Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Pici telefon, óriás akksival?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NemzetiHang
csendes tag
válasz
vika1010 #34846 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszodat
Az a baj h nem tudom mit rontottal el a slimrom telepítésénél :/
Lehet egy olyan kérésem hogy írd le úgy h én mint totális kezdő meg értsem h h kell telepíteni?
Illetve hogy ezen is kell e kerner csere vagy sem és ha kell honnan szedjek illt töltsek le hozzá megfelelő kernert? Köszönöm előre is am meg nem vettem semmit sértésnek tisztában vagyok vele h nagyon kezdő vagyok ilyen téren ezért is kérdezek inkább mint sem butaságokat csináljak mert így tanulok tőled tőletek meg mindent
Illetve még azt kiegészítés képpen hogy a cwm módból ha adnak ki új verziót azt hogy kell telepíteni tehát gondolok itt arra h simán csak ráhúzom bekapcsolt telefonnál az előző régi cwm-re vagy nem szabad így és a régit hadjam rajta? Illetve a cwm módnál régieknél volt ez a lámpa világítózsdi h úgy kell bejutni a menüjébe de az újaknál hogyan kell mert már a fent említett lehetőség megszűnt. Am bagyusz mester romjai hol érhetőek el?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Megújult a PROHARDVER!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Tippmix
- MIUI / HyperOS topik
- OTP Bank topic
- Fotók, videók mobillal
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest