Új hozzászólás Aktív témák
-
szente
addikt
válasz
Pistakiss #10865 üzenetére
Mivel nincsen másik ICS-s telefon a környékemen, ezért nem tudom megnézni, hogy nálam is hasonló a hiba. Elvileg hétvégén megjön húgomnak az Xperia U, azzal megtudom majd nézni.
De mivel a listában ilyenkor eléggé lecsökken a Wifi hálózatok száma, gondolom, hogy vagy sz SW-ben, vagy a hardverben van valami hiba. Ha onnan nézem, hogy GB alatt sose dobja el, akkor én a szoftverre gyanakszom. Viszont akkor meg érdekes, hogy másnál miért nem jön elő...
-
qpidomx
tag
válasz
Pistakiss #10108 üzenetére
Igen így van. :] am én is kérdeztem ezt nem rég, hogy akku hamar merül. Erre azt a választ kaptam valakitől hogy rakjam 2gre. Aztán valaki írta hogy probáljam meg a task managert.
Hogy tovább bírja az akkumulátor: Advanced task manager, be van kapcsolva a 3G. Mindig mikor tudom, nem nagyn fogom használi telefont xy ideig, vagy csak 1-2dolgot csinálok vele. Kilövöm managerel többi dolgot (facebook, galléria, térkép, gmail, kamera, stb.) Szal azt amit nem használok. Fellépek wifire, vagy mobilnet, többsége visszajön, de ha lelépek lövöm is ki őket. 2másodperc az egész művelet, mert manager megjegyzi(kipipálja) amiket régen kilöttem. Így nagyon sokáig bírja az akksi. Jelenleg 3napja 1órája 42perce töltöttem utoljára normálisan. Annyi töltés volt ez idő alatt míg felraktam gépre képet meg videot 2x. Annyi áramot kapot csak. Elég sokat neteztem fényképeztem videoztam ez idő alatt meg hívtam fogadtam. És most van 25% on Gondoltam le írom, hát ha másnál is beválik.
-
Zsolto
őstag
válasz
Pistakiss #2933 üzenetére
Hát, ne haragudj, hogy törtem a fejem és próbáltam rájönni, mi lehetett a baj. Nem akartalak megbántani, hülyének meg élből nem szoktan nézni senkit, de azért elég bizonytalan, mindaz, amit leírsz. Viszont a hangnem nem tetszik, ezért a magam részéről itt kiszállnék a probléma felgöngyölítéséből.
peace -
-
Pistakiss
őstag
-
ko9
addikt
válasz
Pistakiss #2916 üzenetére
Oké, köszönöm, gondolom konvertálódik, és mire bekerül az indexbe, kb 10-15 perc. Ha megtalálom, belinkelem, és persze meghallgatom
Amúgy elvileg ha bejelentkezel a Google profiloddal a YouTube-ra, akkor jobboldalt, fenn a neveddel lesz egy lenyíló menü, ott a videók alatt meg kell találnod -
Pistakiss
őstag
válasz
Pistakiss #2913 üzenetére
Saját hsz-met már nem tudtam szerkeszteni, ezért írok külön.
Most újra meghallgattam a felvételt egy AKG K270-s fejhallgatóval, ami azért nem rossz szerkezet, de semmi ciripelést nem hallottam. Ami hallatszik, az egy természetes, nem is frekvenciás zörej, a telefon tartásából eredő zaj, mivel elég közel kell fogni a mikrofonhoz, ezért a kéz mozgása hallattszik.
De mint írtam, feltöltöttem a YUTUBE-ra, remélem valahol meg lehet találni!
ko9: igen
De mégegyszer megpróbálhatom, hátha valamit nem jól csináltam -
ko9
addikt
válasz
Pistakiss #2908 üzenetére
Üdvözlünk a Mini Pro tulajok táborában!
Ahogy dokee78 is kérte, egy videót esetleg nekünk is fel tudnál tölteni? Mert akárki eddig mondta, hogy nem ciripel, az videó nélkül eltünt. Én meghallgatnám felerősítve a csak a bal oldalát a hangnak, mert az szokott ciripelni, a jobb teljesen tiszta.
Telefonból 2 gombnyomás a YouTubera feltöltés, megtennéd ezt nekünk?
Ugyanis én láttam - hallottam ciripelő 11W38ast, csendeset még nem.
Köszönjük előre is -
llll
senior tag
válasz
Pistakiss #438 üzenetére
ezexerint homályosan fogalmaztam
az említett csigabigákat és cserepes virágokat(!) nem én tartom az utókor számára is mindenképpen megörökítendőnek, hanem a kevésbé kis lányom
(mondjuk van előnye is a dolognak:
a sógornőm cicijéről is sorozatot állíthatnék össze lassan
...feltöltsem?)
-
llll
senior tag
válasz
Pistakiss #433 üzenetére
ennél természetesen picit összetettebb a dolog
egyrészt a nagyobbik kislányom és a feleségem is fényképezgetnek a fényképezőgéppel
(csigabigától kezdve a cserepes virágokig minden gondosan dokumentálva van)
ebből kifolyólag soha nem ott találom meg, ahol én leraktam
másrészt amikor éppen aranyos a kisebbik lány, akkor hiába mondom neki, hogy "maradj így, amíg apa visszajön!" (a keresgélésből)
a teló, meg ált ott van a kezem ügyében
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged