- Netfone
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 400: renderkép és európai ár is kiszivárgott a telefonról
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bóti
senior tag
Sőt, annyira illegális, hogy még csak nem is szabálysértés, hanem bűncselekmény, szóval én az IMEI szám variálásán még csak nem is gondolkodnék.
Nem tudom, hogy a már egyszer letiltott készüléket fel tudják-e oldani, de ha meg is tudják csinálni, akkor ahhoz minimum adásvételi szerződés kell, 2 tanúval, szóval max. eladjátok alkatrésznek, vagy használjátok VoIP cuccokra (Skype, Viber, ilyesmik), másra sajnos nem jó. -
Bóti
senior tag
Páromnak ilyen telója van, igaz a vodás, alapból jb-nel. Akksi 2 nap, zene nem halk, stabil, semmi gond nincs vele.
-
Bóti
senior tag
Sziasztok!
Páromnak van ilyen telója, és az lenne a problémám, hogy ha fájlokat másolunk rá kábelen keresztül, akkor nem tudom leválasztani (nincs ilyen opció), az meg, hogy csak úgy lehúzogatjuk, szerintem nem tesz neki jót.
Eleve nem is látszik meghajtóként Total Commanderben, csak (f0s) intézőt lehet használni, de ott ott van a belső tárhely és az SD kártya is, ezzel nincs is baj, csak hol tudom leválasztani?
Android ugyebár általában az értesítések közé betesz egy bejegyzést, ahol le lehet választani, plusz a gépen megjelenik a "Hardver biztonságos eltávolítása" ikon a tálca jobb alsó sarkában, ennél a készüléknél meg semmi, se a telefonon, se a gépen..Köszönöm a segítséget előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Vajon lehet-e néptelefon a Sony Xperia J-ből? Ez csak az árazáson fog múlni, egyébként szinte minden adott hozzá.
- Építő/felújító topik
- Witcher topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NBA és kosárlabda topic
- EA Sports WRC '23
- Windows 11
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG OLED Televíziók: ÁRZUHANÁS -30%
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest