- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Magisk
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
-
Mobilarena
~~~ SONY XPERIA L ~~~
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabancs
addikt
válasz
Permet Elek #1399 üzenetére
Igen a beharangozott LG GII még brutálisabb. Hiába, ma ez a trend. Kíváncsi vagyok, mikor jelennek meg a 64 bites procik telefonokban.
-
gabancs
addikt
válasz
Permet Elek #1397 üzenetére
Most ez nem erről szól! Ettől még megeszik reggelire a sony-t. És te is tudod, hogy mind addig futnak a játékok a kis Sony-n, amíg el nem kezdenek fejleszteni ezekre a sok magos csodákra.
-
Permet Elek
senior tag
válasz
gabancs #1395 üzenetére
Azok mennyibe is kerülnek?? És ha az L-en elfut minden tökéletesen. Akkor minek is kellene a felsoroltrak bármelyike is? Főleg hogy azok már az új snapdragon 600-at használják. De a tavalyi csúcmodelleket már megközelíti.
mate3553:
Quadrant:
Total: 4229, Cpu: 6352, Mem: 6598, I/O: 5149, 2D:1000, 3D:2048 L
Total: 3083, CPU: 3560, Mem: 6300, I/O: 4260, GPU: 1890 ZteAzért itt van némi különbség.
-
Mate
nagyúr
válasz
Permet Elek #1393 üzenetére
A játékok 95%-a tökéletesen megy rajta. Bivaly erős gép az is és sony is. Ezért mondtam, hogy ha megnézzük ezt az árkategóriát oda-vissza verik a többit. Egy samsung galaxy Advace-el nem lehet őket összehasonlítani, akkora a különbség.
Mindjárt lefuttatom azt is
-
apuc
őstag
válasz
Permet Elek #1390 üzenetére
Hasonló az enyémnél is az eredmény.
Mate3553: a gpu csúnyán alázza, márpedig az fontos.
-
Mate
nagyúr
válasz
Permet Elek #1390 üzenetére
Total:10111 Cpu:2398, Ram: 1567, Gpu:5298, I/O:848 Sony Xperia L
Total:11063 Cpu:2218, Ram: 3480, Gpu:2218, I/O:576 ZTE Grand X InNem állítanám, hogy nyomába sem ér a ZTE a Sonynak teljesítményben... És kijelzőben jobb.
-
Mate
nagyúr
válasz
Permet Elek #1382 üzenetére
Ezek az AnTuTu eredményeid?
Total:10111 Cpu:2398, Ram: 1567, Gpu:5298, I/O:848
-
apuc
őstag
Fx-el készültet nem tudom feltenni..bocs.
-
2rda
tag
Köszönöm a válaszokat.
Akkor a panel minőségével nincs semmi gondotok?
Filmek képvilágát rendesen visszaadja? -
Permet Elek
senior tag
Ugye ezt te se írtad komolyan. Futtassál már le, pár tesztet azon a grand x in-en. Mert én sehol nem látom, hogy egyáltalán az L közelébe is érne, valamiben is.
Gyors L teszt. De tele van pakolva a cucc. Tud ez jobbat is:
Quadrant: Total:4229, Cpu:6352, Mem:6598, I/O:5149, 2D:1000, 3D:2048
Antutu. Produkált már 10700-at is.
Most gyorsba wifi on teszt közben 2 reklám
Total:10111 Cpu:2398, Ram: 1567, Gpu:5298, I/O:848
Csak, hogy legyen mihez hasonlítgatni mielőtt beböfög bárki bármit.
-
atee
őstag
-
Mate
nagyúr
-
2rda
tag
válasz
#17283328 #1366 üzenetére
Épp vacillálok hogy ezt vegyem vagy a Samsung galaxy s advancet.
Elszomorodtam hogy mennyire lehúzták a Sony kameráját a készített képek minősége miatt.
De ez a kép valami gyönyörűre sikerült... Tehát mégsem olyan kétbaloptikás a kicsike
Ma betértem egy media marktba hogy megnézzem élőben is, nagy csalódásomra vészhívás képernyő fogadott így lőttek a gyors tesztelésnek...
Amire a leginkább kíváncsi voltam az a kijelző minősége, talán ez az amiatt még mindig nem sikerült döntenem. A Samsungot ki tudtam próbálni szép az az amoled eléggé. Ez és a terméktámogatás amit jobbnak találok az advance-ben.
Viszont a Sonyban meg ott az igencsak izmos és újabb hardver, bár drágább is kb 8ezerrel.
Tudnátok írni pár sort róla, hogy megéri e samsunghoz képest, gondolok itt szériahibára, szoftverbetegségekre.
(Elnézést hogy játszom itt a döntésképtelent, de nagyjából három éves időtartamra szeretném megvenni az új telefonomat masszív használattal egybekötve. Ráadásul ez lesz az első aláírott két éves rabszolga nyilatkozatom a telenornál.)
Esetleg tudtok egy üzletet Budapesten ahol biztosan ki tudnék próbálni egy kiállított darabot? -
dokee78
félisten
válasz
Keil Walker #1373 üzenetére
Köszi,az MX Playerről tudtam.
Eddig egy jó és segítőkész topikban tevékenykedtem,de úgy tűnik nem mindegyik topik ilyen.
Hát igen a közösség,egy újonc válaszolt,bezzeg a régebbi tagok nem látnak. -
Becksman
őstag
Lehet hamarabb jön 1 főzött rom mint a gyári update
Az 1GB rambol mennyit lehet felhasználni?
-
gabancs
addikt
válasz
donrooster26 #1367 üzenetére
Alapvetően van kint frissítés:
[Latest available software: 15.0.A.1.36]
Sajnos a T-s telefon nem kínálja fel a frissítést.
-
donrooster26
csendes tag
és azt nem tudja valaki h kb mikorra várható az update mert sonyékn nem nagyon tudnak róla http://talk.sonymobile.com/thread/142142
-
törölt tag
Lehet, hogy hülyének fogtok nézni, de én imádom a kameráját és a videófelvétellel sincs gondom. Ezt pl az előbb lőttem, és még az ujjam is belegott az optikába...imádok vele fényképezni.
teljes méretbe : [link]
-
dokee78
félisten
A gyári videó player játssza az .mkv fájlokat?
.srt feliratot kezel? -
Hlavacs76
csendes tag
Sziasztok!
Tudna abban segíteni valaki, hogy ha a naptárban, vagy az ébresztőnél beállításra kerül egy esemény, akkor az gyorsan átállítható legyen máskorra? Például két hétig napi "riasztás" amit naponta át tud állítani az ember, anélkül, hogy a naptárban kelljen kotorászni sokat. Utána meg viszont két hétig semmi, így be lehessen azt állítani, hogy"két hét múlva újra kezdődjön a periódus.
A régi SonyEricssonnokban volt ilyen lehetőség. Előre is köszönöm. -
2rda
tag
Sziasztok!
Erre a telefonra várható hivatalos 4.2 android frissítés? -
mrlujoak
veterán
válasz
Keil Walker #1358 üzenetére
Na akkor most itt álljunk meg!
Ez nem logó kérdése!
A Sony - függetlenül a Sony Ericsson megvételétől - 2012-ben állt át a CTIA szabványra.
Pont, hogy a Sony csinálta jól, mert határozott termékpaletta a határvonal. A 2011-es modellek (még Sony Ericsson) a régebbi, addig a 2012-es modellek (már Sony) már az új szabványú headsetet használják.
A tartozékok (függetlenül, hogy Sony, vagy Sony Ericsson a logó) típusazonosak, azaz az új alap headset az MH 410 C (Sony és Sony Ericsson logóval is kapható...)
De ugyan ez az akkumulátorok esetében is!
Van például Xperia U akkumulátor, ami még Sony Ericsson logózott, de egy későbbi modelltestvér ugyan azt az akkut már Sony logóval kapta.
Nincs semmi, de semmi jelentősége.De ilyen pl. a BT headset téma is. Eddig a Sony csak Sony Ericsson logózott mono-közvetlen a fülbe tehető headsetet árult.
Idén, pár napja mutatkozott be a sony logózott...Totál felesleges ezen rugózni, mivel a Sony Ericsson is és a Sony logó is a Sony corp. tulajdona, ráadásul Sony Mobile "brand"ként Sony Xperia.
-
-
darvinya
titán
válasz
Keil Walker #1358 üzenetére
SE cuccok nem újak, hanem megmaradt készlet.
-
dokee78
félisten
A gyári videó player játssza az .mkv fájlokat?
.srt feliratot kezel? -
darvinya
titán
Így könnyebben érthető.
Ezt könnyen orvosolható.
-
darvinya
titán
válasz
Keil Walker #1354 üzenetére
De kompatibilissá tehető egy egyszerű művelettel.
De már tavaly óta átált CTIA szabványra, ezért van kompatibilitás probléma.
Bővebben itt.[link] -
mrlujoak
veterán
válasz
Becksman #1349 üzenetére
Tulajdonképpen még az sem zavarna, ha mindvégig SE jelzésűek lennének, hiszen maga a logó, a Sony Ericsson név is a Sony tulajdona már, a Sony védjegye...
Egyébként az előttem szóló jól sejti. A kiegészítők is több helyen, több gyártósoron, és több raktárba kerülve készülnek.
Mivel egy-egy tartozék dátumtól függően ugyanazon licensz és terv alapján készül, így gyakorlatilag mindegy, hogy Sony, vagy Sony Ericsson logó kerül rá.Csak hogy megnyugtassalak, a Sony SmartWatch-om csipesz alatti adatlapján Sony Ericsson szerepel.
Egy szónak is száz a vége (igen, tudom fordítva van, ne kössön bele senki) nem kell sem meglepődni, sem félni, hogy egy-egy tartozékon még a Sony Ericsson logó szerepel.
-
Becksman
őstag
Még 1 hülye kérdés.
A töltőfejen mindenkinek oldalt Sony Ericsson van irva? Xperia E-n megnéztem simán csak SONY van.. nem értem mért kell erőltetni mind2 márkajelzést.. -
mr.tamasbiro
őstag
Nem ide való de miért nem frissül 3-óta a T-Mobile árlistája?
L-re várok de amíg nem lesz újabb árlista nem veszem meg nehogy olcsóbb legyen a következő árlistán. -
junior11
veterán
Havernak Xperia P van, ha nem piszkálja folyton, kibír neki 4 napot is simán. Kijelzője jóval szebb a WhiteMagic techn. köszönhetően. Viszont nekem nem tetszik az alján lévő gombok kialakítása. Mind2 modellnek megvan az előnye és hátránya egyaránt.
-
Becksman
őstag
telo töltési ideje mennyi?
-
apuc
őstag
válasz
Becksman #1336 üzenetére
A P fémházas, ez sokaknak fontos-ezért preztizs szempont is,ezért lehet drágább pedig egy mobilnál inkább káros..árnyékol, merevebb.
Mégis, egy éves modell, régebbi proci+graf.kártyával, kisebb kjelző, gyengébb akkuidő.Nem vennék.
A sógor leejtette a P- t , és SEMMI külső nyoma nem volt, de alaplaphibás lett..ennyit a jó kis fémházról. -
Becksman
őstag
válasz
Permet Elek #1334 üzenetére
Nem mondtam hogy rossz telefon... Csak a kamera tartsa tényleg vissza attól hogy nagyon is jó legyen!
HTC ONE SV egy fokkkal jobb... Igaz azt irták annak a kamerájára is hogy elég gyér, de a videófelvétel 1920*180ba megy és azzal nem volt gondja.
A másig LG 4xet nem tudok venni T-nél. S igaz jobb de tényleg gáz hogy 1 napot rugdosva bir ki...
A másik meg nem értem a P elvileg csak kijelző/kamerába jobb az L-nél mégis drágább 10000ftal(kártyásan)... -
apuc
őstag
válasz
Permet Elek #1334 üzenetére
Tény, hogy gyors- és nem izzik.
-
Permet Elek
senior tag
válasz
Becksman #1330 üzenetére
Hova csúszna az ára. A legjobb, amit ennyiért kapsz. Bárhol. Vegyél s3-om minit. Drágábban. Neked az biztos jobb lesz. Vagy használtan egy xperia S, HOS-t. Esetleg egy LG 4x-et.
A proci bivajerős. Az egy generációval régebbi 2x1,7GH-esekkel van 1 szinten. Az andreo 305. Az andreo 220 és 225 közt van teljesítményben. És sokkal kevesebbet eszik ezeknél. Így 2 napig elmegy a teló. A többi
Ugyanez a vas van a HTC SV-be jóval drágábban 2x1,2Ghz. Az s4 miniben 2X1,7GH-el. 125ezerért. Én nem tudom mit szeretnétek. És jáj, szar videót csinál. Ez van. Mint az összes mobil. De még a kézi, hd kamerák többsége is szerintem. De sebaj. Egy frissítést meg megér várni. Bár akkor tán a félhomályban nem akadozik majd. De szar lesz. Mini sokkal jobb videót csinál. Jobbat?? Azt még mindíg a hányinger kategória. Minim volt.
Úgyhogy, trollkodni, fikázni lehet ide jönni. De ez egy nagyon jó telefon. Főleg az árkategóriájában. Főleg ha azt nézed mennyivel drágább más telefon ezzel a vassal. És hogy mennyivel pörgősebb, használhatóbb. Mint bármi, amit kapsz ennyiért.
-
-
Becksman
őstag
22éig talán csúszik még olyan 5000ret az ára T-nél remélem...
-
törölt tag
74 ezret sajnálok érte adni szerintem nem ér agyit.Az sp megjelenését várom mán a T-nél háta lejjebb megy az ára egy picivel.
-
Mate
nagyúr
válasz
Timeola #1323 üzenetére
Örülni kéne, hogy végre nem nyomják orrba-szájba a részletre vétel lehetőségét.
Nekem sincs 100k kp-m egy telefonra. Megoldás? Vettem 45-ért. Semmi bajom azzal, akinek sok pénze van és telefont vesz, de akinek nincs vagy kicsit is vacillál vegyen olcsóbbat. Legtöbb embernek, aki 100k felett vesz telefont megfelelne egy 50-60k készülék is.Ez nem konkrétan neked szólt, általánosságban írtam. Miután nem ismerlek személyesen, nem formálok rólad, vagy a többi fórumtársról véleményt.
-
Timeola
aktív tag
Sziasztok!
Teló vásárlás előtt állok.
Milyen tapasztalataitok vannak? Ajánljátok az L-t? Lánynak való?
A tesztben eléggé lehúzzák a kamerát, tényleg annyira gáz?
Aksi hogy bírja?
-
barky
tag
válasz
pisti19831 #1316 üzenetére
ha jól tudom sehogy se addig míg nem rootolod a telefont nekem is ez a gondom...
-
pisti19831
csendes tag
hello vettem egy l-es sony-t,az lene a kérdés a játékokat hogy tudom az sd karira telepiteni?
Egy 16gb-ost raktam bele de mindent a saját memoriájára pakol,nem volt még androidos mobilom -
Becksman
őstag
Ebben az árkategóriában a T-nél milyen készülék van?
22én hozhatok ki uj telot , bár kétlem hogy addig lenne 4.2.2 a T-nél... -
mrlujoak
veterán
ok, semmi gond.
A tömegtermelést globális szinten, mindenre ertettem - és írtam.
A végén Sony hivatkozással, mert elvégre ez egy Sony topik....de. antennagate, S3 burkolathibak, samoled nagy hibaszázalek, one x antennahiba, kijelzőgond, arc repedés, mini cirip, sorolhatnam gyartofuggetlenul.
-
mrlujoak
veterán
grat, hogy megint személyes töltetűvé tettétek a dolgot.
Basszus. Itt egy kur*a hohozzászólást nem lehet intézni, mert azonnal troll, sony bérenc, meg nekem van igazam megmondó ember vagyok...Jó, akkor nyivakolhatok csak itt, ahelyett, hogy jeleznetek a sony hivatalos blogjan...
-
kadarz98
csendes tag
Hát gyerekek,a közeli T-s boltban hiánycikk(mint mindig minden) az Xperia L,így hát S Advance tulajdonos leszek holnap.Sajnálom nagyon hogy nem L-t fogok szorongatni,de egy kicsit megkönnyebbülés is,a kamera miatt(az S Advance tudom hogy jó,családban használatos készülék).További sok sikert kívánok nektek ezzel a mobillal,legyen fixelt kamerátok.
-
nyikszi
őstag
Beállítottam a DLNA-t, de nem látom a hálózaton. Miért? Openwrt van fenn.
-
Shade45
senior tag
Sziasztok!
Gondoltam megosztom veletek mire jutottam a mai nap a szervizzel!( T-mobilos vagyok )
Két helyen is jártam, az első helyen csak szoftverfrissítést csináltak (amit tegnap én is) természetesen nem volt javulás. Először a szervizes fickó elég értetlen volt,hiába mutattam hogy mi a probléma,ő nem lát semmi gondot,na ekkor elővettem az x10 minimet és megmutattam a kameráját,érdekes módon már feltűnt neki a különbség. Mivel nem jártunk sikerrel átküldtek egy másik üzletbe ahol komolyabb szerviz is üzemel helyben.
A második helyen már segítőkészebbek voltak,egyből bontottak is ki egy zsír újat és letesztelték a teakonyhájukban. Az eredmény ugyan az lett,mint nálam,ezután közölte hogy valószínüleg ez ennek a típusnak a betegsége esetleg egy szoftveres frissítés javíthatja majd. Ezek után úgy gondoltam hogy nem ér meg nekem 70 ezret az,hogy egyszer talán majd jó lesz,így mivel még élt a 8 napos visszamondási időm szerződést bontottam és otthagytam a készüléket!Sajnálom,hogy így alakult,mert számomra a kamerán kívül egy tökéletes készülék volt,de az mégis elfogadhatatlan hogy egy 2-3 éves 20 ezer forintos x10 minivel jobb felvételt készítek ami alig ér ma már 6-7 ezret!
Nos ennyi lett volna a történet,remélem hamar javítják a problémát és nektek már nem lesz gond a telefonnal!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Eredeti játékok OFF topik
- PlayStation 5
- Vezetékes FEJhallgatók
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- ASUS notebook topic
- Linux kezdőknek
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 / 64 GB / 85% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest