- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
zotyesz66 #12858 üzenetére
Nem lehet, mert azoknak egyre vékonyabbnak kell lennie, hogy legalább a tepsi kezűek meg tudják fogni. Amúgy meg nagyobb kijelző nagyobb fogyasztás.
"droid eléggé erőforrás zabáló."
Ez hülyeség, semmivel nem merülnek gyorsabban, mint a WP7-tel szerelt telefonok, vagy az iPhoneok. Használat mellett 1 nap után tölteni kell az összeset. -
sumsang
aktív tag
-
kmarkk22
aktív tag
válasz
zotyesz66 #12194 üzenetére
Innen: http://www.multiupload.nl/7TYMEM6WNO
Nekem nagyon bejön
Sokkal jobb mint az előző ICS, de még nem nyilatkoznék, mert még csak pár órája van fent.
-
matyi012345
őstag
válasz
zotyesz66 #5386 üzenetére
www.ebolt.hu/ProductDetail.php?ProductID=327325&CategoryID=13103&comp
ezt találtam ami elvileg jó hozzá de gondolom léteznek utangyartottak is. meg töltöm már van hozzá regebbrol így penzkidobas lenne ez.
bocs a linkert de a telefonos oldalt nemtudom hogyan tudom kivenni. borzasztóan utálom
-
ithomas
őstag
válasz
zotyesz66 #4754 üzenetére
"Miért van az, hogy amikor leteszem a telefont egy beszélgetés után van hogy 5-6 másodperc amíg visszalép a menübe/telefonkönyvbe/akárhova?"
Na én ilyet utoljára a megboldogult Spicámnál tapasztalatam...
Húú de utáltam is emiatt...
A Mini pro-m viszont gyors mint a villám, én baromira nem tapasztalok ilyet hálistennek.
Nem lehet hogy a tiédnél valamelyik app szétbarmolta a rendszert? -
ko9
addikt
-
Davey7
senior tag
válasz
zotyesz66 #3481 üzenetére
De mar van olyan opcio a maps-ben,hogy wifi-n keresztul letoltheted a neked szukseges terkepreszletet,szoval nem feltetlen kell mobilnet a navigalashoz.
Amugy szvsz aki okostelot vesz egy minimalis netelofizetes csak jo ha van melle. Nekem is van 50MB-om, tulforgalmazasi dij nelkul es hat nem egyszer vettem mar hasznat. Meg telefonalasai,uzenetkuldesi koltsegeimet is nagyban csokkentette
-
zotyesz66
őstag
válasz
zotyesz66 #3452 üzenetére
Nem akarom elkiabálni, töröltem egy csomó alkalmazást amiket úgysem használtam. Így most 4 óra alatt merült 7%-ot az 1 óra helyett, így azért sokkal barátságosabb. És inaktív kijelző mellett eltűnt a ciripelés. Valami eddig folyamatosan pörgette a procit és az adatkapcsolatot is, remélem ezzel megoldódott az egyetlen gond, ami eddig igazán zavart.
-
Dency01
aktív tag
válasz
zotyesz66 #3447 üzenetére
Olyan nekem is volt hogy egy éjszaka alatt lemerült, 80% körül volt este, reggel meg 15%
Valami program nagyon ette az akksit, aztán kikapcsoltam meg vissza és jólett, gondolom kikerült a memóriából.
Futó szolgáltatásoknál neked mennyi a szabad memória? Mert minnél kevesebb annál több minden van a memóriába tehát jobban is merül. -
-
-
mrlujoak
veterán
válasz
zotyesz66 #2270 üzenetére
Há' mosz' mé' ?!
Ez (LiveSound™) egy gabalyodásmentes vezetékeléssel, egygombos alkalmazáseléréssel bíró prémium füles...
Ami meg az M810-et illeti, nem mondod, hogy nem nézted meg a csatiját? Amikor átvetted a fülest eleve valami gikszert kellett volna észlelned, hogy a Jack dugasz mellett van még valami más bizbaz is
De legalább jó helyre került...(egyébként ez a megoldás - X10 mini, X10 mini pro és X8 - a SONY Walkman-jeitől örökölt kis ügyesség)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest