- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
válasz
genius30 #9448 üzenetére
A Stamina mód nem csak kikapcsolja mobilnet és wifi forgalmat, hanem az egyéb progikat is kinyomja: nekem Timely nevű ébresztő app van fenn, és amíg nem adtam Stamina-nál a kivételekhez, nem ébresztett.
Ha pedig töltőre dugjuk a telefont, a Stamina mód kikapcsol, ezért jelzi az értesítéseket, meg lehet nézni, ahogy töltőre dugod, eltűnik az ikonja felül. -
MrSealRD
veterán
válasz
genius30 #9387 üzenetére
Akkor szerintem részben meg is van a válasz.
A játékokat amiket felsoroltál nem ismerem egyiket sem próbáltam. De szerintem önmagukban nem lehetnek felelősek mivel jegyzet közben nincs szerepe ugye.A facebook és ami hozzá köthető viszont annál inkább...Szerintem önmagáért beszél, hogy tegnap előtt egy Xperia Z-n láttam amint éppen 150MB-os memóriafogyasztást produkált anélkül, hogy bármi extra művelet lett volna...háttérben futott...De ez nem egy határ vagy korlát...annyit eszik amennyit bír...aztán ha összecsuklik a rendszer alatta akkor ennyi...
Chrome estén nem tudok nyilatkozni érdemben, mert én max néhány oldalt böngésztem vele egyhuzamban...A A Walkman app-ot használom én is. Még egyszer sem záródott be...fényképezgettem mellette.
Én nagyon melegen ajánlom a frissítés elvégzését, mert számos hibát javítottak és csiszoltak. Ezeket nem poénból adják ki...hanem azért mert valamivel probléma volt. De tégy belátásod szerint...-> [link]
-
Csirke
tag
válasz
genius30 #9221 üzenetére
Naponta (néha többször is) felmerül a téma az újraindulással, és a zenelejátszásmegállással kapcsolatban. Sajnos senki nem tiszteli a rendszeresen ide járókat azzal, hogy legalább 1-2 napnyi hozzászólást visszaolvassanak, inkább eléggé el nem ítélhető módon egyből kérdeznek, és válaszokat várnak/követelnek. De nyugodtan háborodj csak fel.
-
chab7
addikt
válasz
genius30 #9221 üzenetére
Persze, ilyen oldal. De azért a napi kétszer is kibeszéljük - a nagy semmit - az már azért sok.
Ha nem ad a kereső semmit akkor meg vissza szoktunk olvasni legalább egy-két napnyi anyagot (az nem sok), hogy felbukkant e a közelmúltban a téma, nehogy olyat kérdezzünk ami épp volt.
De ezt egy géniusznak mondani kell? -
MrSealRD
veterán
válasz
genius30 #9216 üzenetére
Esetleg lényeges információkat is megtudhatunk a problémával kapcsolatban?
Pl.:
Mivel játszottál?
Milyen böngésző?
Milyen jegyzetelő app?
Milyen lejátszó program?Ez azért fontos, hogy egyáltalán a hiba reprodukálhatóságával kizárjuk a melyik a problémás app, vagy app kombináció. Így lehet tényekkel alátámasztott kijelentéseket tenni. Nem úgy mint amit mostanában gyakran lehet itt olvasni. Pl a kedvencem.: Sz@r a Sony...stb.
-
counterbill
senior tag
válasz
genius30 #5434 üzenetére
Én nem értem ezt a videó ,,hisztit" mindenkinél. Szerintem nem is volt olyan telefonom ami koncert vagy nagy buli alatt jó hangot vett volna fel. Fölég h ennek hátul van a mikrofonja tuti h érzékenyebb is. De rohadjak meg kipróbálom a rendes sony kamera hangját, úgy is tartunk haverokkal egy nagyobb partit de szerintem az se fog tiszta hangot felvenni ordító zene mellet.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest