment.
igaz az is előfizus volt ugye -
knuckle
aktív tag
válasz
Viktor0610 #23662 üzenetére
én is vodás vagyok, és nem tiltja a netmegosztást...
igaz nekem független gyárilag a teló, és az előfizum is flottás.... -
nji
aktív tag
válasz
Viktor0610 #23660 üzenetére
vodafone a szolgáltatóm, de csak feltöltőkártyás a telefonom perc & net csomag plusz a 3 Gb nyári adatpromo
ezt akartam elhasználni a többi eszközzel a nyaralás alatt
-
Soma01
veterán
válasz
Viktor0610 #23636 üzenetére
Ezzel a telefonálás rossz hangja is megoldódik?
-
Bozek
nagyúr
válasz
Viktor0610 #23172 üzenetére
Én sose csinálok hard reset-et, mivel mindig FTF-ből rakom fel a szoftvert, tiszta telepítéssel.
-
kaciokos
őstag
válasz
Viktor0610 #23118 üzenetére
Szegény Viber is túlnőtte magát. Amikor évekkel ezelőtt használtam, akkor még egy kisméretű, erőforrás-igénytelen atombiztos üzenetküldő volt, most meg...
-
envagyok
veterán
válasz
Viktor0610 #22438 üzenetére
Hol, mert én nem találtam?
-
micro
addikt
válasz
Viktor0610 #22447 üzenetére
Köszi. Igen, ezt írja.
-
aneda
senior tag
válasz
Viktor0610 #22438 üzenetére
Na ezt nem tudtam!
Biztos sok mindent be lehet állítani, de én egy egyszerű felhasználó vagyok, jön az OTA frissítés, azt megcsinálom és azt gondolom hogy a teló jobb lesz mint előtte...
Ezek szerint jobb nem lett, max. bonyolítottak rajta. Pl. telókönyv keresés, eddig lent volt "elérhető helyen" a nagyító ikon, most felköltözött egy fele akkora ikon... Ennek pl. mi értelme volt?
De ami kiverte a biztit, hogy állandóan felvette a zsebemben a telót, egyszer emiatt beragadt a LED villanó is, újra kellett indítani a telót. Ezt KK alatt eddig én max. háromszor tettem meg az elmúlt fél év alatt, azt is önszántamból. -
Vangelis
félisten
válasz
Viktor0610 #22353 üzenetére
Remélem nem vaktöltény lesz.
Amatőr balfax vagyok. de legalább még pár részlet hátra van belőle.
-
PAtr0n
addikt
válasz
Viktor0610 #22208 üzenetére
Azóta végeztem a dologgal, de köszi a segítséget!
-
PAtr0n
addikt
válasz
Viktor0610 #22198 üzenetére
Ez az SD fix hogy oldható meg? Azt jelenti, hogy akármilyen alkalmazást kivághatok SD-re, amit amúgy a rendszer nem enged?
-
MegaNorby
tag
válasz
Értem köszi
-
air
nagyúr
válasz
"az össze program csak a belső tárhelyet tudja írni root nélkül."
Az összes felhasználói program... Így pontos.
-
Pano
addikt
válasz
Viktor0610 #21128 üzenetére
Akkor ez változott azóta, köszi hogy kijavítottál.
Ettől függetlenül, azt tartom hogy én nem vásárolnék onnan
-
Vikooo
addikt
válasz
Viktor0610 #21066 üzenetére
Igen
Remelem ezekutan kevesebben fogjak szidni a Sony -t a support miatt. -
BaLee
addikt
válasz
Viktor0610 #20799 üzenetére
Azt hozzáteszem, hogy a piros reset gombot nem kell sokszor használni. Nekem kicsit több mint 1 év alatt 1x volt rá szükség. Most hétvégén volt egy olyan eset, hogy a telefon nem reagált a nyomkodásra, a nyitóképernyőn megállt, már leszedtem az ajtót ahol a reset gomb van, már előkerestem egy tollat amikor kiírta, hogy a rendszeralkalmazás leállt, és be lehetett zárni. Utána a biztonság kedvéért azért újraindítottam a telót.
Az LP-ben végre van újraindítás opció, nem is értem eddig miért nem volt benne... -
feri1
aktív tag
válasz
Viktor0610 #20804 üzenetére
Melyik volt pár napig kipróbáláson?
Tapasztalat?A Sony XperiaTM M4 Aqua-nál valóban kevés a 8 MB belső tárhely?
[link]NanoSIM kártyát a telenor biztosít hozzá?
-
Bozek
nagyúr
válasz
Nyomhatod a bekapcsoló gombot az életed végéig, akkor sem fog újraindulni, ha lefagyott... A bekapcsoló gomb és a hangerő fel együttes nyomására kapcsol csak ki.
-
feri1
aktív tag
válasz
Mennyire vált be a Z1 C?
Fényképei?
Akkumulátor csere után is por és vízálló marad?Lehet tudni valamit a Sony XperiaTM M4 Aqua-ról?
Különbségek esetleg? -
válasz
Viktor0610 #20722 üzenetére
Igen.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Viktor0610 #20719 üzenetére
Nem is fogok megválni a 808-tól soha...
-
Matisz77
aktív tag
válasz
Viktor0610 #20437 üzenetére
Már jó most jött ki az 5.02 frissítés és megoldotta a gondot!
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Viktor0610 #20422 üzenetére
+1. Nem rádugni kell hanem lehúzni. Én is majdnem beleszaladtam.
-
kaciokos
őstag
válasz
Viktor0610 #20422 üzenetére
Köszi, közben én is erre jutottam, már fut is a telefonon a Lollipop.
-
Blaise
veterán
válasz
Viktor0610 #20380 üzenetére
Barátnőmnek független Z1 Compact van, OTA nem ajánlotta fel a frissítést, mindenképp PC-ről kell indítani?
-
Pano
addikt
válasz
Viktor0610 #20383 üzenetére
Nem is mondtam, hogy kimaradna
Arra értettem, hogy esetleg szerdán már megkapnánk.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Viktor0610 #20380 üzenetére
Kapható volt a Vodánál a Z1C? Szerintem nem, úgyhogy a Vodás frissítésre várhatunk életünk végéig.
(#20378) ruskop: Mik voltak azok a funkciók?
-
speed207
tag
válasz
Viktor0610 #20347 üzenetére
Háromszor indítottam ujra a gépet, kétszer tettem fel ujra a programot, de semmi javulás. Lehet a géppel van valami baj? Ha most se lesz jó megperóbálom egy haver windows-os tabjával.
-
BaLee
addikt
válasz
Viktor0610 #20354 üzenetére
Én feltettem tegnap, gyári visszaállítást is toltam ahogy kell gCloud visszatöltött minden lényeges dolgot (üzenetek, zenék, contactok) képek meg ugye megmaradtak sd kártyán és eddig szuper! Imádom.
Mintha egy új telefonom lenne, pedig igazából csak a felület változott. Gyorsabb is lett! Gondolom a gyári visszaállítás miatt..
-
knuckle
aktív tag
válasz
Viktor0610 #20354 üzenetére
nem feltétlenül, mint mondtam korábban sem volt gond, sem a z1c-nél sem a még előtte lévő ZR-emnél nem daráltam le, és nem volt gond.
Most még köhög, ha nem oldódik meg pár napon belül, ledarálom, és megy fel tisztán, aztán meglátjuk.
egyelőre még adok neki egy esélyt.különben sem írtam, hogy sz@r, nem is anyáztam, csak leírtam a történteket.
-
knuckle
aktív tag
válasz
Viktor0610 #20349 üzenetére
Gyári állapotra nem állítottam vissza, de fel vagyok rá készülve, sms-ek kontaktok, és minden ilyesmi le van mentve, de gondoltam adok neki egy esélyt, mert a KK is így ment fel, és nem volt gond.
újraindítás volt már vagy 4 szer, és egyszer magától restartolt...
nekem nincs fenn ilyen messenger meg ilyen majomságok, viber ami ilyesmi, az vacakolt, de miután újra letöltöttem az internet és mms beállításokat megoldódott a probléma.
Hard reset pedig még sosem volt ezen a telefonon, egyszer lassult be KK alatt, és nem akarta az okosságot, akkor egy újraindítás megoldotta.
Az is azért lehetett, mert 1600 óra felett jártam üzemidővel -
kelly416
veterán
válasz
Viktor0610 #20099 üzenetére
Van megoldás, lenémítod a telót. Sajna egyéb esetben csilingel. Vagy bekapcs gomb, kamera ikonnal oldod fel, akkor kamerába megy és nem csilingel...
-
válasz
Viktor0610 #20099 üzenetére
A másik, amit nem találok, hogy a kamera minőségén lehet javítani?
Kicsit, mintha túlműködne alapból a zajszűrő az elkészített képek alapján... (Esetleg másik kamera app?
)
-
Vikooo
addikt
válasz
Viktor0610 #20053 üzenetére
Igen, pl Apple
Ott már láttam rosszul sikerült, felújított cserét (sérült alumínium keret).
Köszi!
-
Reaper
őstag
válasz
Viktor0610 #19943 üzenetére
Ezt jó tudni, azt hittem azért jobban bírják, egy kis tűző nap egy órán át, ki kéne bírnia, de akkor átszerelem a szellőzés környékére.A rácsra rakhatóakban egyelőre annyira nem bízom, de akkor a műszerfalra rakom, és majd rá irányítom a klímát.
-
habmalac
tag
válasz
Viktor0610 #19880 üzenetére
ez úgy tünik ugyan azt csinálja mint a piros gomb
-
darvinya
titán
válasz
Viktor0610 #19878 üzenetére
Pontosan tudom.
Mit olvastad kérdeztem.(#19879) habmalac
Igen más kell a gyári visszaállításhoz.
Beállítás menüben Bizt. mentés és visszaállítás almenüben van.(adat vesztéssel járhat, ha nincs mentések)(#19880) Viktor0610'
Ne linkeld ezt, mert sok fals infó van a honlapon.
-
habmalac
tag
válasz
Viktor0610 #19878 üzenetére
no erre lennék kíváncsi. Bövebben esetleg?
-
darvinya
titán
válasz
Viktor0610 #19875 üzenetére
Egyszer mindent újra pakoltam már a SIM kártya melletti piroska megnyomása után de nem változott semmi.
Ez szerinted mi.
-
Jaffa75
őstag
válasz
Viktor0610 #19623 üzenetére
Így van
, a buildszámra kel x+1-szer koppintani, akkor kiírja, hogy mostanától fejlesztő vagy - kapsz egy plusz menüt a beállításokban alul a telefon adatai mellett. Ott a alkalmazásoknál van ez a beállítási lehetőség.
-
drnet
aktív tag
válasz
Viktor0610 #18267 üzenetére
igen
-
greatdoki
tag
válasz
Viktor0610 #18029 üzenetére
az a baj hogy olvastam sok negatív véleményt garanciális javításnál, így inkább leszek gyanakvó.
erről jut eszembe, hogy lehet az hogy a gps program (sygic), olyan időben mozgások-helyszínek vannak benne rögzítve mikor a készülék még nem is volt nálam? kb 1-2 hónappal a vásárlás előtt -
GÁgpstpn
tag
válasz
Viktor0610 #17687 üzenetére
Úú tényleg, kösz
-
kelly416
veterán
válasz
Viktor0610 #17386 üzenetére
Nekem gyanús, hogy nem akarta kifizetni azt, hogy a Cordon cserélje, ezért berendelt kijelzőt, kicseréltette valaki hozzá értővel, ami viszont ugyanúgy magával vonta a garancia vesztését.Lassú vagyok. Így sajna érthető egy kicsit a bütykölés, de akkor sem esnék neki a kamerának fogkrémmel.speed207:
Viszont ha idáig eljutottál, miért nem veszel egy üveg hátlapot ebay-ről ragasztóval együtt? Ahhoz képest pici pénzért lehet kapni, és "két legyet egy csapásra". -
speed207
tag
válasz
Viktor0610 #17386 üzenetére
Egy maszek mobilosnál cseréltettem kijelzőt. 3x vagy 4x vittem vissza a hátlap miadt. Minden alkalommal egy hetet vártam rá. Jól össze is vesztem vele. Főleg hogy felsértette a hátlap szélet ahogy levette. A hangszórónál esett neki. Emiatt fóliát se tudott rátenni mert mindig levált róla. Na mind1.. Kontár bt. A lányeg hogy magam veszem kézbe a dolgokat.
-
BRIKLY
veterán
válasz
Viktor0610 #17381 üzenetére
Annak mondható,mert általában hátulról van csavarral rögzítve a kijelző,de ennél csak fel van ragasztva kétoldalú ragasztóval,és ennyi. Leszedéshez (durván fogalmazva) csak alá kell nyúlni a hangszórónál,és letépni róla.
( persze nem ennyire egyszerű,mert hihetetlenül erős a ragasztó)
-
BRIKLY
veterán
válasz
Viktor0610 #17378 üzenetére
Hátulról pont hogy nem fér hozzá a kijelzőhöz.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Viktor0610 #17013 üzenetére
+vízálóbb, + proc, + nagyobb kártyát fogad, stb
-
enterlaci
senior tag
válasz
Viktor0610 #16688 üzenetére
...ami mindent én meg kidobtam 1 hónapja, miután már a kis törlőkendő sem működött.
Azt a kis baszt pedig nem is láttam emlékem szerint.
De figy, most kapcsolok, mikor megjön az új - abban lesz!!Amúgy attól tartottam -videó előtt- leszedésnél törik majd és darabokban kellene levakarni..
mave86tg: Ezt hogy érted, kádban, medencében?
..vagy miért jó úgy?
-
Peter2014
újonc
válasz
Viktor0610 #14084 üzenetére
Az én tarifámhoz volt ( bár ezt egy hete láttam ), de ma reggel óta azt írják a fehéret már nem értékesítik :/
-
Jimmy66
senior tag
válasz
Viktor0610 #12521 üzenetére
csadi0011
Lehet, hogy Őt sem...
-
thamasz
senior tag
válasz
Viktor0610 #8874 üzenetére
Az eredeti tartozék töltőfejbe
-
Vangelis
félisten
válasz
Viktor0610 #8758 üzenetére
Én is rendeltem mágneses töltőt. Jól szuperál! Kifogástalan.
-
GRaul
őstag
válasz
Viktor0610 #8753 üzenetére
Nem. En rogzitettem es nem 4kban. Ezert is volt szamomra furcsa, hogy ez a hiba elojott. Bar azok utan h az elso z2 beazott az 5 masodperces vizbeteteltol, mar lassan nem csodalkozom semmin. Termeszetesen az ajtajai zarva voltak.
-
kelly416
veterán
válasz
Viktor0610 #8738 üzenetére
Ha tényleg membrane, és a képek alapján az, akkor nekem egy hónapig díszelgett a zsebemben tok meg minden egyéb védelem nélkül (itt jegyezném meg, hogy a gyári egy hét alatt olyan károkat szenvedett miután az üveg letört róla, hogy majd egyszercsak lekerül és a helyére kerül a következő üveg, pedig nem akartam még leszedni) és egy hajszálkarc sem volt rajta. Nem mindig jár együtt az ár a minőséggel.
hito:
Sajna itt jön a "passz" részemről. De volt itt olyan, aki külső mikrofonnal akart koncertre járni, hátha olvassa és válaszol Neked. -
Somansky
aktív tag
válasz
Viktor0610 #8738 üzenetére
Olvass vissza kicsit, ki mit ajánlott és vett
-
Vangelis
félisten
válasz
Viktor0610 #8740 üzenetére
8 napig indoklás nélkül elálhatott volna. Ami már most ugye 14 nap. webshopos váráslásnál.
Ami ugye a telenornál nem létezik -
p06
senior tag
válasz
Viktor0610 #8735 üzenetére
Igen sajnos, viszont ha a következő naptól számítják a 8 munkanapot (neten rendelt), akkor csüt. volt a 6. nap és a hétfő a 8. ha a hétvége nem számít.
Így akkor megint elcsesztem, mert akkor kérhettem volna a cserét!?
Mindegy valami lesz
Köszönöm!
-
axioma
veterán
válasz
Viktor0610 #8527 üzenetére
Most nezem eleg sok van ezen a neven... de legalabb lehet valogatni. Me'g 200K korulit is lattam, ami nalam fent van az valahol 500 alatt.
-
ruskop
senior tag
válasz
Viktor0610 #8523 üzenetére
Ok, köszi. Megnézem.
-
Lasy
veterán
válasz
Viktor0610 #8473 üzenetére
hardverapró nem enged be máshogy.
-
hanhp455
csendes tag
válasz
Viktor0610 #8304 üzenetére
Kipróbáltad már?
-
PHARD
tag
válasz
Viktor0610 #8172 üzenetére
:-)de gyors vagy
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #5483 üzenetére
Valószínűleg még nem értem a Mobilarena szellemiségét …
Inkább aréna?
Egy szakmai fórumon lebeszélik az egyszerű felhasználót arról, hogy megbizonyosodjon a telefonja tisztaságáról, ellenben rábeszélik arra, hogy feltétlenül ROOT-olja a készülékét meg használjon alternatív szoftvereket a gyári helyett.
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #5481 üzenetére
Egészen pontosan ezt írtad:
- Rengeteg programot felraktál, de biztosan tudod (vírusellenőrző nélkül is), hogy mind tiszta.
- Ellenben a vírusellenőrzők hazudnak.
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #5474 üzenetére
Itt mindegyik Topik ilyen? Hit alapokon nyugszik az egész? Tudom és kész? Isten is hozzám jár tanácsért?
(Csak a Google Play-ről.)
-
Vangelis
félisten
válasz
Viktor0610 #5476 üzenetére
Nem is teszek fel semmi extrát...
-
Vangelis
félisten
válasz
Viktor0610 #5474 üzenetére
Én sem fogok feltenni vírusírtót.
Teljesen felesleges.... remélem
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #2523 üzenetére
És pl ha írok nekik emailt akkor oda leírhatom hogy szeretnék a hűségidő lejárta elött telefont váltani? Amugy köszi!
-
Skynet258
veterán
válasz
Viktor0610 #2437 üzenetére
Mivel edzett üveg (több rétegű) így pont, hogy nem törik. Ezen kívül karcálló (általában 9H a minősítés, fóliáknak mennyi is? 2H körül asszem...), plusz a legtöbbön van oleophobic bevonat, tehát taszítja a koszt/zsírt, ezáltal nem gyűjti úgy az ujjlenyomatot, és könnyű tisztítani.
Nagyjából ennyi, ez meg nekem elég is.
Ma egyébként megjött a mágneses dokkolóm is, kiváló darab, nem recseg-ropog, viszont meglepően kicsi.
De a feladatát tökéletesen ellátja, és persze a készülék érzékeli, hogy rá lett téve, így az Intelligens csatlakozással bármilyen folyamat hozzárendelhető (nyissa meg mondjuk a galériát, majd kapcsolva vissza kezdőképernyőre ha leveszem róla, ésatöbbi ésatöbbi).
Nagyszerű eszköz, figyelem, adat nem megy át rajta, csak töltés! De arra ott az Airdroid, minden másra meg a Mastercard.
Belekerült kemény 12 dolláromba.Illetve jött még egy crystal tok is, ez ugye műanyag, tök átlátszó, szóval alig látszik, ha rajta van, az meg egy ezres, ajándék fóliával.
A cuccok az Ebayről vannak, linket nem adok mert bárki rájuk lelhet több eladótól is.
-
petymeg
addikt
válasz
Viktor0610 #2437 üzenetére
Nem karcolódik.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Fotók, videók mobillal
- Milyen routert?
- Filmvilág
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- További aktív témák...
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁRZUHANÁS -30%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest