- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
~~~ SONY XPERIA L ~~~
Új hozzászólás Aktív témák
-
atee
őstag
Úgy néz ki, hogy a töltő azon belül is az usb csatlakozó a hibás. Az én töltőmmel xperia t avval jó neki.
-
ataman
aktív tag
válasz
Permet Elek #388 üzenetére
Sony Xperia L White Paper (PDF):
- Scratch-resistant: Yes - Touch panel cover glass (Schott 2nd source) -
Sordoran
addikt
Nem tudom ki írta, hogy ez egy felső-közép kategóriás telefon, de tévedés, az SP számít annak, ez sima közép kategóriás telefon. Még ha az ára magasabb is, de ugye friss még, simán lesz ez 60 környékén karácsonykor feltöltőkártyásan, én is várok karácsonyi akciókig vele.
Kijelzőhöz nem tudok mit hozzáfűzni, de nekem nem probléma, ha nem gorilla grass meg hasonló karcálló izé, előző telefonjaim se voltak soha azok, és mégse volt egyen se egy kis karcolás se, én tudok vigyázni rájuk (persze van akinek életviteléből, munkájából adódóan "veszélyben" van), szóval engem nem zavar, meg a nagyobb méret miatt esélyes egy tok is neki, előző telefonjaimnak nem volt. Védő fólia meg szerintem elcsúnyítja, vagy én csináltam bénán eddig más készülékekenEgy régi érintőkijelzős zenelejátszót védőfóliáztam, de a szilikon tok miatt nem látszik széle, tesóm fényképezőjének képernyőjét is, de ott süllyesztett szóval ott se zavaró. De apám Samsung Mini-jén látszik eléggé, de kell neki mert munkahelyén megsérülhet, látszik is többet öregedett külsőre a régi K750i-m nála 1 év alatt mint nálam 3 alatt
-
Permet Elek
senior tag
Na megint írok némi valósághoz köze sincs saját hülyeséget.
Ez egy jó kemény műanyag, karcálló bevonattal. Ami szépen lassan lekopik, ha csak, le nem mosod valami vegyszerrel. Aztán jönnek a szép fehér karcok. Amik forgácsolódnak kifele. Ha karcolod. +ez nem pókhálósodik, ha töröd. Ez az üvegre nem igaz. De sonyék ezt is glass-nak csúfolják. + amibe nem ez van, odaírják a specifikációban. +tapasztzalat. (mini,sola) Jellemzően, középkatergória felső szinttől van üveg, ami karcálló.
-
atee
őstag
Sajnos úgy néz ki, hogy az asszony telefonja megy is a szervizbe.
Nem veszi fel a töltést rendesen. Valami kontakt hiba lehet a csatlakozónál mert nyomva tartva tölt. Nem mozog nem lötyög... fasza. Alsó hangon két hét lesz a nélkülözés.
-
hunluigi
senior tag
válasz
Permet Elek #382 üzenetére
Adj már egy forrást légyszi, ahol le van írva hogy plexi az eleje.
-
Permet Elek
senior tag
Nem hát. Tök hülye vagyok, így a következőkbe semmi értelmeset nem írok: Andreo 305 szuper. tft is elmegy, mint a karcálló plexi is. Nem tagadom elfogadható a cucc. De be kéne látni, hogy ez így nem a középkategória felső szegmense.Tényleg nincs telefon ma a piacon, ami tudná ezt a teljesítményt nem tft vel. Karcálló üveggel???
És még 4.2 sincs rá. Hogy valamiben kiemelkedjen. Sola, u sorsra fog ez a telefon is jutni igen hamar. És akkor lesz érdemes megvenni. Várni kell egy kicsit.
-
dokee78
félisten
válasz
Permet Elek #375 üzenetére
Kapj már észhez!
Te sem vagy képben. -
törölt tag
Egy kép ,hogy megéri T-mobilnál dominosan vásárolni.
-
novinyul
veterán
válasz
Azért gondold át ezt
Igaz hogy 2*1ghz,de ez egy Qualcomm MSM8230-as Snapragon proci. Kicsit less utána,na meg az adreno 305 sem egy gyenge grafikus gyorsító.Kijelzőre meg a legtöbb esetben megy fel a fólia,akkor meg máris megoldva a karcolás probléma.
-
törölt tag
válasz
Kiváncsi leszek a szolgáltatóknál mikkor lesz ennyi 59 000Ft. De sajnos kártyásan tuti nem lesz ennyiért.
Ha még bolti garancia is partnero gsm-nél 2 év ráadásul !!! szégyen amit megcsinálnak a szolgáltatók.
-
Permet Elek
senior tag
Aki ilyet akar, most vegye 59 partneronál. Bár ennyit se ér.
Andreo 305, 2x1ghz, Karcálló bevonatu plexi. Ami lószart se ér. A minimbe már bizonyította. tft. 60-ért is akad jobb vétel ma már.
-
rebel888
csendes tag
Én is ma kaptam meg a készüléket. Ez a színváltós led tényleg jó
Viszont a T-Mobile hálózatán ingyenes facebook hozzáférés ezen a telefonon valahogy nem működik nekem. Amit kapok linket sms-ben, azt megnyitom, de fizetős és megjeleníti a képeket is és nem írja ki a facebook logó fölé, hogy ingyenes verzió. Esetleg van valakinek ötlete, hogy mi lehet az oka? Az előző telefonomon simán működött.
-
Misua
senior tag
Vodánál lesz e készülék forgalmazva?...mert ahony nézem westel és pannon már rég árusít
-
hunluigi
senior tag
válasz
kadarz98 #364 üzenetére
Eseményeknél (tudom hülyén fog hangzani) kékes fehér zöldes színben villog. Olyan mintha a három különböző színt három egymás melletti LED adná. Beérkező hívásnál jégkék. A nem fogadott hívást viszont nálam valamiért nem jelzi. (a fenti színek az aktuális téma színvilágának megfelelően szerintem változhatnak)
Szerk: Visszaszíva. A nem-fogadott hívást is a kékes fehéres zölddel jelzi csak nagyon ritka villogással. kb 7mp.
-
ketele69
tag
Sziasztok! Én is ilyen telefont szeretnék majd vásárolni és végiolvasva a topicot az alábbi kérdéseimre nem találtam még választ:
1. Telefonáláskor milyen a hangja?
2. Gorilla Glass van rajta?
3. Modem-ként használható a készülék? (nem a wifi hotspotra gondolok), hanem mikor laptopon akarok internetezni a telefon mobilinternetét használva (Bluetooth vagy kabeles összeköttetést használva)
Köszönöm
-
Winchester95
őstag
Ez jó
Ha még jobban le akarnák húzni a bőrt erről a telefonról akkor ezzel a leddel Walkman telefont is csinálhatnának.(Ugyan ez csak Walkman). Olyan világítást mint anno Live With Walkmannál.
Na akkor arra cserélném az S3 minit az fix.Van egy olyan érzésem hogy ebből lesz egy ilyesmi változat. -
ataman
aktív tag
válasz
mr.tamasbiro #359 üzenetére
Szivesen!
LED-fanoknak még infó: Ha jól emlékszem, ha az akku 15% alá esik, akkor villogó piros a fény, ha a töltés 90% fölé megy, akkor viszont folyamatosan világító zöld színűre vált (legalábbis alapbeállításokkal).
-
törölt tag
Sziasztok!
Énis készülök vásárolni majd egy sony xperia L telefont. Az a kérdésem fülessel halk a zene? és kb normális használat mellet menyit döcög el egy töltéssel?
-
ataman
aktív tag
válasz
mr.tamasbiro #350 üzenetére
A wifi jel erőssége az ugye eléggé függ a környezettől. Talán a Defy-nél egy fokkal jobb a vétel, de ezt nem teszteltem még.
A LED-visszajelzőt viszont a kedvedért levideóztam. A felvétel betegeskedő Motorola Defy-vel készült, ezért kicsit akadozik a videó, bocs a minőségéért. Nappali fénynél természetesen nem ilyen feltünő, de azért észrevehető a LED. Láthatod a töltéskor folyamatosan világító narancsárga fényt, illetve az új levél érkezését jelző kékesfehér villogó fényt is. Jó szórakozást hozzá!
-
hunluigi
senior tag
válasz
BatesMotel #349 üzenetére
Ez erősen a kamera modul cache hibának tűnik. Szerintem szerviz
-
hunluigi
senior tag
válasz
Sordoran #346 üzenetére
A LED szerintem jól látható, és az általad jelzett szituációnak pont kedvez is. Az asztalra letett készüléknél szembe felém villog. Mondjuk nekem három alapszínnel egyszerre eseményeknél, és erre vonatkozó beállításokat, változtatási lehetőséget sem találtam egyenlőre.
-
Sordoran
addikt
válasz
hunluigi #344 üzenetére
Ha valakinek van/lesz kérdése úgyis felteszi, de gondolom van a telefonnak sok rejtett előnye és hátránya is, ami nem merül fel olyannál aki nem használja nap mint nap, ezek lennének jók, ha valaki leírná hosszú távú tapasztalatait vele.
Gondolok például arra, hogy milyen a hangminőség, mással beszélve jó-e, halható-e akár városi nyüzsgésben is (meglepő, hogy valaki telefonál még mobillal ugye?) ugyanígy a zene lejátszás, mennyire jó a GPS, ha ezzel utazik az ember, hamar talál műholdat, eldobja-e jelet, napos, felhős, esős időben, milyen a wifi, más telefonhoz, laptophoz vagy adapterhez viszonyítva, kinek mi van még otthon. Multimédia is, játékok, filmeket mennyire lehet rajta nézni, akár fullHD-t. Nem azt mondom hogy ezekre most válaszoljatok, csak tényleg így a mindennapokban mennyire feltűnőek ezek a tulajdonságok.
Ami még számomra például kérdés, (erre mondjuk írhattok most is) hogy a led mennyire "látható". SP-nél írták hogy nagyon erős, éjszaka már zavaró, itt is alul van, de mondjuk ez nem ugyanolyan kialakítású. Esélyesnek látom ,hogy mostani X8-asénál jobb. Bár ennek is jó, de nap közben asztalon van telefon, tőlem fél méterre, viszont ha kimegyek és akkor jön valami, hiába jövök be, nem veszem észre hogy a pici LED ott felül jelez. Ellenben az L-nél szerintem pont jó így, mert az valamelyest előtérben van ha az asztalon pihen(ne, ha meglenne már). Nehezen bírom ki, én nekem nagyon bejön ez a készülék, csak egyelőre sok, olyan 50 alatt 2 év hűséggel ha lenne magentásoknál már vinném is.
-
Lacko87
tag
Már gondoltam rá, hogy írok, csak még 2 komoly vizsgám hátra van. Ha ezeken túl leszek, akkor a hétvégén valószínűleg - az immár több, mint 2 hetes tapasztalatom alapján - csinálok egy tesztet. Főleg azért is mert - mint azt már jeleztem - a mobilarénás tesztben adott plecsnivel nem értek egyet.
Két hét használat után is egyértelműen az a véleményem, hogy ez egy nagyon jó készülék, főleg a Grand X In után. -
hunluigi
senior tag
Szerintem egyszerűbb ha kérdeztek egyenlőre. Én Sola-ról váltottam. A kijelző minősége szerintem sem nem rosszabb sem nem jobb ha egymás mellé rakom őket. A kisebb ppi azért érezhető, de pixelesnek nem mondható. A hátlap leszedésével megküzdöttem. Vissza viszont simán ment. Az alját kell először illeszteni (ezt a doboz belső fülén jelzik is). A rendszert nagyjából belaktam, röccenést, lassulást nem tapasztaltam. Jó pár memoria zabáló alkalmazással a háttérben (FB, Dropbox, Smartwatch és alkalmazásai, stb) 226 MB szabad. A kamera részéről egyenlőre nem tudok nyilatkozni, de nem hinném hogy visszalépés lenne. Hangminőség ok. Valaki kérdezte a Google Now-ot. Van. A szokásos home gomb lenyomásával előjön, illetve van widget is. A formaterv szerintem elegáns, ugyanakkor nem hivalkodó. Nekem tetszik a Sola szögletessége után. Az NFC antenna elvezetését a hátlapon nem igazán értem miért volt szükséges... Na mind1... Hirtelen ennyi.
-
-
dokee78
félisten
Nem akar egy tulaj egy Logout cikket írni a készülékről és saját tapasztalatairól?
Tudom,hogy ott a Mobilarénás teszt,de kíváncsi vagyok más tesztjére is. -
hunluigi
senior tag
Na meghozta a futár az enyém is. Kezdődik az ismerkedés
-
sylas
tag
Kb mekkora lehet a különbség egy Lhez képest a P meg az SP?
A P mondjuk nem mai darab már.
Vagy érdemes lenne várnom ebben a 80-110ezres kategóriában( T mobile), mivel a telenorban is csak hamarosan várható az SP -
atee
őstag
Semmi extra, de a célnak tökéletes a videó is meg a fénykép is legalábbis szerintem és amire nekem úgy általában ezek a tulajdonságok kellenének egy telefonban. Ha előbb vagy egyszerre jelent volna meg az L mint a T akkor az előbbit vettem volna. Na nem azért mert jobb, hanem mert pont elég az L tudása is.
-
ataman
aktív tag
Sziasztok! 2 napos Xperia L tulajként jelentkezek be ide. A smartphone-ok világában Samsung Omnia és két év Motorola Defy (CyanogenMod 7.2, stb...) használat után léptem az Xperia irányába. Ha esetleg van kérdésetek megpróbálok rá válaszolni is. Tapasztalatom még ugyan kevés, de egy két tesztképet és videót itt most közzéteszek. Természetesen elfogult vagyok a saját telefonommal kapcsolatban, de a válaszoknál megpróbálok objektív maradni.
-
slecht
aktív tag
Ezen jót nevettem:
A telóm teljesen lemerült, gondoltam ha már ez történt, akkor kipróbálom mi történik ha kiveszem az akksit és csak utána kapcsolom be. Nos, a teló teljesen elfelejtette a beállított csengőhangokat (persze mind az sd-n volt). A nevetés azért tört rám, mert az előző telómon főzött rom volt, és azon még a legelső "rilízeknél" fordult elő ilyen. Azért egy ekkora gyártótól elvárnám, hogy ilyen ne fordulhasson elő. Persze lehet, hogy csak egyszeri esetről van szó. -
emilyk85
csendes tag
neten a képeken úgy tűnik mintha elveszne a fehérben a világítása
-
emilyk85
csendes tag
Sziasztok! Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy a fehér xperia l-nél is ugyanúgy látszik a led csík, mint a feketénél? Félreértések elkerülése érdekében, ugyanolyan "erős", látványos? A neten nézegettem róla képeket, de nem igazán adják vissza a valóságot szerintem.
-
Ferenczi Áko
addikt
Hy! Lehet hogy már leírták előttem, de végre javítottak az Xperia Z legnagyobb hiányosságán, mégpedig a kijelző telítettségén. A Z-nem valami botrányos a kijelzője ebből a szempontból. Gondolom kapott elég kritikát a vásárlóktól, és javítottak rajta!
-
oncsi
őstag
válasz
winyettyu #327 üzenetére
"de hát melyik az a telefon, ami jó képeket csinál sötétben"
SE C905?
5 éves (vagy több) 8MPX, optikai zoom, 4x nagyobb kamera modul, Xenon vaku + LED-es segéd fény.
Nem az a baj, hogy nem tudnának jót (jobbat) csinálni, egyszerűen nem akarnak. Elvégre a Sony gyárt fényképező gépeket minden árfekvésben. Akkor miért gyártana magának konkurenciát? És a többi gyártó detto.
-
winyettyu
csendes tag
Sziasztok!
A fényképek minőségének a veszte pont a "csoda" exponálógomb az oka, ha azzal lövöd a fotót, akkor tuti bemozdulás lesz a vége, ugyanis annyira nehéz megnyomni, hogy 100% beremeg a kép. úgyhogy annak a gombnak a használatát nem javaslom senkinek, a hagyományos képernyőre bökök exponálással szeirntem átlagon felüli képeket készít. pl monitort 70 centiről lefotózva még el lehet olvasni a 12-es betűméretű szöveget a képen. ami szeinrtem azért nem rossz. az alacsony fényre viszont tényleg érzékeny, de hát melyik az a telefon, ami jó képeket csinál sötétben? -
pit stop
addikt
válasz
bokrosolajos #325 üzenetére
A keret alsó részében van led - ha rákeresel biztos találsz képet.
Ha pedig nem sürgős várj szoftverfrissítésre - Z-nek kameráját is most javították. -
bokrosolajos
őstag
Amikor megláttam a Pink Panther kínálatában, kezdtem megörülni, hogy egy év függetlenkedés után végre valami értelmesre 'ellőhetem' a két év hüsimet.
Méretben és formában bejönne -élőben nem láttam még, de remélem nincs rajta világítós csík. De sajnos pont az, ami miatt az Arc S-emhez ragaszkodok -1700 fotó elkészülte után is-, a kamera rész a leggyengébb lett az L-ben :'(
-
ataman
aktív tag
válasz
Winchester95 #318 üzenetére
Sziasztok! Ezt a tokot néztem ki a leendő Xperia L-emhez (ma hozza a futár). Van valakinek tapasztalata ezekkel a tokokkal? Esetleg olcsóbban valahonnan hozzájutni!
Konstruktív válaszokat előre is köszönöm!
-
atee
őstag
-
oncsi
őstag
"Ha valakit érdekel, majd írok a tapasztalatokról."
Mi másért vagyunk ebben a topikban, mint más bőrén tanulni?
Azért had kérdezzem meg a már többet tapasztalt kollegákat, hogy a kijelző, ami nekem pl a legfontosabb komponense a telonak, milyen egy pl RAY-hez viszonyítva? Érezhető a 2 év fejlesztés? Ha már elhangzott, hogy a "legjobb" Sony LCD.
Az X8-as kijelzője jobb volt mint az akkori alsó és középkategóriás átlagé. Asszony minije szintén jobb volt mint az X8 (sokkal kontrasztosabb, bár kisebb fényerejű). A mininél a RAY megint csak jobb lett. (sokkal)
Nekem az AMOLED nem jön be. Nagyon szép amíg grafika van rajta, de abban a pillanatban, hogy fénykép, vagy video kerül rá, rögtön túl "mű" lesz. -
Fryskitt
addikt
Bocsánat, értem én, hogy úgy is lehet osztályozni, egy hardvert, hogy hány magja van, de azért valahol ez eléggé leegyszerűsíti a dolgokat és nagyon csalóka, az asztali processzorokat sem ez alapján hasonlítjuk, hanem legrosszabb esetben is az egy családba tartozóakat vesszük össze.... AMD C-60 vs Core2Duo .... ugye.. szóval azért érthető egy kicsit az is, hogy mi ezzel a baja annak, aki nem így hasonlítaná össze őket.
-
Misua
senior tag
Megtudnátok lécci nézni hogy a google play aruházból támogatott e rajta a GTA Vice City. Ezer köszi!
-
zolmesz
aktív tag
Megtörtént a gyári állapot visszaállítása, most újra a párom kezében van, tesztelgeti. Ha nem javul a helyzet, megy vissza a boltba.
Ha valakit érdekel, majd írok a tapasztalatokról. -
SkiDev
őstag
Írtam a Sony Magyarország face-re , de nem jutottam sokkal előrébb , lehet nem itt kéne keresni , hanem a hivatalos blogon... Ennyit írtak: "Kedves xy! Egyelőre nincs hivatalos információnk a frissítés idejéről, de biztosan lesz erre a modellre is. Üdvözlettel, Sony csapat" Szóval semmit nem tudtam meg , hogy lenne rá javítás :/ . Pedig én ezekkel a hibákkal nem fogom megvenni!
Látom nem sokan kedvelik ezt a modellt , de kérem ilyen áron azért egy 0 szoftveres készülékre még gyűjteni sem fogok! Inkább veszek akkor valahogy Xperia V-t vagy megnézem saját szemmel is a telenorban.
-
Sordoran
addikt
Ez egész korrekt kép lett. Ha még szoftveresen javítanak rajta, hogy ilyen minőségű legyen minden helyzetben szinte, akkor príma. Mobillal úgyis akkor fényképezik az ember, ha nincs nála gép, és valamit gyorsan le akar kapni, ahhoz meg ez a minőség bőven elég. Videón remélem még állítanak valamit, amit láttam eddig felvételt, az nem győzött meg. Ha már egy komolyabb optikát varázsoltak bele, legalább hozza az elvárt szintet.
-
atee
őstag
Semmi állítgatás. Csak kilőttem az ablakon. Nem extrán szar,de nem is csúcs. Aki profi fotókat akar az nyugodtan vegyen külön erre egy komoly masinát.
-
Mircinko
senior tag
válasz
Winchester95 #309 üzenetére
Igen, csakhogy ez a telefon "elvileg" a fényképezőre van kihegyezve. Ezért várhatnánk jobb képminőséget.
-
Sordoran
addikt
Érdekes, kíváncsi vagyok másoknál is előfordulnak-e a te hibáid. Ha nem, akkor mindenképpen javasolt egy szoftver újratelepítés, mivel egyértelmű, hogy ez szoftveres hiba. Ha sokaknál előfordul akkor meg remélhetőleg hamar javítják, az baj az, hogy így kiadták a készüléket vele, bár manapság nem ritka az ilyen. Túl sok a telefon a gyártóknál, amiknek a szoftvere országonként és szolgáltatónként is eltérnek dolgokba, nem csoda, hogy becsúsznak ilyen hibák, illetve hamar leállnak a frissítésekkel (ugyanakkor szomorú, hogy nem áldoznak több figyelmet ezekre).
Off:
Sajnálatos, hogy több gyártó ennyibe veszi a telefonok frissítését, főleg az alsóbb kategóriás készülékeknél, és ebben a Sony és régen a SE is "jeleskedett". Példának a SE X8-am, kijött 1.6-al 2010 nyarán, nagyon durva bug is volt benne, amire jött frissítés 2.1-el és javított sokat, de csak fél évvel megjelenés után. És azóta semmi, pedig 2.3, vagy legalább 2.2 jó lett volna rá. Alig van 100 MB szabad hely friss rendszeren, és 2.1-el még nem volt SD-re telepítés. Persze ma már azért 2.3 alap minden mobilon, de lássuk be, másfél éve jelent meg ICS, igaz az már 512 MB alatt élvezhetetlen.
Na kicsit elkalandoztam, de az érdekel, vajon az L fog-e frissülni nagyobb android verzióra? 4.2 még beleférhet, olyan sok újítást nem hozott, de szerintem ennél többről ne nagyon álmodjunk -
zolmesz
aktív tag
Lehet, hogy csak nálam van hibás példány, de egyre jobban kezdem megutálni a telefont, pedig nem is én használom.
Néha az értesítési sávban szétesik a kép, és fehér vonalak jelennek meg, balról is, jobbról is.
A videó felvétel valami siralmas, sikerült egy nagyon szaggatós beltéri videót felvenni egy születésnapról, nézhetetlen. A további videóknál pedig a fókuszálás nagyon gáz, másodpercekig tart, mire éles lesz a kép, ha egyik irányból a másikba fordítom.
Az értesítési hang néha csak félig játszódik le, érdekes.
A képernyő érzékenysége elég szélsőséges, van, hogy lapozáskor úgy érzékeli, hogy elindítja azt a programot, ami az ujjamhoz ér, néha meg 3-szor is rá kell bökni egy programra, hogy elinduljon.
Hát ennyi egyelőre, kíváncsi vagyok, másoknál jelentkeznek-e a fenti dolgok. -
mateo91
tag
Üdv valaki nem tudja hogy tudnám ROOT-olni a telefont ?
-
Agi70
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Ömlenek a felhasználók a reklámos Netflixre
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- ZIDOO médialejátszók
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- ASUS ROG Ally
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- TCL LCD és LED TV-k
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- iPHONE 15 128GB BLACK .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest