Új hozzászólás Aktív témák

• Permet Elek

senior tag

válasz Becksman #1330 üzenetére

Hova csúszna az ára. A legjobb, amit ennyiért kapsz. Bárhol. Vegyél s3-om minit. Drágábban. Neked az biztos jobb lesz. Vagy használtan egy xperia S, HOS-t. Esetleg egy LG 4x-et. :DDD A proci bivajerős. Az egy generációval régebbi 2x1,7GH-esekkel van 1 szinten. Az andreo 305. Az andreo 220 és 225 közt van teljesítményben. És sokkal kevesebbet eszik ezeknél. Így 2 napig elmegy a teló. A többi :DDD

Ugyanez a vas van a HTC SV-be jóval drágábban 2x1,2Ghz. Az s4 miniben 2X1,7GH-el. 125ezerért. Én nem tudom mit szeretnétek. És jáj, szar videót csinál. Ez van. Mint az összes mobil. De még a kézi, hd kamerák többsége is szerintem. De sebaj. Egy frissítést meg megér várni. Bár akkor tán a félhomályban nem akadozik majd. De szar lesz. Mini sokkal jobb videót csinál. Jobbat?? Azt még mindíg a hányinger kategória. Minim volt.

Úgyhogy, trollkodni, fikázni lehet ide jönni. De ez egy nagyon jó telefon. Főleg az árkategóriájában. Főleg ha azt nézed mennyivel drágább más telefon ezzel a vassal. És hogy mennyivel pörgősebb, használhatóbb. Mint bármi, amit kapsz ennyiért. :R :R

Új hozzászólás Aktív témák