- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
-
Mobilarena
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kroni1
veterán
válasz
ruskop #21570 üzenetére
Nekem KK van de az utóbbi időben nálam is csinálja, sőt! Multkor olyan volt, hogy jött egy sms amig a zsebemben volt a teló. Egyszercsak azt hallom, hogy elindult a zenelejátszás, amikor elővettem azt látom h az apex alatt zárolt asztalom feloldódott, átrendeződtek az ikonok, (pont ez elkerülésére zárolom az asztalt) bekapcsolt a wifi meg a hotspot meg miegymás az értesítési sávon.. Szóval eléggé érdekes, de nem hiszem hogy LP miatt lenne, valamiért előfordul néha, ha comb felé van fordítva a teló. Volt ilyenem az Xcover2-n és a Moto Defy-n is, (Moto G-n nem!) szóval nem Sony bug, de erre kitalálhatnának már valamit.
-
Vikooo
addikt
válasz
ruskop #21300 üzenetére
Az egyik legjobb HW van benne, a magas felbontás ami megöli, hiába 1/2.3 -as CMOS, ugyan akkora egy pixel fizikai mérete mint a 8Mpixeles 1/3 -os iPhone5S, Galaxy S4 stb illetve a gagyi SW ami ilyenné teszi.
Amúgy kiváló képeket lehet vele készíteni, Manual mode, lehető legalacsonyabb ISO, megfelelő fehéregyensúly és fénymérés.
Point and shoot -ra jó a SA, ott úgyis az számít, hogy gyorsan elkészüljön a kép.
-
eriador84
csendes tag
válasz
ruskop #20378 üzenetére
Egyetértek.Én is kipróbáltam a 242-őt és a 270-et is.Én is sokkal stabilbbnak érzem a KK-et.Szerintem minden általam fontosnak tartott téren visszalépés az LP.Engem persze nem érdekel az SD-re írás,meg hasonlók.A legnagyobb + a KK-nél pedig az üzemidő.Majdnem kétszer addig bírja ugyanazzal a használattal.
Továbbra is tartom azt a kijelentésemet,hogy minden mobil az alapból rajta lévő rendszerrel a legjobb,a frissítés mindig csak ront rajta. -
Bile Demon
őstag
válasz
ruskop #17941 üzenetére
Én olyat vettem (tonsee_store), és az lekerekített. A kaparós teszten is átment. A felrakás is elég jól sikerült, napokig "gyűjtöttem az erőt", hogy el ne rontsam.
Tapasztalatok: sokkal jobb érzés tapicskolni, mint a gyári fóliát. Az érintés érzékelés nem romlott. Az ujjlenyomatok sokkal nehezebben maradnak meg rajta, mint a műanyag fólián.Más.
A héten szerettem volna fényképezni előnézet volt, de az expo gomb megnyomásra előjött a "kamera nem eklérhető" hiba. Az érintő gombok is eltűntek és nem mentette el a képet. Újra kellett indítani. Van valami orvoslás vagy "workaround" erre a bugra? -
-
Vikooo
addikt
válasz
ruskop #17682 üzenetére
Ezzel vitatkoznek, hogy mennyire jo vagy mennyivel jobb az i5 kameraja.
Olyan szempontbol valoban jobb ( mint az egesz iOS is), hogy "bolondbiztos" nem tudsz rajta mit elallitani, csak hasznalod. Na ezert sem kell nekem iOS...A kamera alkalmazasban van 2 beallitasi lehetoseged meg egy shutter gomb, de erzekenyseget, feheregyensulyt stb allitani mar nem tudsz. Igy is aranylag jo kepet csinal (hala a Sony szenzornak is
) de nekem keves amit nyujt.
Remelem a Sony LP -ba integralja az uj kamera API -t es kapunk teljes manualis modot. -
-
ntomi0730
senior tag
Azért nem biztos, mert a 13.990.-nel kapsz egy korlátlan szolgáltatást, míg a Te esetedben csak a készüléket fizeted ki, és még nem telefonáltál...stb. Tehát azt még pluszba számolnod kell. Nekem a független annyira nem fontos (nem vagyok egy rom cserélgető), mivel a számom nem cserélem, és így legalább hasznát is veszem (számomnak).
-
Partyface007
őstag
megismétlem a gyári fólián és az első bekapcsoláskor futó wizardon is látszott hogy én kapcsoltam be először...
van rá hivatalos 2 év garim
magyarázd már el légyszíves hogy mi ebben a gáz? :-)
amúgy az is lehet hogy ott bontotta fel előttem csak közben nézelődtem.....de ha mégse akkor se fogok a kardomba dőlni :-)
-
Partyface007
őstag
én bekapcsolva hagytam a 'queue bacgkround data" -t és nem vettem észre jelentős késéseket az e-maileknél (Exchange és outlook.com (ami persze szintén Exchange :-) ) push-on)
viszont észrevettem ha wifin vagyok akkor már nagyon hektikusan szedte a leveleket így a wifi optimization-t kikapcsoltam utána már jó lett
-
DraXoN
addikt
igen, minden internetről frissülő alkalmazást belevesz, gtalk (hangouts), skype, facebook, gmail , egyik se kivétel, úgy rémlik ezt egyedül csak a viber bírálja felül.. lehet azért is van annyi baj a viberrel sok telefonon, mert rendszeresen megkerüli a beépített funkciókat és a sajátjával felülbírálja a beállítást (ami zavarokat okoz(hat) azon a telefonon amire a vibert nem készítették fel)...
egyébként emlékeim szerint a facebook beállításaiban ott is belehet állítani frissítési időközt valahol.
-
DraXoN
addikt
Csoportos adatszinkronizáció
A lényege, hogy majdnem mindegy, hogy pl az emailnél beállítasz 15perces frissítési intervallumot, a telefon nem fog minden ilyen alkalommal frissíteni, hanem csoportba szervezi az összes frissülő alkalmazást és valami alapján kiszámol egy ébresztési időt amikor lefrissít mindent (nem tudom hogyan dönti el a frissítési időt, vagy állítható-e manuálisan).A lényege, hogy nem fogja minden alkalmazás felébreszteni egyenként a telefont, hogy befrissítse az adatokat, hanem ezt a telefon összegyűjti és központilag egyszer felébreszt és lefrissít mindent.. Ez az akkumulátornak jót tesz, de a push és egyéb frissítési holmik lehet, hogy késni fognak. Pl a windows phone platformnak van ilyen baja mert ő beépítetten ezt csinálja.. nem tudom változtatták e már azóta de régen így ment a platformon ( 8.0-még biztosan ).
-
#TOTTI
őstag
De nekem megoldás volt, mindent töröltem és betettem a .nomedia fájlt az Android mappa gyökerébe azóta egyik alkalmazás szemete sem látszik az Albumban, sőt másik mappa, ahova képeket töltök, vagy tartok az sem mivel oda is tettem egyet, Albumban csak a fényképező szüleményei.
-
Bozek
nagyúr
Megnéztem a dobozát, nekem is 1280-7985.3 van ráírva, szóval biztos jó lesz. Az FTF-et én csináltam, van még régebbi is (4.3-as is, valamint .681-es 4.4.2) és amint lesz 4.4.4 hivatalosan is ebben a régióban, akkor feltöltöm azt is. Bár ahhoz megint zárhatok bootloader-t.
-
Bozek
nagyúr
-
Vikooo
addikt
Ezeket az oldalakat -legalábbis a Samsungosokat- nem a gyártó üzemelteti, hanem rajongók, pl:
"Samsung number one fan site with the latest firmwares..." - samfirmware.webs.comSammobile is gyűjtögeti a FW -eket, de tudtommal az sem Samsung által üzemeltetett site.
Sony ebből is jobb, legalább a hivatalos Sony oldalon leírják, hogy melyik verzióval kezdett a telefon, melyik megy most ki rá, és egy rövid changelog.
Samsungnál csak tapasztalatokból származó changelogokat találni, és ez igaz az összes termékére.Ahogy látom, most UK kapja a 4.4.4 -et
-
Bozek
nagyúr
A gyárilag független készülékek Magyarországon tudtommal CE3-al jönnek, mert van más CE-s FW is. Összegyűjtve letölthető ROM-ok nem nagyon vannak, keresgetni kell. A SEria-ra szoktak felkerülni úgy is, de oda is csak akkor, ha valaki megcsinálja FTF-ből.
Tudsz olyan gyártót, aki felrakja a ROM-okat valamely oldalra? A Google-t most ne nézzük, mert azokon a telefonokon AOSP ROM van, tudtommal szolgáltatói mókolás nélkül.
-
zso79
őstag
Nem értem miért küzdesz vele, 2012-óta elvágták az Androidos vonalat. Sygic egyszerű és gyors és nem utolsó sorban szépen fejlesztik. Fent van a honlapjukon, hogy már dolgoznak a KK kontra SD kártya megoldáson.
UPDATE:
Sony honlapról:
Android version: Google Android 4.4 (Kitkat)
Latest available software: 14.4.A.0.108
Release started: 2014-06-26
Reggel még a .757-et írták
-
kelly416
veterán
Nincs mit. De a kéknek nem kékes a kerete. Szerintem mindegyiknek a világosabb van, kivéve a feketét, ott besötétítették kicsit a keretet. De lehet, hogy tévedek. Itt is leginkább akkor látszik az eltérés, amikor egymás mellé tesszük a két telefont, egyéb esetben nem igazán tudok dönteni. Kicsit erre az optikai megtévesztésre hasonlít az egész szín varia.
-
kelly416
veterán
Válasz az utolsó két bekezdésben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hegesztés topic
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Változatos hardverbokréta
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3084, 95% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest