- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
~~~ SONY XPERIA L ~~~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Permet Elek
senior tag
válasz
Becksman #1330 üzenetére
Hova csúszna az ára. A legjobb, amit ennyiért kapsz. Bárhol. Vegyél s3-om minit. Drágábban. Neked az biztos jobb lesz. Vagy használtan egy xperia S, HOS-t. Esetleg egy LG 4x-et.
A proci bivajerős. Az egy generációval régebbi 2x1,7GH-esekkel van 1 szinten. Az andreo 305. Az andreo 220 és 225 közt van teljesítményben. És sokkal kevesebbet eszik ezeknél. Így 2 napig elmegy a teló. A többi
Ugyanez a vas van a HTC SV-be jóval drágábban 2x1,2Ghz. Az s4 miniben 2X1,7GH-el. 125ezerért. Én nem tudom mit szeretnétek. És jáj, szar videót csinál. Ez van. Mint az összes mobil. De még a kézi, hd kamerák többsége is szerintem. De sebaj. Egy frissítést meg megér várni. Bár akkor tán a félhomályban nem akadozik majd. De szar lesz. Mini sokkal jobb videót csinál. Jobbat?? Azt még mindíg a hányinger kategória. Minim volt.
Úgyhogy, trollkodni, fikázni lehet ide jönni. De ez egy nagyon jó telefon. Főleg az árkategóriájában. Főleg ha azt nézed mennyivel drágább más telefon ezzel a vassal. És hogy mennyivel pörgősebb, használhatóbb. Mint bármi, amit kapsz ennyiért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest