- CES 2025: A headset, ami megmentett egy házasságot
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Akkumulátorban és lóerőben emelheti a tétet a Redmi K80 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
bok92
addikt
Szimpatikus teló!
-
dokee78
félisten
válasz Balázs1621 #44 üzenetére
Ez LED háttérmegvilágítás.
-
törölt tag
elég ratyik a képek. Ezt a minőséget simán hozza egy jobbféle agyon fikázott EDOF. Az Androidot már iszonyatosan unom. Úgyhogy engem ez a teló egy picikét sem hozott lázba. Tipikus na még1 Androidos teló lett. Mehet a többi több ezer közé.
-
zsoltyyy
senior tag
Szép telefon.
-
Balázs1621
senior tag
Jó kis készülék lett.
A LED megvilágítást miért emelik ki a tesztben? Még a legrégebbi telefonokon is smd világítja meg a kijelzőt ugyan úgy, mint itt. Vagy itt már másról van szó?
-
plus44
veterán
nagyon szép, itthon is többeknek megakadt rajta a szeme.
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
Saccco
nagyúr
Már látom, hogy PPI-t kellett volna írnom, bár mind1.
Display size: 2.88" × 1.62" (7.31cm × 4.11cm) = 296.86 PPI, 0.0856mm dot pitch, 88128 PPI²
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
-
mrlujoak
veterán
Valahogy a MA stábjának nem sikerül kihasználnia/meglelnie a SE új, BSI lapkáinak a lényegét...
Nem hiába lett pl az Xperia arc a legjobb európai fotós mobil (EISA 2011-2012), de hogy sem ott, sem a neo, sem pedig a ray esetében sem sikerült - az egyébként más felhasználók által igen - ezt prezentálni, ez fura számomra.
Mindegy, ha nem tudják, hát nem tudják...A ray pedig pont ideális méretű, komoly tudású kis készülék.
A kezdőára - mint az arc, neo, PLAY (...) esetében - is esni fog, és lassan utol is érheti a neo-ét...Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
-
tjb007
nagyúr
Összességében nem rossz, jól össze van rakva, a kamerája sem pocsék de ez a várható 90.000 forint még kezdőárnak is sok. Nekem már a bemutatásakor sem tetszett, ez a sok pozitív dolog ellenére sem változott.
-
Sztif
aktív tag
Tetszik!
de egyre nehezebb lesz a választás, mindegyik tetszik, mindegyik egyvalamiért. Mert ugye a hardver ugyanaz, mindnek van egy sajátossága. Miniknek a kis mérete és funkcionalitása. A raynek az ideális mérete, a neonak a böngészéshez kellő kijelzőméret, az arcnak meg a dizájnja...
Ez a ray lenne nekem a legkézenfekvőbb, de hiányzik valami belőle - az xfaktor.amúgy a színes hátlapok sem fémből készülnek?
itt egy [link] ahol kamera összehasonlítást végeztek. Szerintem itt a ray messze jobb mint az arc/neo...
- Kérsz egy rágót? - Milyen ízű? - Formalinos. - Utálom a formalint.
-
sdd2
veterán
válasz Maxentius #28 üzenetére
Ne azt képzeld el azért hogy majd 2 hónap múlva 50K-ért utánad dobják!
Ez 75K és 80K közt lesz kb a forgalomba helyezéstől számítva 2 hónap elteltével!!!Ez max amire le mehet az 60K környéke.De az majd ilyen 1-2 év múlva.De ez szinte lehetetlen szerintem.Ennek az árából 3 X8 at veszel újonnan!!!
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
JanFe
aktív tag
Jol sikerult keszulek
"There is nothing permanent except change"
-
Hennet
aktív tag
Na az SE tényleg jól építgeti a termékpalettát.
Nagyon tetszik, személy szerint nem bírom a palacsintasütőket."Ööü... Én meg már azt hittem, hogy mivan, pedig mégsem."
-
kiskaktusz
addikt
kiváló! a kamera meg használható, bár lehetne jobb...
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
Fancy-boy
addikt
Egyébként meg ha ez az X8 utód, akkor miért ilyen drága? Az X8 sosem volt 80-90 HUF.
-
x_o_n
veterán
A ray vs neo közt vacilálok,mert pont olyan kéne amin wifin keresztül lehet videotelozni.
Ez jó készülék de vajon ha kint veszem meg lesz benne magyar nyelv?
Pár hónapig kint melozom és nem cipelnék notit hogy a gyerekekkel,cdaláddal skypozzak. -
Fancy-boy
addikt
Csillog villog az eleje. Napsütésben élmény lehet
Egyébként meg nekem ez a "lefellé biggyesztett száj" dizájn nem tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
RobeeK
tag
Nem lehetne, hogy lebunkózzák azt, aki legközelebb/ezentúl azt írja, hogy 'morcos' ?
[ Szerkesztve ]
-
Maxentius
addikt
Határozottan szép lett ez az X8-utód. Nekem meg ez volt, ami nagyon tetszett:
Ugyanakkor pont ez lehet az egyik sarkallatos pont: sokan nem akarnak palacsintasütő méretű telefonnal mászkálni, a ray 3,3 inches kijelzője miatt pedig nagyon kompakt, könnyen kezelhető, normális méretű okostelefont eredményezett, s pont ezért kapott több embertől is dicséretet.
Pontosan ez a lényeg (meg az ehhez társított akku-kapacitás).
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
sdd2
veterán
Bog: Xperia Mini Pro-t teszteltél nem Mini-t.
Két helyen van elírva.Az üzenetkezelésnél és a hardver nél.Amúgy jó a teszt.Köszönjük
[ Szerkesztve ]
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
RootRulez
félisten
Köszi a tesztet, tetszett...
Én azért (is) választottam anno a DEFY-t, mert az se sokkal nagyobb, de a kijelzője azért mégis csak "normál" méretű, csak ugye jobb a helykihasználása.
═════════════════════════════════════════
-
rep3at
őstag
Rég tetszett már enyire egy Sony Ericsson, ezt most jól megcsinálták, bár kamera téren belehúzhatnának, nem értem hogy miért nem lehet egy normális érzékelőt/algoritmust csinálni. A témázhatóság viszont egy nagy pozitívum, az X8nál már sikerült megunnom az ákkandó kékséget anno.
Forward thinking. كرر
-
JR.CSé
senior tag
Nekem nagyon tetszik a telóA kamerán remélhetőleg egy csöppet még orvosolni fognakIsmerve az SE mobiljait 1-2 frissítés után már használható lesz
"A lényeg lényege lényegében lényegtelen mert a definíció szubjektivitása annyira dekurbinált h nem fér össze a valóság egzisztanciájával."
-
Lirion
addikt
Ezek rettenet szar képek... Ilyen teljesítményt egy fixfókuszos kamerával is elérhettek volna, ehhez nem kell az autofókusz..
-
gzbotii
nagyúr
en is azert adtam el anno az x10 minimet kicsi volt az 2,55
maskepp kamera, funkcionalitas, sebesseg meg stb szempontjabol most is meglenne..[ Szerkesztve ]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
tDr1v3r
veterán
Kéne, de max 60-70k körül.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
robertel
senior tag
Szép és jó, de ennyiért drága.
Akkor inkább arc-ot veszek, meg ha spórolni akarok akkor zte blade.
Az is tud ennyit.„Mindösze három ember tudta egyetlen mozdulattal lecsendesíteni a Maracanãt: Frank Sinatra, II. János Pál és én" – Alcides Ghiggia ((((())))) Nexus S
-
Polllen
nagyúr
Ez is jó telefon lett Én az árát kicsit sokkalom, a piac meg majd eldönti, hogy kinek ad igazat.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Jassz
tag
Erről van szó! Az új SE palettáról sugárzik, hogy egy jól átgondolt stratégiával van összeállítva. Ami különösen tetszik, hogy az árakat is úgy lőtték be, hogy még ha nem is olcsó, de benne van az "egye fene ez de pofás nekem ennyit megér" érzés.
Nagyon szeretem a samsungot (40C650, B2330H, stb), de erről példát vehetnénk, mert a galaxy sorozat lassan tényleg a klónok támadását juttatja sokak eszébe. -
HARDVERAPRÓD
Ez tetszik nekem is.Nincs szükségem ennél nagyobb kijelzőre.Kicsit olcsóbban szolgáltatós áron még be is vállalnám.
[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke
-
spawn21
veterán
Gratula!
Szép telefon, és személy szerint pont jó a kijelző mérete. Nem kell nagy.
s24U+15p
-
Saccco
nagyúr
Kár, hogy nem 3,5" , viszont így jó combos DPI-je van...
Ettől eltekintve, nagyon bejövős.
[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
- Ukrajnai háború
- Elemlámpa, zseblámpa
- Gyúrósok ide!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Path of Exile 2
- CES 2025: A headset, ami megmentett egy házasságot
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max 512GB fekete titán, 2026.10.20-ig AppleCare+ Garancia!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan Honor 200 Smart 4/256GB telefon eladó