- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZsoltG60
aktív tag
Üdv. Van nálam egy xperia j telekomos telefon, ami térerő gondokkal küzd. Elég érdekes dolgokat művel, alap esetben bent a lakásban nem talál hálózatot. Kint szabadban viszonylag elfogadható a térerő de ha elfordítom balra akkor elveszti a hálózatot ..Mi okozhatja ezt ? Szétszedtem de az antennánál minden a helyén van . Melyik alkatrészt érdemes/kell cserélni hogy valami javulás legyen ? Csak az antennát , vagy a panelt ?
-
rmartin94
aktív tag
válasz
razorka777 #1335 üzenetére
A ggsetup.exe? Az is igen, meg az Xperia Driver packs nevű telepítőből is az összes driver (Flashmode és Fastboot driver) is.
-
rmartin94
aktív tag
Lenne egy olyan gondom, hogy egyik ismerősöm odaadta az Xperia J-jét, hogy telepítsem újra, mert elfelejtette a képernyő feloldó kódot. (USB hibakeresés "természetesen" nincs bekapcsolva).
Az a gondom, hogy mikor simán rádugom a gépre a telefont bekapcsolva, akkor felismeri, de viszont ha Flashmode-ban dugom rá, akkor ismeretlen eszközt ír, mi lehet a probléma? Driverek fennt vannak. -
Tüske0614
aktív tag
válasz
razorka777 #1332 üzenetére
most már biztos .. ugyanis igy sem indul ..Köszi szia
-
Tüske0614
aktív tag
válasz
razorka777 #1330 üzenetére
Akkor szerintem elhasalt a kijelző ...MIndegy ezt a flashtoolt lefuttatom ..Köszönöm a segitséget
-
Tüske0614
aktív tag
válasz
razorka777 #1328 üzenetére
Szia ! ha töltön van kikapcsolt állapotban akkor be kellene adni az aksi ikont ?
-
Tüske0614
aktív tag
válasz
razorka777 #1326 üzenetére
Köszönöm ma lesz a napja .. A furcsa az hogy a kijelző meg sem villan szóval még csak háttérfény sincs.. igy nem tudom mennyire lesz sikeres
-
razorka777
veterán
válasz
Tüske0614 #1324 üzenetére
Hali.
Munkatársam telefonja a napokban ugyanezt produkálta.
Se flashtool-lal, se pc companion-nal sem tudtam visszahozni az életbe.
Szerintem alaplap hiba lehet, a telefon meg nem ér annyit amennyibe a javítás kerülne.
De azért a helyedben én ég flashtool-lal megpróbálnám.Ja, a sony telefonokon nincs gyári recovery, azzal ne is próbálkozz.
-
Tüske0614
aktív tag
Sziasztok egy kis segítség kellene de látom nem túl aktiv a fórum Leirom hátha valaki jár itt .. Szóval egy ilyen telefont kellene visszahoznom az életbe ..Amivel próbálkoztam eddig az csak a companion ami le is fut teljesen de ujra nem indul a telefon .A hiba ez is lényegében hogy nem lehet bekapcsolni . csak egy rezgés és semmi .. Próbálta a recoverys inditást akkor szintén rezzen majd egy zöld led villanás és csend..
-
H.lacika
tag
Sziasztok
Bármit szeretnék letölteni hibát ír ki: hiba történt az információk szerverről való lekérése során és egy hibakód,
play be vagyok jelentkezve, beállításokat átnéztem, nem értek hozzá kb
ötlet?, köszi
-
generic
senior tag
Sziasztok,
párom J telefonjának adnánk egy utolsó esélyt. Milyen custom romot érdemes felrakni? Egyszerű a telepítése?
Már évek óta nem raktam fel custom romot androidra, nem tudom, mi hogyan van most. -
Lajos9504
újonc
válasz
Comecee #1320 üzenetére
PC companionnal tedd ujra a telót.
Na de persze attól függ hogy neked mi az hogy adatvesztés . Ha ujrateszed azzal csak a telefonszámokat, az email és egyébb fikókat veszted el (gmail, skype ....stb), és a telepített alkalmazásokat( ha nincs rajta vásárolt app akkor ez nem gond). Az ingyeneseket ugyis letudod szedni mégegyszer. . Ami a belső tárhelyen és az sd kártyán vannak adatok azt nem veszíted el .(kép , zene ,szöveg, videó stb...).
-
Comecee
csendes tag
Sziasztok!
Párom kóddal lezárta a telefont és természetesen elfelejtette a kódot...
Van rá lehetőség, hogy Adatvesztés NÉLKÜL! átlépjük a kódot? Tehát nem factory reset kell!
Fontos dolgok vannak a telón! -
Lajos9504
újonc
Üdv mindenkinek !
Adott telefon: Sony xperia J
A probléma : nem csatlakozik média átviteli módban a pc-hez . PC : win7
Fontos lenne az mtp protocoll ezért is nem adattárolási módban csatlakoztatom a pc-hez .
A gond az hogy nem tudja telepíteni a pc az android mtp usb eszközillesztőjét .Root hoz kell az mtp
Valaki tudna segíteni ?
-
gergo3170
csendes tag
Sziasztok e miatt már sokszor írtam csak sajna nem kaptam választ az a baj a telefonommal hogy nem mindig reagál pl ha jobbra fel balra vagy le akarom húzni a képernyőt akkor úgy érzékeli mint ha csak rá nyomnák + még folyamat megnyomódik a menü és a vissza gomb anélkül hogy megnyomnám a telefon soha nem volt le ejtve és víz se érte nincs megkarcolva próbáltam a gyári adatokat visszaállítani újra kani de akkor kb fél napig jó de ez meg nem megoldás szerintem hogy fél naponta újra rakom
-
Cranium
tag
Hali, napokban lett egy Sony Xperia J telefonom. ST26i, FW: 11.2.A.0.31. Találtam pár leírást rootról, követtem is a lépéseket (ez esetben EZT a leírást követtem), de mikor elindítom a root-oló progit, akkor egy idő után kiírja, hogy Error file table overflow. Van valakinek ötlete, hogy mit jelent ezt? Vagy másik módszer, amivel rootolni tudnám a telót? (Ez az első okostelefonom, még ismerkedek vele.)
-
BBandigyerek
tag
Nemrég került a birtokomba egy ilyen telefon, és a gondom a következő: mobilnetre fölcsatlakoztam. Néha rápillantottam facebookra, néztem egy e-mailt, ilyesmi. Kb. két óra után az adatforgalom-figyelő kijelzése szerint az Android rendszer háttérforgalma 56 Mb(!) volt, minden másé összesen kb 10. Ezt mégis mi csinálhatta? Csak gyári e-mail klienst, Facebookot meg böngészőt használok, google+, gmail, youtube mind fagyasztva vagy törölve van (root), navigáció, játék nincs. Ha benyomom az akksikímélő módot, hogy kikapcsolt képernyőnél blokkolja a netet, úgy jó, de ez akkor is idegesít, h mi tud ilyen Istentelen nagy adatzabálást művelni?
-
gergo3170
csendes tag
Nagyon köszönöm szépen aki segítet nekem megcsináltam most jó
-
trebrona
nagyúr
válasz
gergo3170 #1308 üzenetére
pc-companion-nal húzd újra!
-
gergo3170
csendes tag
Segítség nem tuodom mi a baja a telomnak nem ismeri fel a sin kártyákat nem kapocsol be a bluetooth se a wifi csak ipcímet kér semmi baja nem volt eddig nagyon bevagyok pánikolva
-
gergo3170
csendes tag
-
rover45
őstag
Sziasztok, az unokatestvérem rám hagyott egy ilyen telefont, betört és nem működő érintővel. Rendeltem hozzá egyet ebayről, megjött kicseréltem, kalibráltam, szuper.
Viszont szeretnék ezt azt változtatni rajta szoftveresen. Jelenleg 11.2.A.0.31 van rajta.
Valakinek, aki hozzáértő, feltehetném privátban a kérdéseim? -
atkaHC
csendes tag
Nemrég vissza állítottam telót gyári beállításokra, és azóta mintha gyorsabban merülne, rosszabbul fogná a wi-fi-t, meg a cleanmaster néha kirak értesítést, hogy 13 app fut, közben semmi nem megy. Meg először uninstalláltam a felesleges appokat és egyszer mikor nézegettem még milyen appok vannak fent, akkor egyszer csak elkezdtek megjelenni a törölt appok ikonjai, eléggé wtf volt.
Meg akartam próbálni kikapcsolt állapotból power+volume up gomb nyomásával előhozni azt a menüt, ahol szintén lehetne resetelni a telót, de azt meg nem hozza be, csak simán bekapcsol... Ezt valahogy helyre lehet hozni? -
balazs0102
senior tag
Sziasztok!
Ismerősönnek van egy yilen telefonja.. felajánlotta wi-fin a frissítést, végig is csinálta telefon újraindult de nem lép be..sony logo bejön, eltűnik, majd egy telefon rámutató zöld nyíllal - egy nagy sárga felkiáltójeles háromszög piktogram jelenik meg ..ennél nem tud továbblépni..de download se recorvery modba nem tudom léptetni..van megoldás?
-
dannyc27
újonc
Sziasztok nagyon nagy segitsegre lenne szuksegem,a napokban probaltam flashelni egy sony xperia j st26i telefont flasthoolal az az 11.2.A.0.31Kernel Central Europ ftf.-el,amit rendesen vegig is csinalt,a problemam az,az lett,h nincs halozatom az az ugy erzekeli a telefon ,h nincs benne sim kartya.
Mit tudtok javasolni ebben a helyzetben?
a Bootloadert nem lehet yes-re tenni.
a sim lockednel 3 lehetosegem van meg!
hogyan tudnam ujra hasznalni a telefont?
a segitsegeteket elore is koszonom -
105kacsa
őstag
Sziasztok. Factory resetet hogy lehet végrehajtani.A rajzolós feloldó kódot elrontották és Gmail fiók sem tartozik a telefonhoz.Természetesen a menübe sem lehet belépni.
-
eketomy
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ezek a custom rom-ok amiket már korábban belinkeltetek, [link] ezek közül van magyar nyelvű rom is? tud ebbe valaki esetleg segíteni?
ill. nem nagyon tudok angolul a frissítés menetéről esetleg tud valaki egy kisebb fajta magyar tájékoztatót adni pár lépésben azt nagyon megköszönném! -
vassjani
újonc
Annyi változás van, hogy egy pillanatra belép a recovery-be, de azonnal ki is lép.
-
vassjani
újonc
válasz
tuningtomi #1287 üzenetére
Köszönöm, de sajnos ugyanazt csinálja.
-
-
vassjani
újonc
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Ugyanaz a problémám, mint Tuningtominak, de nálam egyik program sem ismeri fel a telefont. A Sony logonál megáll és kikapcsol.
Köszönöm!
-
balzs12
tag
válasz
tuningtomi #1283 üzenetére
Szia! Próbáld meg evvel ... [link] hátha megy
Lehet azért nem látja mert nincs benn az USB Hibakeresés ... De késő már..
Ha nem megy írj nyugodtan ... -
tuningtomi
aktív tag
Sziasztok
Nekem is egy kis segítség kellene.
Bekapcsoláskor csak a sony logóig jut a teló, utána kikapcsol.
Flashtool nem látja így azzal nem tudok új romot feltenni. -
gergo3170
csendes tag
Sziasztok segítség kéne
A sony j telom mingig vissza lép vagy a kezdő képernyőre dob szóval pl ha el lapozok egy oldalt vissza dob kb 3 s alat a kezdő képernyőre és a vissza és a home gomb kivilágosodik nagy remélem nem kell uj érintò panel nem ejjtetem le víz se érte
-
zsoltip
őstag
Sziasztok. A készülékre Bluetoothon keresztül szeretnék fájlt küldeni. Azonban ez folyton meghiúsul, nincs eleg memória üzenettel. A készülékben memóriakártya is van, több, mint 10 Gb szabad hellyel. A próbált fájlok méretének megfelelő hely bőven rendelkezésre áll a belső memóriában is.
Mi lehet a gubanc? Arra vonatkozó beállítást nem is találok a készüléken, h hova mentse a beérkező fájlokat, de nem is feltétlenül lenne erre szükség...
Semmi mókolás nem volt a készülékkel, rendszeresen ujra is van indítva, SIM es MicroSD ki,be megvolt....
Köszönettel meghallgatom a tanácsokat. -
n0is3es
aktív tag
Sziasztok, adott egy gyári független Xperia J, root megvolt de recoveryt nem tudok rátenni. Vagyis hiba nélkül lefut de mikor beszeretnék lépni nem csinál semmit. Tudom buta kérdés de kijelző hiba miadt létezik olyan hogy ne menne a recovery? Válaszotok előre is köszönöm.
-
balzs12
tag
Sziasztok!!
Mennyire reális ma egy Sony J ára ? És mi az amit el lehet várni tőle??
Pl Facebook böngöszőbe laggol? -
rmartin94
aktív tag
Ismerősömnek van egy Xperia J-je, és nem tud Viberen hangüzenetet küldeni, de mások tudnak neki küldeni.
Ezt írja ki a Viber:[link]
Mi erre a problémára a megoldás? A futó alkalmazások listáját átnézte, nincs köztük olyan alkalmazás, ami használhatná a mikrofont. -
Pityi77
tag
Sziasztok!Remélem tudtok nekem segíteni,nekem nem J van,de xperiám,és egy haverom kért meg hogy rootoljam neki.Más telefonjába nem szeretek bele piszkálni,így kérnék tőletek egy linket,hogy az eredeti T-mobilos romot honnan tudnám letölteni,hogy vissza tudjam neki állítani,ha valami balul sülne el.Aki segít annak előre meg köszönöm!
-
w.miki
veterán
Ismerősömnek van egy Xperia J telefonja, ami néha be se kapcsol, néha meg lefagy.
Azt mondta, frissítsem meg, de a SEUS szerint már a legfrissebb SW van rajta.
Szerintetek mi lehet a baja? Nem érintkezik az akkumulátor? Vagy van más típushiba? -
arti1121
senior tag
legyetek szivesek ajánljatok egy custum romot a j-re mert kezd önuralom fejlesztö telefonná válni olyan lassu lett.
zárt bootlooder-re kellene esetleg egy müködö cwm is jöhetne.
köszönöm
art
-
hitman77
senior tag
Sziasztok,
A telefon alján lévő fényes sávot lehet valahogy külső program nélkül vezérelni?
-
arti1121
senior tag
legyetek szívesek adjatok egy linket cwm-re ha kéznél van valakinek. látom nincs összefoglaló!!
-
messi6502
tag
válasz
Jon Mathias #1266 üzenetére
Sajnálattal hallom, mindenesetre köszönöm!
-
messi6502
tag
Sziasztok!
Egyik ismerősömnek nagyon belassult az xperia J telója, és megkért, hogy tegyek fel rá egy custom romot.
A service menü azt írja, hogy no, de találtam olyan romokat amik felmennek erre is, ehhez lenne egy kérdésem, hogy szerintetek melyik a legstabilabb és lehetőleg nem lassú custom rom, ami fel megy zárt bootloaderre? (Illetve egy hölgynek lesz, ha lehet ne kelljen neki sokat bütykölnie utólag)
Illetve, tényleg szükség van egy class 4es micro sd kártyára, ahhoz hogy fel lehessen tenni a romot? Teló memóriáról nem lehet?
Bocsi a sok kérdésért, de nem akarok elrontani az ismerősöm telóját. -
hitman77
senior tag
Sziasztok,
A Google asszisztens miért csak egy sort mutat, bármekkora alkalmazásfelület esetén?
-
Vangelis
félisten
Üdv fiúk!
Factory resetnél ezen törlődnek a képek egyéb dolgok?
-
tamastomi
csendes tag
Sziasztok,
olyan problémával rukkolt elő a J-m, hogy egy néhány hete az Üzenetek alkalmazás teljes mértékben meghalt. Se fogadni, se küldeni nem tudok sms-t.
Ki-be kapcsolás nem segít, más ötletem nem nagyon van...Valaki találkozott már ilyen hibával, esetleg valaki tudja a megoldást?
Köszi,
T. -
Zaji
őstag
Erre esetleg valaki?
-
Gombinyó
őstag
Attól hogy zárt a bootloader még lehet rajta romot cserélni. Én a napokban raktam fel ezt a romot és mintha kapott volna még egy magot a telefon... Sokkal jobb lett tőle, pedig már ki akartam végni az ablakon, mert olyan lassú volt a gyári.
USB hibakeresés be. Rootolni kell a gyári JB-t. Aztán fel a recoveryt és recoveryből felrakni a romotm akksi ki és flashtoolból vissza a gyári kernel. Asszem ennyi volt.
Itt van jó pár rom. Lehet nézelődni melyik megy fel zárt bootloaderre.
-
Zaji
őstag
Sziasztok,
Találkozott már valaki olyan hibával, hogy a telefon nem reagál semmire, ha töltőre van dugva, akkor csak a piros LED villog. PC sem ismeri fel. Volt Xperia S-em annál szerviz lett ebből.
Ahogy olvastam elég gyakori ez a hiba Sony telefonok esetében. -
didros
senior tag
Sziasztok! Amennyiben zárt bootloaderem van, akkor semmi esélyem arra, hogy pl. CM10-et rakjak a telefonra? Nagyon szeretném már lecserélni a gyári romot...
Követtem volna a SONY leírását, de sajnos a rooting status azt mondja, hogy "No".
Akkor itt véget is ért a történet??In your device, open the dialler and enter *#*#7378423#*#* to access the service menu.
Tap Service info > Configuration > Rooting Status. If Bootloader unlock allowed says Yes, then you can continue with the next step. If it says No, or if the status is missing, your device cannot be unlocked. -
hitman77
senior tag
válasz
Jon Mathias #1252 üzenetére
Közben letöröltem a rendszeralkalmazások frissítését (Chrome, Google+, Gmail, stb...,) amiket nem használok, így 300Mb+ lett a telefonmemóriában a hely általánosságban. Az automata frissítést viszont ki kellett kapcsolnom, hogy ne rakja fel megint ezeket a programokat.
Felraktam még egy Apex Launchert, így a sebességérzet is javult valamit.
-
hitman77
senior tag
válasz
Jon Mathias #1249 üzenetére
Milyen sebességű SD kártyát érdemes venni bele? A lényeg, hogy a telefon memória felszabaduljon, másra nem nagyon kell. Egyébként a belső tárhely ami gyakorlatilag üres miért nem helyettesíti az SD-t? Oda miért nem tudom átrakni a programokat (Chrome, Facebook, stb...)?
-
norbeey
tag
válasz
adam002 #1215 üzenetére
Szia!
Látom eltelt már egy kis idő a postod óta, de én is most fogok elvileg egy ilyet megpróbálni ezen leírás szerint:
[link]
Ha ezt nem érted akkor megpróbálom elmagyarázni privátban. Viszont azt én sem tudom még milyen romok vannak rá illetve melyik a legjobb most.Így a kérdésem a többiekhez, melyik romot ajánljátok? (Xperia J)
-
hitman77
senior tag
válasz
Jon Mathias #1247 üzenetére
Köszönöm. Akkor ez gyárilag ilyen? Azt hittem én rontok el valamit. SD kártyával sem lenne jobb?
-
hitman77
senior tag
Sziasztok
Mit lehet tenni annak érdekében, hogy a telefon ne a "telefon memóriába" telepítése a letöltött alkalmazásokat, hanem a belső tárhelyre? Szinte nincs fent semmi csak a google alap programjai, de sok esetben még frissíteni sem tudom az alkalmazásokat, mert kevés a hely. SD kártya nincs a telefonba. A másik kérdésem, hogy a chrome-ot hogy tudom eltávolítani?
-
tomi5244
őstag
Hali!
Szervizben volt a telefon és úgy kaptam vissza, hogy a kijelző bal sarkában "csökkentett mód"ot ír. Sony-nál nem vágom, hogy lehet előhozni a download módot, vagy a recovery menüt. Tudnátok ebben segíteni?
-
zachary
tag
Lehet, hogy rosszul tudom, de ez a téma itt eléggé nemszeretem, úgyhogy választ nem hiszem, hogy fogsz rá kapni.
-
Szpity
csendes tag
Hali sziasztok!
A Sim lockos (Nem Hardlock) Sony J-t ki tudom valahogy unlockolni? Esetleg olyan rommal ami átírja az imei- számot, vagy lehet találni valahol unlock code-ot? Előre is köszönöm a válaszokat!
-
Venn
tag
Sziasztok
Adott egy Xperia J készülék ami kb 10 mp-et töltött vízben véletlen baleset következtében, 5 napot pihent rizsben, már sikerült bekapcsolni ( a rizses mutatvány előtt ez nem sikerült) viszont most folyamatosan rezeg tudok lépkedni a menüben hívást indítani is de folyamatosan rezeg. Valakinek volt hasonló esete esetleg? Van valamilyen megoldás?
-
TeNo96
újonc
Sziasztok!
Lenne egy elég érdekes problémám egyik napról a másikra valami lett a telefonnal mer csak akkor jön hang a fülesből, ha a telót úgy kapcsolom be, hogy eleve bele van dugva a füles, és csak akkor szól a telefon belső hangszórója ha füles nélkül kapcsolom be a telefont. Szóval csak akkor szól egyik vagy másik, ha bekapcsoláskor bevan vagy éppen nincs bedugva. Csináltam már egy full resetet de semmi, kissé idegesítő probléma. Valaki tud ezzel kapcsolatban valamit? előre is köszönön
-
Mark462
újonc
Sziasztok!
Két kérdésem lenne Xperia J-vel kapcsolatban.
1. Hogy lehet SD kártyára alkalmazást, képeket, videót stb.. rakni?
2. Hogy lehet szép képet csinálni vele?Lehet ez hülye kérdés de itt az oldalon láttam hogy valaki feltett nagyon szép képeket ilyen telefonnal, kipróbáltam de nekem nem csinál olyan szépeket :S
-
fcbarca
őstag
sziasztok
mi erre a telóra a lehető legjobb,legstabilabb,leggyorsabb ROM? -
válasz
fiesta14 #1235 üzenetére
1:100%-ot mutat az aksi 1 nap után is és egyszer csak elbucsuzik mert lemerül.
hogy lehet rávenni hogy rendesen mutassa az állapotot?
[link]
2: ha hivok valakit a hangszóró szörnyű hangot ad(recseg)
Vagy csak poros, vagy cserélni kell, mert elromlott.
3: fényképező nem természetes szineket ad főleg lámpa fénynél...
Háttööö... Ez már a tesztben szereplő képeken is látszik. Ez feature, nem bug... -
fiesta14
tag
Üdv! vettem a napokban egy xperia J-t és van pár dolog ami zavar:
1:100%-ot mutat az aksi 1 nap után is és egyszer csak elbucsuzik mert lemerül.
hogy lehet rávenni hogy rendesen mutassa az állapotot?
2: ha hivok valakit a hangszóró szörnyű hangot ad(recseg)
3: fényképező nem természetes szineket ad főleg lámpa fénynél... -
razokonez
csendes tag
Hali! USB OTG pendrivot kezel. Kell e rootolni vagy ilyesmi ahoz h felismerje előre is köszi!
-
petyusz851
tag
válasz
Viktor0610 #1231 üzenetére
-
válasz
petyusz851 #1230 üzenetére
Már többször találkoztam ilyennel. Saját készüléknél, illetve, a kezembe kerülő más kütyüknél is.
Ez szinte biztos, hogy akkumulátor gond. -
petyusz851
tag
Sziasztok!
Lenne egy kisebb nagyobb problémám ugyanis Sony Xperia J T26 telefonomat az este feltöltöttem és ma amikor megakartam nézni valamit nem kapcsolt be annyit mutatott nincs elég töltöttsége és kikapcsolt majd harmadjára nagy nehezen sikerült bekapcsolnom ekkor látom csodálkozva azt írja 1 % a töltöttség
amikor még reggel 98 %-on volt.
Most ismét felraktam tölteni.... Nem értem
Én elsőre az aksira gyanakszom, hogy haldoklik.
Aki találkozott ilyennel annak szívesen veszem a tanácsát privátba ill itt fórumon.Előre köszönöm segítő válaszotokat!
-
KriszRai
csendes tag
válasz
razorka777 #1226 üzenetére
Kösz szépen a tanácsot! De szerintem nem rossz telefon, alap dolokra megfelel. Egy 60 lóerős kisautóval sem lehet felső kategóriás luxusautókkal versenyezni az autólályán, de elvisz egyik helyről a másikra...
-
tlala
addikt
Jaja, gondoltam, hogy a 3500 Ft-os e-bay-es nem olyan minőségű, mint a gyári.
Bár nem is tudom - betört/pókhálós előlapnál pontosan mi mindent is kell megrendelnem? Kijelzőt és érintőpanelt is? A fiam osztálytársa már szerzett egy sima előlapi üveget, az már megvan.Megosztanád kérlek a linket, hogy te pontosan mit is rendeltél és honnan? Gyorsan rendelnék egyet én is.
Nagyon köszi! -
KriszRai
csendes tag
Sziasztok! Van egy J-m, amit tavaly ősszel vettem újonnan. Már a 4.1 volt rajta. Minden gyári benne és egyetlen problémám van vele. Hetente egyszer biztos, de van, hogy többször előfordul, hogy fel szeretném oldani a kijelzőt, de nem reagál. Nem tudom elhúzni a csúszkát. Néha hívásnál is előfordul. Ilyen volt másnak is? Csináljak egy javítást a companionnal?
-
Garsza
veterán
Helló ép most csináltam meg az érintő panel cserét. Kb 30' volt az egész. Semmi bonyorult nem volt rajta. A ragasztót hőlégfúvós forrasztó álomással melegítettem meg. Szépen lejött. Annyi negatívum van hogy az érintő panel amit ráraktam nem olyan érzékeny, erősebben kell nyomni mint a gyárit (nem tudom mért) nem vészes de észrevehető.
-
zachary
tag
válasz
adam002 #1215 üzenetére
A romolásban nem tudok segíteni, a zenében talán igen. Annyi baja van, hogy hívásnál mindig visszaáll a gyárira és csak restart után hajlandó működni, mondjuk ez változó, van akinél utána is működik, van akinél egyátalán nem. A gyorsaságra esetleg annyi, hogy tilts le minden felesleges appot (sok guglis hülyeséget), ezzel nálam egy paraszthajszálnyit gyorsabb lett és abbahagyta az eszméletlen szaggatást.
mod: + clean master nyitáskor való ramtisztítás
-
tlala
addikt
Csak odáig jutottam, hogy az e-bay-en kb. 3500 Ft a kijelző, ha akarod át is küldöm a linkgyűjteményemet.
De kíváncsi voltam, hogy valakit tett-e már be olcsó e-bay-es kijelzőt, és hol vállalták (én nem tudom kicserélni).
Budapesti vagy amúgy? Vállalnád az enyémet is? Illetve a gyerekem osztálytársáét, amit a fiam ejtett le. -
Garsza
veterán
Közben találtam ezt a videót.
Ezek szerint megoldható a csere házilag. Magához a kijelzőhöz nincs hozzáragasztva csak körben. Én ezt megoldom. -
Garsza
veterán
Helló Sony Xperia J szeretnék érintő panelt cserélni megoldható házilag? Bepókhálósodott a kijelző de minden működik. Össze van ragasztva a kijelző és az érintő panel?
-
adam002
tag
Sziasztok!
Hozzájutottam egy Xperia J-hez
Viszont ez a gyári rendszer nekem nem nagyon tetszik mert elég lassú,(4.1.2-es) meg a zene is elég halk vele.
Zárt bootloaderes és teljesen gyári állapotban van, ehhez kéne nekem egy kis segítség
Szeretnék rá egy másik rendszert rakni amivel jobb a zene és gyorsabb
Viszont elég kezdő vagyok így egy szájbarágós történetet szeretnék
Köszönöm előre a segítséget! -
tlala
addikt
Sziasztok,
a gyerekem sikeresen leejtette az osztálytársa Exp J telefonját, és a kijelző összetörött.
Van valakinek tapasztalata e-bay-es kijelző vásárlással?
És ismertek olyat, aki barátibb áron kicseréli?Köszi előre is.
-
szili.tamas1
senior tag
Sziasztok!
Rootoltam a telefont a bin4ry féle módszerrel, azóta olyan probléma van hogy folyamatosan kiírja az állapotsorban hogy usb hibakeresés csatlakoztatva, holott a pc a közelben sincsen. Mit rontottam el?
Illetve lenne-e rá valami olyan rom amit nem nyitható loaderre is fel tudnék tenni? Botrányos a sebessége újabban, újraraktam sussal a rendszert, de ugyanolyan ratyi... -
razorka777
veterán
Üdv.
ICS, vagy JB?Melyikkel muzsikál jobban a telefon? -
Sixty21
aktív tag
Sziasztok. Egy éves kereken az xperia j telefonom. Amikor két hetes volt alig érzékelte az érintéseket és volt, hogy elfelejtett ébreszteni persze még fagyogatott is. Kicserélték benne a kijelzőt és szoftvert frissítettek rajta a telenor szervizbe. Három hónapos korában telefonálás közben elment a térerő. Vissza vittem és három hét után jött az sms, hogy megérkezett a készülék menjek be. Vissza adták a készüléket és az áthúzott garancia könyvet és bevonták a garanciát mert azt mondták mechanikai sérülés miatt ment tönkre. És ha nem értek egyet akkor menjek a fogyasztó védelemhez. Megvolt kopva a bal alsó sarka és van egy nyomódás az egyik oldalán. Munkára vettem és tokot nem használtam, zsebben akár kulccsal együtt tartottam. Engem nem a kinézete érdekelt nem azért akartam cseréltetni vagy javitatni. Nem akartam a hosszas bejárkálást és procedúrát végig járni mert az nekem többe kerül mint a telefon értéke. megcsináltattam egy ismerősömmel aki ezzel foglalkozik. Az antenna kábelja el volt szakadva középen a gyenge anyag miatt. És nem a forrasztásnál ment tönkre. Mondták ez nem mechanikai sérülésből származik. Anyag hiba. Megcsinálták és a mai napige ment. Igaz lassú volt és fagyogatott szóval nem voltam soha megelégedve vele. Ma meg a kijelző nem ad képet de a teló működik közbe. Néha vissza jött a kép és ment 1-2 órát és már egyáltalán nem ad képet és a teló életképes. Valami érintkezés hiba lehet a gondja? Költeni nem akarok rá mert annyira nem jó, hogy pénzt fektessek bele.
Valaki esetleg tudna tippet adni?
Köszönöm -
Danniel19
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy meg e lehet oldani valahogy hogy egy külföldi telefon elfogadja a hazai SIM-kártyát???
Ilyen telefonról van szó amúgy... -
dokee78
félisten
Hali kellene nekem infó.
Érdemes-e ICS-ről JB-re frissíteni?
Előny,hátrány?Ha igen kapok egy linket a légfrissebb JB .ftf filehoz?
-
akipapi
tag
válasz
razorka777 #1206 üzenetére
Nálam a vibert bírta jobban.
-
razorka777
veterán
Skypeot vagy a vibert birja jobban a telefon?
Tudom, hogy mindkettő eléggé memoria igényes, de mégis melyiket birná jobban a teló.? -
zachary
tag
Jól emlékszem, hogy pixelhibára csak a 72 órás garancia van és az is csak 3 felett?
Három is meghalt, ráadásul mind a közepénAz ismeretségi körömben még két ilyen készülék van, és mind a három kegyetlenül recseg ropog (jó az enyém már nem kicsit meg van ütve), csak nekünk sikerült kifogni ilyeneket vagy az összes ilyen?
-
motofi
aktív tag
Sziasztok! Próbálta már valaki frissíteni vagy újra telepíteni a telefont. Mindkét programmal próbáltam de sem a Sony Update Service sem a PC Companion-nal nem tudtam, mert megszakadt a letöltés. A telefon állandóan újra indulgat napjában többször is,ezért gondoltam,hogy újra telepítem a rendszert. A családban van egy másik Sony xperia L,azt sikerült újra telepítenem,de a J-nél nem lehet letölteni egyik programmal sem a fent lévő szoftvert.
-
HL365
csendes tag
Sziasztok!
Elcserélném fekete színű, dual sim-es android 4.2.2 IPHON 5s klónomat Experia J telefonra. Azt gondoltam dolgozni jó lesz, de munkakörömből adódóan sok helyen be sem vihetek kamerás mobilt. A telefonom kb 2 hetes, dual core, android 4.2.2 van rajta, kiváló állapotú és minden funkciója (wifi, gps, bt, rádió stb…) jól működik. Az experia J meg tetszik a feleségemnek. Kérésre küldök róla dokumentációt és fényképet. Elérhetőségem: Budapest, lhanczkukacgmailpontcom.Bocsi az off-ért.
-
anonymus89
addikt
válasz
Jon Mathias #1200 üzenetére
Rendben, köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Vajon lehet-e néptelefon a Sony Xperia J-ből? Ez csak az árazáson fog múlni, egyébként szinte minden adott hozzá.
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 128gb, független, vadonatúj,aktiválatlan.
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest