- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Új színváltozatot kapott a Redmi Note 14 Pro+ 5G
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megmutatta erejét a Honor 400 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
-
Mobilarena
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
válasz
Partyface007 #9335 üzenetére
Igen, már rájöttem én is, hogy jó az, jó az, de ha lehet, mégis egy kategóriával jobb kellene, még ha pár ezressel drágább is.
Nem installáltam semmit már több, mint három hete. Nincs sok időm telefont nyomkodni mostanában, házat újítunk, így csak fényképezgetek, videózgatok. A torrent teljes sávszélen futott éppen, amikor lejött az, aminek le kellett, nem volt hitelesítési hiba sem, azonnal csatlakozott. Nem találok összefüggést, de mostmár biztos, hogy beruházok egy jobbacska routerre majd... majd.
Asus, Linksys, van még valami jófajta amit meg lehet nézni, vagy elég, ha itt keresgélek? Valami cserélhető antennás kellene, mert azt kiokoskodtam, hogy nem hatótáv-növelő egyéb eszközzel fogok nagyobb wifi lefedettséget csinálni, hanem egy legalább két antennás cuccra teszek majd két hosszabb madzagos kültéri antennát, 10-20dB-est, és egy eszköz teríti majd a netet, nem több.Csatornát váltogathatok, de nincs még egy wifi a közelemben. A háztól 20-30 méterre sem fogok még egy jelet sem.
Az nem rossz, majd legközelebb kipróbálom.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Posta, csomagküldés
- Konzol Screenshot
- Windows 11
- Filmvilág
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Androidos tablet topic
- Fűnyíró topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 128gb, független, vadonatúj,aktiválatlan.
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest