Hirdetés
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kihívót kap a Red Magic?
Új hozzászólás Aktív témák
-
latyika1994
tag
-
-
dave0825
őstag
Nekem nagyon tetszik!
A mozgólépcső a legjobb (1:30-tól), olyan mintha az emberek ellenkező irányba mennének rajtaBocs a dupláért
(#34399) Danesz94: most találtam hirtelen, csak láttam ugyanezzel a képpel más telefonokhoz is, ezért mondom rákérdezek, hátha valaki meg tud erősíteni
-
dave0825
őstag
Szerintetek ebbe a tokba beleférne az SP?
Motorra lenne, esetleg ha valaki tud másikat hasonló áron, érdekelne (ha ebbe nem férne bele). -
lecso 100
csendes tag
Új rendszerfrissítés érhető el. 12.1.A.1.205 Kell ez nekem?
-
Elekes22
csendes tag
Valamiert nem tudom telepiteni a flashtoolba a drivereket
-
szintiboy920
csendes tag
Towelroot működik 205-ön is!
-
raziel01
veterán
válasz
szintiboy920 #34387 üzenetére
Szolgáltatós telónál biztos kiírja. Nem gáz.
-
embe
nagyúr
válasz
szintiboy920 #34387 üzenetére
Ez szerintem mindenkinek megjelent. Nekem legalábbis mindig. Ettől függetlenül tökéletesen működik a teló.
-
szintiboy920
csendes tag
Flashtool-al felraktam a T-s firmwaret mert már nem bírtam megvárni mire a Telenor kiküldi, de volt benne egy ilyen figyelmeztetés. Ez nagy baj? (Most flasheltem először azért nem tudom, hogy ez természetes-e vagy sem
)
-
oliwire
őstag
Frissült az összefoglaló!
-
Elekes22
csendes tag
Amikor telepitem a cm11-et recoverybol kell csak siman vagy kell flashalni a flashtollal a boot.imaget mert ezt olvastam az xda-n?
-
Örni
senior tag
-
embe
nagyúr
válasz
szintiboy920 #34374 üzenetére
Feltettem dropboxba. Tessék!
-
darvinya
titán
válasz
szintiboy920 #34374 üzenetére
Nem.
Ennyivel tiszteljük meg a készítőjét, hogy nem warez-oljuk le. -
oliwire
őstag
A nemrég linkelt logoutos téma összefoglaló a moderátori engedélyen el lett fogadva, most csak várni kell, míg a mostani összefoglaló már az új lesz, amin naprakészebb információk vannak, és könnyebb lesz úgy tartani.
-
Elekes22
csendes tag
Kerhetnek egy 205-os kernel linket?
-
22balu
aktív tag
tudsz linket dobni? mert nem találom
(#34367) embe: köszi
-
22balu
aktív tag
hello
xperia sp prerroted 4.3 ra hogy lehet cwmet felrakni ? mert nem sikerül :S CWM_SP_4.3.2 probáltam :S usb hibakeresését pl nem is találtam azt meg bekéne hozzá kapcsolni nem ?
-
Ciccuka
veterán
Sziasztok!
Hogy lehet beállítani, felcserélni (például az sms írásakor) a Z és a Y betűket a billentyűzettáblán?
qwertz - qwerty
-
agent_k
őstag
.205-öt is rootolja az új twonky wonky root megoldás? Vagy ennyire ne örüljek?
-
embe
nagyúr
válasz
raziel01 #34359 üzenetére
Azt hogy üldözési mániában szenved.
-
air
nagyúr
válasz
Elekes22 #34355 üzenetére
Zárt BL-es Sony-t elvileg nem lehet téglázni.
(#34357) Elekes22
Akkor zárd vissza!
Vagy csak óvatosan vele! Megmondom őszintén, csak annyit tudok a nyitott BL-es készülékekről, hogy könnyebb őket téglázni.Más:
Hátha érdekel valakit, hogy a hétvégére talán érkezhet a 4.4-es Paranoid Android Nexus Prime gondozásában. Az ő munkássága a 4.4.3-as CM11. -
bogil99
aktív tag
válasz
blakey #34342 üzenetére
Nem tudom mit csináljak. Nálam a klaviatura leáll.
(#34347) oliwire:
Nem tudom mit szólna hozzá Darvinya, ha elvennéd a kenyerét (bár ha hivatkozol rá, akkor talán nem lenne ez sem gond), de lehet egy olyan rész is jó lenne, hogy PCC file-ból .ftf -et hogyan lehet előállítani, esetleg pre-rootolni. (erre én is kiváncsi lennék, mert időközben megváltozott a falshtool menüje). -
Elekes22
csendes tag
Sziasztok lattam egy 4.3-as rootot amisis felet ha azzal kirootolom utana mehet ra a cm11?
-
n@p@lm
őstag
köszi fiúk!
-
oliwire
őstag
válasz
Adrián0419 #34340 üzenetére
akkor itt is leírom, meg ott is majd, de az a custom romoknál kell
gapps = Google Apps, a google alkalmazásai, pl gmail, térkép stb..
-
raziel01
veterán
válasz
Adrián0419 #34340 üzenetére
Google apps.
-
bogil99
aktív tag
válasz
latyika1994 #34337 üzenetére
Kösz!
-
oliwire
őstag
Megcsináltam az új összefoglalót, ha ez a cikk kerülne be a régi helyére, akkor könnyebb lenne módosítani, mint a mostanit. Xperia SP összefoglaló
Próbáltam mindenkinek írni, aki már részt vett effajta kezdeményezésekben, és amiket felhasználtam cikkeket, a forrást odaírni, vagy legalább a tag nevét. Segítsetek, mit kellene még beleírni! És kihez lehet fordulni, hogy logoutos legyen az összefoglalónk?
-
latyika1994
tag
válasz
bogil99 #34332 üzenetére
Szerintem teljesen mindegy milyen rendszer van fent előtte, mert a format systen teljesen letörlni a telefon rendszerét.
Hát meglehet hogy az volt a baj. Én első boot után raktam fel a gapps-ot. És így teljesen jól működik közel 2 órája
Amúgy a .205 ös kernel ott van XDA-n a ROM első kommentjében.
-
ChineElectro
csendes tag
válasz
latyika1994 #34331 üzenetére
Igen!
Most már teljesen jó a telom!
Köszönöm mindenkinek a segítséget! -
Joccc07
addikt
válasz
latyika1994 #34317 üzenetére
Nagyon megy a 4.4.3 a .205-ös kernellel.
Tegnap délután dobtam fel egyszer befagyott a képernyő és besárgult majd újraindulás nélkül ment minden tovább.Azóta semmi!Köszöni szépen jól van.
Akkuhasználatról röviden:
7:30 óta 83% azóta nem mozdult semmit pedig volt benne telefonálás + egy kis nyomkodás! -
bogil99
aktív tag
-
latyika1994
tag
válasz
ChineElectro #34329 üzenetére
Akkor megoldódott ?
-
ChineElectro
csendes tag
válasz
latyika1994 #34328 üzenetére
de azzal újra indítja nem kikapcsolja!
-
latyika1994
tag
válasz
ChineElectro #34326 üzenetére
Hátul amire oda van írva hogy off
(#34327) blakey válasza latyika1994 (#34317) üzenetére:
Tök jó hogy 20 perccel előtte tettem fel a V3-at hogy tudtam volna a V4 érkezéséről
-
blakey
titán
válasz
Mindjárt jön a V4.
Én megvárom.(#34326) ChineElectro
10 másodpercig (3 rezgés), nyomva tartott a hátlap alatti kikapcsoló gombot. -
ChineElectro
csendes tag
válasz
latyika1994 #34325 üzenetére
de a feloldó gombra gondolsz? azzal hogy kell kikapcsolni! vagy hátul arra a szarra aminek alá van írva, hogy off?
-
ChineElectro
csendes tag
Hello!
Rom felrakásnál valamit elrontottam és csak a sony jelig megy el és onnan semmi..
Gondoltam újrahúzom SUS-al de nem tudom kikapcsolni!! off gombbal nem megy és csak hátul tudom újraindítani de ki kéne kapcsolnom, hogy újratudjam húzni..
Szóval hogy kapcsoljam ki hogy újratudjam húzni?
Előre is köszi: UÁ -
raziel01
veterán
válasz
latyika1994 #34322 üzenetére
Neked nem melegszik pusztán attól, hogy netezel?
Mert nekem úgy rémlik, hogy gyári rendszerrel sose volt meleg netezéstől.
Főzött ROM-mal meg igen. (SlimKat, CM) -
latyika1994
tag
válasz
bogil99 #34320 üzenetére
Factory reset, format data, cache, dalvik cache, system,
Cm11 zip felrakás, telefon kikapcs.
Flashtoolból .205 ös kernel fel.
Telefon bekapcs, megvártam az első bootot.
Telefon újra indít CWM-ben ( lefele hangerő gomb nyomogatása)
Gapps zip feltelepítés.
Telefon újraindít.Ilyen sorrendben.
-
bogil99
aktív tag
válasz
Te hogy raktad fel? Nálam folyton a klaviatúra leáll üzenetet kellett okézgatni. 257-re raktam.
Más.
Szingapúri vs. CE tud valaki valami okosat? -
raziel01
veterán
válasz
tojaaji #34318 üzenetére
Ez a főzött ROM-ok ilyenek. Gyárival tényleg erősebb a WIFI.
CM-ben és KitKat-ben is gyengébb.Nekem is fent van most a CM újra. Most nem raktam fel a Gravitybox-ot. Gyanítom, hogy köze volt ahhoz, hogy fekete volt a képernyő már 3-szor is. (valami beállítással összeakadt szerintem)
-
tojaaji
aktív tag
válasz
Igen .205-ben nekem is sokkal erősebb volt a WiFi.
-
latyika1994
tag
Felmászott az új CM11 4.4.3.
Elsőre elég gyorsnak tűnik, remélem nem lesz vele bajAmúgy nektek is gyengébb a WiFi, mint a gyári .201 és .205 FW-ben ? ( Persze aki ezt használja jelenleg )
Routertől körülbelül 1 méterre lehetek és 4 ből 2-3 as a jel
Üdv. -
tomp
félisten
205-ös sokkal lassabban töltődik nekem fel és töltés alatt sokkal jobban felforrósodik.
Másnál milyen? -
Sify
senior tag
SZiasztok! Egy kolleganőm tegnap vett ilyen telefont. A probléma a következő: otthon a wifi routerre minden gond nélkül fel tudott csatlakozni. (router tipust nem tudom).
A melóhelyen netgear router van, látja is viszont nem tud csatlakozni mert nem kap a telefon IP címet.
A céges router le van korlátozva MAC szűrésre, de a telefon mac címe már hozzá lett adva a roueterhez.
Valaki találkozott már ilyennel? -
tutuhawer
őstag
"Hát az RR3 az ilyen sajnos, nekemi is kilép menüből, töltés vagy játék közben."
Pedig rátükröztem a TV-re kábellel, és jól néz ki.
Vettem egy Sony IM750-es kábelt meg egy olcsó HDMI kábelt és a Mindig TV-t élőben rátettem a képernyőre , simán ment a foci VB jó minőségben. Amúgy az M1 HD szétakad, darabos manapság a Digi TV csomagban. Meg minden egyéb közszolgálati csatorna is
-
oz82
senior tag
válasz
tutuhawer #34307 üzenetére
Hát az RR3 az ilyen sajnos, nekemi is kilép menüből, töltés vagy játék közben.
(#34308) Adrián0419:
Nekem .201-el stock 4.3 al éjszaka alatt 4-5%-ot merült. Felpattintottam .205 kernelét + Root + CWM + Greenify. Pár app-ot hibernáltam (Viber, Lookout, Google + stb.), megmaradt a 4-5-6%(talán jobban picit). A Gyári FB a ludas végül is mert mivel gyári alkalmazás nem lehet hibernálni és a WLD ezt mutatja sokszor hogy ébresztgeti a telót.Nekem egyenlőre megfelel így is. Majd meglátom hogyan tovább.
-
Adrián0419
tag
Nálam 205-össel gyorsabban kezdett merülni, mint 201-el, egy éjszaka 10%-ot csökkent az aksi akár, vagy még többet is. Tegnap rootoltam én is a telót ahogy illik, supersu cwm alatt fel, majd töröltem a felesleges rendszerappokat (google cuccok és társai, etc..), majd felraktam a greenify-t, és hibernáltam a maradék appot, amiket csak ritkábban használok (automatikus hibernálás on). Ezután felment a battery doctor, root engedély pipa, processzor kezelés be. Így éjszaka repülőgép üzemmódban már csak 5%-ot merült (8 óra alatt), és mintha lassabban is merülne, bár még tesztidőszak van.. Remélem tudtam segíteni a 205 alatt gyorsabban merülő bajtársaknak!
-
tutuhawer
őstag
Szevasztok
Egy munkafolyamathoz hozzárendeltem, hogy mindig az adott alkalmazással menjen. Ezen szeretnké változtatni, máshova társítani vagy egyáltalán nem társítani. Hol tudok beállítani ilyet?szerk:
vodafone-os, nem problémás, sosem fagyós telefonomra feltettem a frissítést, semmi különöset nem érzékelek egy dolgon kívül: nem zárja be a winampot , miközben firefoxban böngészek. A Real Racing 3 ugyanúgy, a menüből is le tud fagyni, kilépni, azt inkább passzolom sajnosszerk: persze hasít egy időben minden: steam, teamspeak, skype, nfl mobile, team stream by bleacher report, flickr, twitter, minden, stb, egyebek
-
Kecskenyak
csendes tag
Ahogyan korábban is voltam, sajnos előző készülékem bemondta az unalmast.
Százezreket költeni nem akartam csúcs készülékre, ami tetszett az az SP volt. Mivel volt ígérve KitKat frissítés, s tudtam a 4.3 eléggé ótvar rajta ennek a fényében azért megvettem. 4.1 volt rajta azt frissítettem is azonnal. A .201-es firmware nekem nem csinált olyanokat, amiket többen itt írtak. Amit észrevettem, hogy olykor tényleg akadt egy picit, illetve hihetetlenül gyorsan merült. Pl. levettem töltőről 100%, készenlétben hagytam negyed órát mire megnéztem már 99% volt, még negyed óra után már 98%.Sokan írták a jó tapasztalatokat itt a .205-ös firmware-ről, evett is a penész, hogy a függő telók (megint) előbb kapják a frissítést. Tegnap nekem is kijelezte, így azonnal frissítettem.
Amit észrevettem, hogy tényleg gyorsabb a telefon. Szinte mindenben. Az akkuhasználatra egyelőre azt mondom, hogy azzal sincs gond. Reggel 7-kor levettem a töltőről, három óráig készenlétben volt, de volt eközben nem fogadott hívásom, illetve ébresztés is. Felkelve ugyanúgy 100% volt. Most nyomkodtam egy kicsit, úgy ment le 99%-ra.Eddig jók nekem is a tapasztalataim.
-
jansky1
senior tag
válasz
szabeska #34295 üzenetére
nekem az volt, hogy az összes facebook ismerősömet bevágta a névjegyzékbe. van egy olyan beállítás, hogy csak olyanokat mutasson, akiknek telefonszám van megadva, ezáltal leredukálódott jelentősen a névlistában szereplők száma
konkrétan belépsz a névjegyzékez, jobb alsó sarokban a három pötty egymáson ->megjelenítés
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Politika
- Last Epoch
- Yettel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- Idővel bárkinek lehet saját Waymo robottaxija
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest