- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Új színváltozatot kapott a Redmi Note 14 Pro+ 5G
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megmutatta erejét a Honor 400 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
Nagyjából ugyanígy használom én is, csak fele ekkora a memóriakártya és nekem a Telekom miatt hamar megjött a gyári 4.4.4, így nem "mókoltam".
Kovaratis:
Nekem nem rögzítette a másik felet, de más készüléken meg igen. Nem tudom, mi az oka neki. Inkább próbáld az ACR-t, az tökéletesen működik. -
BaLee
addikt
Igen rendeltem Gor+-t, de közel sincs olyan minőség mint a Nillkin, bár azért a fóliánál még mindig jobb. Ez a Nillkinnel ellentétben jobban karcolódik, bár megnyugtat, hogy addig sem a teló hátlapja karcolódik.
Nuglas-t meg nem fogsz tudni rendelni mert csak Ausztráliába szállítanak. -
Én is, plusz még voltam olyan rendes, hogy elmondtam, hogy ez már jó pár éve nem így van ám, még engem néztek hülyének.
NFC tag-ezt aki használ hol vette? Eredetit vett, vagy elég az ilyen 400 ft-os korongok között nézelődni, ha már úgyis csak fix helyekre tennék belőlük.
-
DraXoN
addikt
3 dolog jutott eszembe:
1. Driver felett rakva a telefonhoz? (szerintem nem)
2. Kikapcsolt állapotban lett rádugva a telefon a gépre? (ez csak általános "hibaüzenet", mert nem tudott csatlakozni.. de ez is lehet ha van fent driver... esetleg nem ismerte fel a gép a telefont)
3. valójában (ha minden igaz) nem történt most semmi, mivel hibával megszakadt a folyamat már a legelején.. -
dianap
csendes tag
-
kelly416
veterán
Az nem rossz gondolat, ha ad le elég teljesítményt a rádió. De mivel tölt, így Te pont szerencsés vagy.
Ano:
Nálad viszont elképzelhető, hogy a töltők a gatyák (sajna lehet, hogy mindkettő), ha más autóban is ugyanilyen gyatra értéket produkálnak. Én hamarabb gyanakodtam volna az aljzatra, de mivel máshol is gatya, gyanús, hogy mégsem az a hibás.Adamul:
Ha tiszta víz volt, akkor nagyon gyanús, hogy az előtte berakódott port "kötötte" meg, ki kellene öblögetni finoman, ha pedig ragacs volt az a folyadék, akkor még inkább ki kellene öblögetni.Wilika:
Porszempálca? Súgd meg, mi az, mert sokszor szükségem lenne rá.Sajnos ez esetben nagyon gagyi kábelt kaptál, vagy a mágnes gyenge, esetleg öntéshibás. Ha az utolsó, akkor vizsgáld meg, mennyire érnek össze az érintkezők, és ahol jobban eltartja a műanyag, ott a töltő fejéről faragj le egy kicsit, hogy ne tartsa el. Ha a mágnes a gyenge, akkor azon talán tudsz segíteni egy erős mágnessel. Ha a kábel a gatya, ami a burkolat alatt van, nincs más hátra, mint szétszedni, újra kábelezni, és örülni, vagy kihajítani ívesen és venni egy másikat. De van opcionálisan a gyári kábelre dugható átalakító is, és dokkoló is. Igaz, nekem a dokkolón is kellett alakítanom, mert túlságosan kiemelkedett az aljzat és nem állt stabilan a dokkolóban, hanem oldalirányba billeget.
-
-
kelly416
veterán
Én is sajnáltam a membrane fóliát, de csak lecseréltem. Egy héttel később összetörtem picit a hátlapi üveget (az még mindig fent van, csak a sarka repedt meg szerencsére), majd egy hónapra rá meg az előlapit (de azt le is kellett hajítani a telefonról). A hátlapi nélkül még eléldegéltem volna, de ha az előlapi nincs, most lehet, hogy a telefon saját üvegét kellett volna cseréltessem. Én azt tanácsolom, ne sajnáld a fóliát, olyant olcsón tudsz még rendelni, szedd le és mehet fel az üveg.
psn:
Én is ott vettem, 100 db volt piti összeg, csak figyelj oda, hogy ne srégan csapott legyen a teteje. Az enyémnek a képek alapján egyenes teteje volt, amikor megérkezett, akkor meg kiderült, hogy az Asszony One S-ébe tökéletesen illeszkedik az íve.Meg haver F6-jában is jól mutat, és a legtöbb Samuban, de a z1c pont nem lekerekített.
-
Ano
senior tag
Köszi a képeket!
Pont ettől féltem, hogy mágneses töltővel pont nem lehet tölteni ha jól akarod megfogatni ... na meg a hangerő gombokat is pont eltakarja ...
Annyit majd meglesnél nekem légyszi, hogy mi van akkor ha lejjebb fogatod meg, hogy egy mégneses töltő még odaférjen, hogy akkor mennyire stabil?
-
lac21
csendes tag
Nem ugyanaz a kettő! Az egyik Amazing H, a másik pedig Amazing H+. A H+ -nál finomabb vágási technológiát használtak az üveg széleinél, minimálisan könnyebb is a súlya.
Én innen rendeltem a H+ -t:
http://www.ebay.com/itm/Nillkin-9H-Tempered-Glass-Screen-Protector-For-Sony-Xperia-Z1-Compact-Tide-/161265916963
Eddig nagyon meg vagyok vele elégedve, jó a tapintása, tényleg nem gyűjti annyira az ujjlenyomatokat, és karc sincs rajta egyelőre.
Hátulra pedig egy ilyen (szintén Nillkin) tokot vettem:
http://www.ebay.com/itm/Nillkin-Frosted-Hard-Shield-Case-LCD-Protector-for-Sony-Xperia-Z1-Compact-M51W-/231168352954 -
kicsibacsi
csendes tag
Az a helyzet, hogy rendeltem Nillkint, az említett előre-hátra fajtát, és kínai barátaink megígérték, hogy elküldik azt a Nillkint is amivel már közel 3 hónapja lógnak.Így ha minden igaz akkor lassan 3 üvegem is lesz. Ebből egy a barátomé,egy tartalék, a harmadik.... Csak jöjjön meg!
-
Johnie
tag
Próbáltam newroot-al.
Próbáltam sima towelroot-al, EasyRootTool v3-al, EasyRootTool v8-al. Semmi.Egyébként az alsó három módszer szerintem ugyanaz.
"kicsomagolja" "átkonvertálja" majd a tr.apk fájlt "indítja" a telefonon (legalábbis a telefonon a "make it ra1n" gombot kell megnyomni mindhárom módszerrel) majd várni, hogy ennek végeztével a telefon újrainduljon magától.Valamint az XDA-n amikor erről a módszerről írnak /írtak :
akkor két hete ezt írták a Z1 compactra: "Z1 Compact - D5503 (doesn't seem to work on JellyBean), SO-01F (docomo)"
ma pedig ezt írják: Confirmed devices :Z1 Compact - D5503, SO-02F
Tehát 4.3 alatt (JellyBean) nem valószínű ,hogy nekem működne.....
És mi a Z1C-nél, hogy : SO-01F (docomo) és mi az az SO-02F? -
Johnie
tag
-
kaciokos
őstag
Novemberben azt nyilatkozta az NNG, hogy 2014 első félévében kijön az iGO Androidra. Én arra várok, még ha meg is csúszik. Sygic is jó, de hosszú idő óta a legjobb Magyarország térképe az iGO-nak van (na jó, a TopMap-nak, amit felvásárolt az NNG). Remélem, nem rontják el pl. brutális árazással vagy korlátozott térképfrissítéssel.
-
Surci1
tag
Lefuttattam a telón az EasyRootTool v7-et és ezzel az ablakkal le is állt. Kérdezném tőletek, hogy ezek szerint sikerült a root? Az ablak alján irja success
Kérdésem még az lenne hogy érdemes-e a SuperSU-t és dualrecovery-t a root után elvégezni ill. nélkülözhetetlen e a roothoz. Ennek a kettőnek mi a szerepe, mi az előnye. -
Rickie
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Biliárd és snooker topik
- Gaming notebook topik
- Gitáros topic
- Bundle topik
- Tőzsde és gazdaság
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Windows 11
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- PS3 Slim 4.92 HEN, Telepített játékokkal - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest