Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
különbözünk egymástól én már azt sem tudom számba venni mennyi Linux disztribúciót kipróbáltam. Attól, hogy lecserélem a tapétát a teló nem lesz izgalmasabb. Ennek az egész Android mizériának ez lesz a rákfenéje (legalább oda eljutnának, hogy nem csak a launchert cserélik le). A sok különböző gyártó telefonjai lényegében ugyanolyanok. Én meg "debil" fogyasztó vagyok akit állandóan új dolgokkal kell ingerelni (sokan vagyunk még ilyenek a világban).
-
törölt tag
válasz
Brutális eb #69 üzenetére
hát de most minek örüljek? Unalmasak na. Nulla innováció fognak egy téglalap alapú dobozt bele dobnak egy közepes hardvert aztán rávágják az Androidot. Egyedi látványos megoldások one, forradalmi ötletek one. A kamera egyre szarabb az üzemidő egyre trébb. Amúgy már 4 - 5 hónapja nincs X10 mini pro telóm ellenben van más Androidos vackom. Jók ezek a telefonok de egy idő után baromira unalmasak. Ha egy volt akkor már ismered az összeset és ebben alig van túlzás. Nagyon várom már a megfizethető jól működő alternatívákat.
-
törölt tag
elég ratyik a képek. Ezt a minőséget simán hozza egy jobbféle agyon fikázott EDOF. Az Androidot már iszonyatosan unom. Úgyhogy engem ez a teló egy picikét sem hozott lázba. Tipikus na még1 Androidos teló lett. Mehet a többi több ezer közé.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kifejezetten elegáns, jól összerakott okostelefon lett az Xperia család legújabb tagja, bár különösebb funkcionális extrát nem mutat fel.
- Azonnali fotós kérdések órája
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Okos Otthon / Smart Home
- BMW topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, karcmentes, 100% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest