- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Yettel topik
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Isten88
senior tag
válasz
nortu30 #13410 üzenetére
Heló!
Az volt a baj, hogy a rootolás felénél abbahagytad és más kernellel próbáltad életre kelteni a telót. Nem rá való kernellel persze, hogy nem indul el. Próbálgat, de látja, hogy valami nem oké, és csak próbálkozik. Olvasd el figyelmesen a leírást, és nem lesz gond.Ott van a leírásban is, hogy nem fog elindulni, nem kell a pánik.
Legközelebb figyelmesebben, és nem lesz gond. -
joker91
tag
válasz
nortu30 #13413 üzenetére
Beállítások --> Biztonság --> „Ismeretlen források” legyen kipipálva
Beállítások --> Fejlesztői lehetőségek --> USB-hibakeresés legyen kipipálva
Beállítások --> Xperia --> Kapcsolódás --> USB-kapcsolódási mód --> válaszd az MSC (Adattárolási) módotHa ezt a 3-at beállítottad kezdésnek, szerintem próbáld meg még egyszer(ha nem lett végül root az előbb). Amikor lefuttatod a Doomlord-os rootkitet végén kiírja, hogy vége nyomj egy gombot... Na ez után aksi ki, aksi be, de NE kapcsold be, hanem egyből flashtool, s a .587-es kernelt flasheld vissza.
Szerk.: Amúgy más is így oldja meg, hogy aksi ki-be? Ezt így kéne alapból csinálni vagy valami nem oké?
-
nortu30
csendes tag
válasz
nortu30 #13410 üzenetére
Megint én. Megpróbáltam higgadt maradni és gondolkodni. Konkrétan nem tudom mit b.tam el, de gondoltam talán ha az akksit kiveszem hosszabb időre, akkor magához tér a masina. Magához tért. Gyors visszaflesseltem az 587-es kernelt. Most nyugi van. Kicsit alábbhagyott a lelkesedés, de nem adom fel.
-
sxxorp
őstag
válasz
nortu30 #9273 üzenetére
@pepe, nortu:
Nah, okoskák, emlékszem, akkor is ti nyomtátok a szűklátókörű vakertTényleg ennyire betalált az a téma, hogy még mindig ezen csámcsogtok? Az a ti szubjektív érzésetek mi lett felfújva - jelentős kisebbségben vagytok szerencsére kb. tucat (főleg magyarok) vs százak, akivel abban az ügyben kontaktáltam
.
Isten88 100%-ig felfogta mi a helyzet, olvassátok újra, hátha az ismétlés segít. Ez nem garizható hiba. Még ekkor sem lenne jogos belekaffantani más dolgába, ha már nem segítetek, csak epéskedtek, ahogy az akkoriban is tettétek.
De a slusszpoén, hogy a garim hónapok óta nincs meg, mert futás közben megáztam, és befolyt a víz a telefonba is, elszíneződött a marker, nincs miről beszélnünk. Ez és a törés sem a cég hibája, ez van. A másik dolog, egy hanyag, elkenésre szánt hiba volt, éltem a jogaimmal, ami nagyon úgy alakult, h elhallgatásra kerül, elismertettem velük a hibát, érvényesítettem a garit, arra, amire való, ennyi! Ezért is volt gáz, h hónapokig húzták az időt, mert bármikor kieshetsz ebből a jogból, mint az ábra mutatja. És ideje lenne befejezni, mert ennyi dolgotok van az életben, mint a pitbull szájzárral lógni a témán? Hiszen "aki egy ilyenen ennyire bepörög, az nem tudom mit csinál ha valami nagyobb problémával szembesül az életben..."
Felfognátok a békesség kedvéért? Köszönöm! -
Isten88
senior tag
válasz
nortu30 #9245 üzenetére
Az azért - valljuk be - teljesen más, ha valamiért kifizetsz jó sok pénzt (igen, MO-n a ~60k huf sajnos soknak számít) és hibásat kapsz, mintha a Te hibádból romlik el.
Leegyszerűsítve: veszel egy kocsit, 100 km után valami karatyolni kezd a motorháztető alatt...biztos vagyok benne, hogy Téged is idegesítene. Viszont ha hibátlan, majd egyszer nekitolatsz valaminek, az már a Te hibád, és azért csak magad okolhatod. A kettő közt van különbség.
Egyébként írta, hogy balesetezett és érzéketlen lett a képernyő és - gondolom - javítani/cserélni akarta, most meg talált még egy hibát. -
fatal`
titán
válasz
nortu30 #8693 üzenetére
A market értékelés sokszor nem mond semmit. Egy apró bug miatt már nyomkodják az 1 csillagot, ahelyett, hogy írnának a fejlesztőnek.
Meg a Go Launcher témákhoz odaírja, hogy hogy kell elindítani és közben 1 csillaggal értekel.
Az AirDroid egy nagyon jó program, nem emiatt írtam a fenti sorokat.
-
-
strife
tag
válasz
nortu30 #2693 üzenetére
Köszi, akkor ezek szerint ennek már jobb az étvágya. Ezekkel a memóriakártyákkal nem vagyok annyira tisztában, de valami olyat olvastam, hogy a class 6-os
kártyák "jobbak" mármint megbízhatóbbak. Én is arra jutottam, hogy a maga árkategóriájában absolute best buy. Ez a ciripelés rendített meg kicsit, de elvileg jön a frissítés meg videózni nem nagyon szoktam így annyira talán nem vészes.
Az lenne még a kérdésem, hogy aki vodánál vette kapott hozzá +hátlapot és vagy kijelzővédő fóliát ? Csak hogy tudjam mire számítsak.
adidas117: Próbáld meg esetleg más wifi hálózaton is, mert könnyen lehet hogy a routered nem szereti a telefont. Ha máshol megy akkor érdemes frissítheted a routered fw-jét az volt, hogy rendbe hozta dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- Tőzsde és gazdaság
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Futás, futópályák
- LEGO klub
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
- Eladó Új állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 13 128GB Kártya-független,Fehér és Pink Színben 6 Hónap Garancia,Akku 100%
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest