- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nokia 6310 - nem az, ami volt
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
-
Mobilarena
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
alientroy
csendes tag
Köszönöm a felvilágosítást. Nem tudtam hogy a kijelzőtől is függ a beégés. Akkor hagyom az egészet és inkább megnyomom a gombot ha az időt akarom nézni. Csak kímélni akartam a gombot. Azt hiszem valamelyik Nokián láttam amúgy.
-
alientroy
csendes tag
Sziasztok. Sajnos nincs időm most keresgélni meg visszaolvasni sem. Hátha tudtok segíteni. Egy olyan appra van szükségem ami akkor is mutatja az időt ha a jobb oldalon lezárom a telefont. Valami ízléses kinézetű. Már körbenéztem és nem találtam ilyet. Olyan kéne ami nem ég be mert olvastam van olyan is ami igen. Előre is köszönöm hátha van valakinek ilyen vagy tudja melyik app az.
-
alientroy
csendes tag
válasz
kelly416 #17720 üzenetére
A bevilágításra értettem hogy megszívtam de úgy néz ki tok nélkül nincs hiba. Nem rám gondoltál szerintem a szervíz-zel kapcsolatban. Félreértettél. Mindig kiírja ha leveszem töltőről hogy csukjam be az ajtót. Pont azért hagytam bent ezt a funkciót hogy érzékeli-e. Fényképkészítésnél írta ki bezárt ajtóknál. Ezt furcsállottam. Láttam többen tettek fel fényképet a topikba a telefon képét amit mutat(pl:beállítások menü) azt mégis hogy kell lementeni gépre? Vagy hogy kell csinálni?
-
alientroy
csendes tag
válasz
kelly416 #17708 üzenetére
Nagyon későn írtam már nem tudtam gondolkodni. Van fólia és Bőrtok is rajt. Levettem a bőrtokot az lehetett a probléma. Teljes sötétségben fényképeztem most nem volt bevilágítás. Viszont fényképezés közben zárt ajtóknál egyszer csak kiírta hogy zárjam be az ajtókat mert beázhat. Ez valami egyszeri hiba lehet?
-
alientroy
csendes tag
Na most én is megnéztem újra. Már elfelejtettem. Fel is keltettétek az érdeklődésemet. Az enyém 14w30. Persze azért hiába később vettem, természetesen nekem bevilágít a vaku. Hihetetlen na mind1 túlélem bár mintha valamikor hallottam volna hogy erre van megoldás de nem emlékszem pontosan. A másik most hogy kinyitottam gondoltam megnézem mert szeptember 12 óta nem volt nyitva. Hát érdekes de van egy kis piros négyzet a sim kártya bal oldalán. Gondolom én az mutatja hogy beázott-e. Meg most töltőn van azt is megnéztem ott meg mintha kékes valami lenne. Az SD-t nem nyitottam ki. Hozzáteszem egyetlen egyszer érte eső akkor rendesen mert felhőszakadás volt, de azon kívül vizet nem látott és akkor csukva volt mindene. Ami még zavaró egy picit hogy néha akad a goggle ha fel le húzom meg a facebook. Pl akadt tegnap majd egyszer csak fogta magát és újraindult aztán ment tovább mintha mi sem történt volna. Már azt hiszem harmadjára indul újra szeptember óta de gondolom ez teljesen normális kell egy ilyen biztos. Elvittem múltkor szervízbe mert úgy láttam a hátlap közepe kicsit elvállt. persze azt mondta valami ( igencsak hozzáértő kiscsaj) hogy ennek semmi baja. Mondtam neki hogy akármi lesz visszahozom aztán szépen ott leírunk mindent meg lefényképezünk aztán küldöm szervízbe ha csak egy kicsit is úgy látom hogy jobban elválik. Hála égnek eddig úgy tűnik nem lesz baj mert stagnál az elválás lehet én látom rosszul és beképzelem magamnak. Olyat lehet csinálni ha kijön a lollipop hogy felteszem de ha nem tetszik akkor visszatérek arra ami most van kitkat vagy mi. Bocs hogy hosszú lett.
-
alientroy
csendes tag
Sziasztok! Használok egy internetes tv néző oldalt és kb egy perc múlva elhalványodik majd kikapcsol a képernyő a telefonon. Pedig nincs beállítva stamina mód. Mi lehet az oka?
-
alientroy
csendes tag
válasz
LonGleY #16713 üzenetére
facebook használat, állandó wifi, 1-2 online film, egy kis zenehallgatás, online 1-2 focimeccs és a nap végére megy a töltőre. Amikor nincs cseszegetve ilyenekkel csak a wifi van bekapcsolva facebook használat van meg egy két oldal megnézése akkor 2 nap. Ird le nekem mit kapcsoljak ki. Stamina mód be van kapcsolva. Most 2 napja valami nagyon merítette töröltem mindent ami nem kell. Remélem most már nem merül annyira. Megnéztem 3 20 perces sorozatrészt aztán 75%-ról lement 45%-ra.Írd le pontosan hogyan használjam a Ccleanert légyszíves olvastam sokan jártak úgy hogy törölte fontos adataikat is.
-
alientroy
csendes tag
válasz
mave86tg #16707 üzenetére
Remélem tényleg nem befolyásolja. Persze ezért nem fogom víz alá tenni.Várok vele aztán ha a maradék 1 évben lesz valami baja akkor beviszem és ezt is megmutatom nekik. Egyébként rendesen működik sosem fagy le. Nincs is baj azzal hogy ott vannak azok a fiends meg mittudomén milyen fájlok csak mindig törölgetnem kell őket. Most takarítom le a fölösleges programokat. A ccleaner-nél lefuttatom a cleanert majd mindent törlök? Nem szeretném ha letörölné a videókat meg a zenéket képeket. A beállítás ugyan olyan mint a fentebb megadott linken, kivéve hogy a telefon hívásai nincs beállítva.
-
alientroy
csendes tag
válasz
LonGleY #16700 üzenetére
Szerencsére a külsérelmi nyomok nem vészesek. Nem feltűnőek nem hiszem hogy gond lesz vele sokkal rosszabbat is láttam már amit garanciával javítottak. Nem is attól félek hanem ha beadom mert azt mondják van értelme , akkor szétszedik és akkor már soha nem lesz vízálló( nem mintha víz alatt használtam volna egyáltalán). A file commanderben nem tudod a sárga mappák alatt mik azok a friends DBlog akármik van belőlük rengeteg és mind 0 mb.
-
alientroy
csendes tag
válasz
LonGleY #16698 üzenetére
Azt hittem ez nem küllem probléma ha kijön a hátlapja hanem valami amit ők rontottak el és garanciális. Nem hinném hogy mást nem zavarna ha a telefon amit alig több mint 4 hónapja vett (nem kevés pénzért) tokban van tartva elöl hátul elejétől kezdve fólia van rajta elválik a hátsó lap középen. Szerinted akkor nem garanciás?
A ccleaner-t ki fogom próbálni és a többit akkor törlöm. Ezek szerint akkor vírusírtó se kell rá. A melegedés meg nem zavaró csak megemlítettem. Azért köszönöm a válaszodat. -
alientroy
csendes tag
válasz
LonGleY #16693 üzenetére
Fölöslegesek és tönkreteszik a készüléket? A hűtés az egyik ilyen programban van benne. Meg valami felszabadítás vagy mi? Azt mondod nem kell rá vírusirtó meg semmi ilyesmi? Remélem nem külön ablakban írja a hozzászólásaimat mert nálam igen pedig bejelöltem hogy válasz legyen.
-
alientroy
csendes tag
Sziasztok! Régen jártam már erre mert szerencsére semmi probléma nem merült fel a készülékkel kapcsolatban. Most mégis lenne pár kérdésem. Sajnos az ágyban fekve elaludtam és hiába volt rajta bőrtok egyszerűen nekiszorult a falnak és az előlapi kamera ahol van jobbra az üveglap és a fehér perem kicsit megnyomódott. A másik a töltőfedél is megnyomódott valamitől olyan mintha kicsit az alja ki is hajolna de szerintem azért jól zár. Sajnos ez az én hanyagságom miatt fordult elő. Ettől függetlenül semmi sérülés nem volt rajta. Sose volt leejtve vagy hasonló. Most vettem észre ahogy kivettem a tokból hogy megtisztogassam mintha a hátlapja középtájt kicsit a magnetic töltőnél és a túloldalon a hangerő és bekapcsoló gombnál a szürke fém keret és a nem is tudom gondolom műanyag hátlap ott is van egy körbefutó keret na ott nem illeszkedik úgy mint a készülék alján és tetején. Bocs a fogalmazásért fáradt vagyok. Amikor kicsit megnyomom akkor se megy vissza. A haverom is most vett telót és neki az egyik t boltban mondta az eladónő hogy azért ne vegyen Sony-t mert púposodik az akksinál a hátlap. Van ebben valami és én is így jártam vagy csak rossz a szemem?Garanciális vagy mit lehet ilyenkor tenni nem szeretném ha elveszteném a garanciát vagy ha szétbontanák. Teljes garancia van rá + teljes biztosítás lopásra is. A másik gond hogy belépek a file commanderbe és vannak sárga mappák. Na azok alatt mindenféle fájlok vannak ilyen friends dbl.blog meg hasonlók ezekkel lehet valamit kezdeni? A JDI panelt hogy lehet megnézni hogy az van rajt és mivel jobb mint a másik? Tettem rá programokat Antutu, Mobil Care, Avast, 360 security, remélem nem okoznak galibát van rajt zene, kép, játék tök alapok még. Néha kicsit meleg de olyankor lefuttatok egy hűtést és jó. Mégegy a kijelző közepén ha megpöcögtetem körömmel más hangot ad ki mint a szélén gondolom ez nem hiba csak egy kicsit jobban benyomódik középen. Segítsetek kérlek mert nem pár hónapra vettem hanem jó 2-3 évre és nagyon megszerettem ez az első okostelefonom és amúgy nagyon jó mindenben.
-
alientroy
csendes tag
Visszavittem a telót hát két helyen is azt mondták a t-nél hogy ez nem csere. Egyik telefonboltos ismerősöm azt mondta adjam be javításra akkor talán. Arra gondoltam hogy ez a kis hézag azért van hogy ne pattanjon könnyen az üveg. Na már most meg akartam nézni mikori a gyártás. Kihúztam és jobb oldalt az van írva hogy 14w30 remélem ez nem az elsők egyike. Ja és próbáltam feltenni videót. Sikerül is gépről felismeri minden de nem játsza le csak ha úgy küldeném át hogy konvertálja? Mert arra 4 óra valamennyit írt ne hogy már ilyen legyen direkt unaloműzőnek vettem. Vagy kell rá egy program ami majd lejátsza? és androidos cuccokat csak a play áruházból lehet leszedni, ajánljatok olyat légyszi ami méri hogy mennyit beszéltem meg hasznos programokat. még a gps-t se találtam meg. Zenét sikerült rátennem. jó lenne ingyenesen és olyan ami nem meríti az 500 mb. Gondoltam ha gépre töltöm azt lehet utána telepíteni telóra.
-
alientroy
csendes tag
válasz
alientroy #11315 üzenetére
Lehet hogy igazad lesz bár ne úgy lenne és kapnék egy teljesen hibátlan készüléket mert azért mégiscsak drága legalábbis nekem az. Nem tudod véletlenül lehet javítani a hangerőn filmnézés és zenehallgatás közben mondjuk nem a minőséggel van a probléma mert nem recseg. Lehetne hangosabb és erőteljesebb. Basszus jó lenne. Tudnál ajánlani olyan alkalmazásokat ami kell az optimális működéshez? pl: ami mutatja mennyit telefonáltam milyen hálózatba mennyiért, meg ingyen játékok ahonnan le lehet szedni pl fifát, időjárást már leszedtem elég jó. Előre is köszönöm.
-
alientroy
csendes tag
válasz
Partyface007 #11294 üzenetére
Köszönöm szépen a köszöntést. Remélem nem lesz baj a cserével mert azóta nézegettem és hát lehet hogy van aki nem látja de a lényeg hogy én igen. Remélem cserés de ha nem majd megbarátkozom vele legalábbis megpróbálok.
-
alientroy
csendes tag
válasz
kelly416 #11293 üzenetére
Fehéret választottam mert olvastam több helyen hogy azon kevésbé látszódnak a karcok. Ne zavar hogy sok lánynak is fehér van én férfi létemre ezt választottam. Meg szerintem különben jól is néz ki hogy elől fekete szürke fém és hátul fehér. Ütősebb mint a z3 compact. szerintem.
-
alientroy
csendes tag
-
alientroy
csendes tag
Sziasztok! Ma születésnapom alkalmából megajándékoztam magamat ezzel a csodával. Sajnos kb 2 órája vettem a készüléket és nem tudtam rendesen megnézni a boltban T mert rengetegen álltak mögöttem én meg nem akartam nagyon vacakolni. Nagyjából megnéztem a készüléket azért de itthon észrevettem mintha a jobb alsó sarokban és a bal alsóban és a jobb felsőben mintha lenne egy kis hézag szerintem befér egy tű hegye az üveg és a fém keret közé. Hozzáteszem fogalmam sincs hogy mi a helyzet ezekkel a telefonokkal sosem volt okos telefonom ez az első és nagyon bánnám ha már most így jártam volna. Mi a Teendő lehet csak én látom így. Kérlek segítsetek. Megnéztem és tényleg befér egy tű hegye.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- Álmodj nagyot: RTX4060-tulajdonosként! 0% THM-re is!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest