- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- iPhone topik
-
Mobilarena
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soma01
veterán
exFAT fájlformátumot kezel a telefon?
-
Soma01
veterán
válasz kelly416 #9471 üzenetére
"de fólia le, üveg fel" Gondolom a gyári fóliát nem kell leszedni, csak ha már tettem fel valamit én magam. A gyári fólia amúgy miből van, ugye az nem üveg?
Már megrendeltem ezt: [ Nillkin H+ 9H Hardness Premium Tempered Glass Front Screen Protector for Sony Xperia Z1 Compact - link] -
Soma01
veterán
válasz HuaweiU8500 #10320 üzenetére
Mennyire lágy a tok? Szilikon?
Amúgy a TPU az milyen anyag? Ua. mint a szilikon? Mert sok helyen azt a TPU-t írják, hogy puha, stb.
-
Soma01
veterán
Ez a Jack dugó gomb működik a telefonnal? [link]
Mert azt írja, hogy Android 4.0-tól megy. Próbálta már valaki? -
Soma01
veterán
Nekem kb. ilyen van, tökéletesen működik. Ami nekem van, tokkal együtt is belefér és tölti rendesen. Van hozzá egy adapter (szélesebb/keskenyebb) amit lehet cserélni, hogy tokkal (szélesebb) vagy tok nélkül (keskenyebb) szeretnéd beletenni.
Az enyém ilyen: [link]És igen, ahogy fentebb írták DK32 kell hozzá! (vagy azzal kompatibilis dokkoló)
[ Szerkesztve ]
-
Soma01
veterán
-
Soma01
veterán
-
Soma01
veterán
Ha felrakod az appot a felvevőgomb ugyan ezt a funkciót tölti be majd addig.
De amúgy nem hallgatok zenét fülessel.
Megnézem miket lehet ráprogramozni és majd eldöntöm mire jó vagy nem... De akkor is, egy plusz fizikai gomb és kb. 200 Ft. Most találta rá: PRESSY – lehet egy gombbal több?[ Szerkesztve ]
-
Soma01
veterán
Mondja már meg nekem valaki legyen szives, hogy a az exponáló gombot hogy lehet úgy beállítani, hogí fényképezzen is ill. induljon el a fényképező üzemmód? Mert nekem csak fókuszál és annyi. Mivel még új a telefon, csináltam már visszaállítást is, de nem változott.
Ja, annyi, hogy amíg nem fut a fényképező szoftver (a háttérben) addig elindítja. De nem fényképez...[ Szerkesztve ]
-
Soma01
veterán
Az Android mivel szinkronizál gmail fiók esetén? Mert én csak a neveket, telefonszámokat szeretném. Ami a gmail-en belül a Címtár ---> Névjegyek-en belül van.
Fel szeretném tölteni a névjegyzéket, de a gépbe szeretném beírni a neveket telefonszámokat. Csak azt nem tudom hová írjam a gmail-ben. Látok a gmail-ben olyat is, hogy "Körök" meg "Legtöbbet keresett" és még olyan is, hogy "Egyéb névjegyek", na ezek nekem nem kellenek, hogy szinkronizálva legyenek. Csak a "Névjegyek".
Importálás is szóba jöhet ha tudom, milyen formátumban kell feltölteni.Írja már meg nekem valaki legyen szíves.
-
Soma01
veterán
válasz thozoo #14577 üzenetére
Az pont jó nekem. Köszi!
Most azt csinálom, hogy beírtam a webes felületen egy Névjegyet és azt exportáltam CSV-be. Ezt megnyitottam Excel-ben úgy, hogy minden oszlopban külön külön vannak az adatok. Így az oszlopok neve: "Name Given Name Additional Name Family Name Yomi Name Given Name Yomi Additional Name Yomi Family Name Yomi Name Prefix Name Suffix Initials Nickname Short Name Maiden Name Birthday Gender Location Billing Information Directory Server Mileage Occupation Hobby Sensitivity Priority Subject Notes Group Membership E-mail 1 - Type E-mail 1 - Value Phone 1 - Type Phone 1 - Value Phone 2 - Type Phone 2 - Value Phone 3 - Type Phone 3 - Value Phone 4 - Type Phone 4 - Value Address 1 - Type Address 1 - Formatted Address 1 - Street Address 1 - City Address 1 - PO Box Address 1 - Region Address 1 - Postal Code Address 1 - Country Address 1 - Extended Address" lett.
Persze majd exportálni fogom CSV-be ha vissza akarom tölteni.A kérdés, hogy az oszlopok sorrendjét felcserélhetem-e és az ékezetes karaktereknél kell-e valamire figyelni?
-
Soma01
veterán
válasz thozoo #14584 üzenetére
A CVS fájlt amit az Excel-lel csinálok, az más kódolású. De aztán át tudom konvertálni. Megnéztem, hogy a google-ból exportált fájl hogyan van kódolva és olyanra konvertáltam. Teljesen jó lett. :-)
Notebad++ -al csináltam és UCS-2 LE volt a jó kódolás. De bármilyen más program is jó, amivel át lehet kódolni. -
Soma01
veterán
válasz Partyface007 #14614 üzenetére
Ez elvileg UTF-16, de lehet 8-al is jó. Majd kipróbálom. De gondolom BOM-al kell.
-
Soma01
veterán
válasz Partyface007 #14614 üzenetére
Na, megnéztem.
Jó UTF-8-cal is és mint ahogy már mondtam, 16-tal is. Excellel lehet úgy csinálni, hogy később ne kelljen konvertálgatni, hogy exportáláskor "Unicode-os szöveget" kell választani, nem csv-t. Annyi, hogy a végén át kell nevezni csv-re, de ez sem fontos, mert a gmail, txt kiterjesztéssel is beolvassa. Ilyenkor magában a fájlban amúgy pont olyan elválasztás lesz a mezők közt amit a gmail csinál exportáláskor, azaz tab. Tehát ez ugyan az amit a gmail ad ki magából exporttal.
Annyi, hogy ha UTF-8 kell(ene), azt konvertálni kell, mert azt nem ad ki magából az Excel szerintem közvetlenül.Keresőnek:
telefon android gmail címtár névjegyek névjegy export import excel csv szerkesztés szerkeszt -
Soma01
veterán
A hologramos matricán van egy lekaparható rész. De még eddig nem kapartam le. Most hogy mondtad lekapartam és van ott vagy 4 szám. De lehet hogy az egy szám csak 4 felé van tagolva.
Hol nézhetem meg, hogy eredeti-e?
Az én matricám ilyen, alul lehet lekaparni:[ Szerkesztve ]
-
Soma01
veterán
válasz Soma01 #14661 üzenetére
Ezt találtam némi keresgélés után:
[Ide írtam be a kódot] Ezüst a hologram.
A válasz:
(a Kínait nem másolom most be)"The security code their products for the original authentic Nile Gold Technology Co., Ltd. of Shenzhen City, welcomed the purchase, thank you."
"A biztonsági kód termékeiket az eredeti hiteles Nile Arany Technology Co., Ltd. Shenzhen város, üdvözölte a vásárlás, köszönöm."
(Google fordító)
Jó ez a kód dolog! Ha másodjára kérdezem le:
"The security code their products for the original authentic Nile Gold Technology Co., Ltd. of Shenzhen City, welcomed the purchase, thank you. You were at 17:58:27 on November 25th, 2014 points queried this code, do not repeat the query, thank you!"
"A biztonsági kód termékeiket az eredeti hiteles Nile Arany Technology Co., Ltd. Shenzhen város, üdvözölte a vásárlás, köszönöm. Ott voltál 17:58:27 on november 25, 2014 pont lekérdezett ezt a kódot, ne ismételjük meg a lekérdezés, köszönöm!"
[ Szerkesztve ]
-
Soma01
veterán
Melyik a legjobb videólejátszó Androidra? MX Player-t látom az első helyen a találati listában. Azt tegyem fel, vagy valami mást?
MX-hez amúgy melyik codec csomag kell? (ARM ....?) -
Soma01
veterán
Azt hogy lehet beállítani, hogy a menü és a főképernyő (asztal) az ikonokkal is forduljon el ha a telefont fektetve tartom a kezmben?
-
Soma01
veterán
válasz Quasi_modo #15642 üzenetére
Én nem raktam rá semmi plusz dolgot és elfordult minden, de csak ha töltőn van. Azért kérdezem, hogy be lehet-e állítani ezt valahol?
-
Soma01
veterán
Ezt a mostani .157-es verzióval futó telefont lehet routolni? A hogyanról tegyetek már be légyszi ide egy linket.
Azzal kerülök valami hátrányba ha root-olom a telcsit?
[ Szerkesztve ]
-
Soma01
veterán
VoLTE-t tudja a telefon?
-
Soma01
veterán
Nekem ma jött meg (mert ma nyomtam rá a frissítésre) a 14.5.A.0.270 frissítés. 737,9 MB
Az már a Lollipop? -
Soma01
veterán
válasz Elementh #20523 üzenetére
Autómatikus fényerő szerintem van itt is. "Alkalmazkodó fényerő"-nek hívják. Vagy az nem az?
Más.
Akinek még KK van fent... Úgy emlékszem, hogy néma módba lehetett rakni a telefont úgy, hogy a hangerő gombot folyamatosan nyomva tartottam. De most ez nem megy. Csak kihoz egy ablakot, ahol megy lafalé a csúszka, halkul lefelé. Persze ha ott rányomok a csengőre, átvált. De szerintem a KK-ban ha hosszan nyomtad, átváltott, nem kellett még tapizni a képernyőt. -
Soma01
veterán
válasz Viktor0610 #23636 üzenetére
Ezzel a telefonálás rossz hangja is megoldódik?
-
Soma01
veterán
Segítsetek légyszi nekem!
A telefon elég fura hangot ad ki amikor a rezgőmotor működik. Olyan mint ha berezonálna benne valami. Először azt hittem, hogy a rajta lévő tok rezeg, de a nélkül is csinálja. Lehet hogy belül valami ragasztott fólia vagy ilyesmi elengedett?
Ha szétszedetem, hogy csinálják meg, utána össze tudják úgy rakni, hogy vízálló marad? Gondolom új tömítés kell. De úgy, azzal jó lesz? -
Soma01
veterán
válasz Soma01 #27674 üzenetére
Most vettem észre, hogy gyakorlatilag nem tudom működésre bírni.
Nem lehetséges, hogy le tiltottam valahol? Hol nézzem meg? "Vibra tester" nevű progit is felraktam, de semmi rezgés. "Szokott" ilyen hiba lenni? Vagy én tiltottam la valahogy? (gyári legfrissebb rom van rajta)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs