- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
fatal`
titán
válasz
Zoli_418 #3337 üzenetére
A Facebook app független az androidtól, az nekem bekapcsolás után nem sokkal frissített.
Egyébként mostmár lehet screenshotot csinálni a Home Gomb hosszan nyomásával, ha jól tudom.
Nem hiszem, hogy az a gond, nekem csurig van a 2 gigás sd de működik a vissza gomb (holnap vagy holnapután érkezik a 16 gigás kártyám).
-
fatal`
titán
válasz
Zoli_418 #3328 üzenetére
PC Companionnal? Nekem még nem ajánlotta fel.
(#3329) papirzsepi93: Mint mondtam ingyen cserélik. A hiba egyébként is csak a mobilnet + pin kód párosítást érinti, ha jól olvastam. Ha leveszed a pin kódot semmi gond nincs (illetve ha nem használsz mobilnetet akkor sem).
-
ko9
addikt
válasz
Zoli_418 #3315 üzenetére
Üdv!
Az a probléma a fülesekkel, ahogy amik úgy hangzás terén úgy igazán megfelelőek lennének, és mikrofonosak (ergo headset), azoknak iPhone-os forrasztásuk van, ami pont fordított, mint ami a szabványos/Androidos telefonokhoz van, vagyis 3 lehetőséged van:
1.: Keresel egy olyat, ami nem Apple szabvány
2.: Veszel hozzá egy 500Ft-os fordítót/átalakítót
3.: Hanyagolod a vezetékest.Első kettőben esetleg tudok segíteni, ha megmondod milyet szeretnél (IEM-agybadugós/EarBud-hagyományos), és mekkora a kereted rá.
Ja és zenéhez, ha nem a csicsa kell, akkor DeaDBeeF - ingyenes, és jobban szól, mint a PowerAMP (Plugin packot rakd fel!).
-
fatal`
titán
válasz
Zoli_418 #3313 üzenetére
A fülest neked kell kiválasztani, én mikrofon nélkül használom a régi SE fülesem tetejét egy jack hosszabbítóval.
Basszus hangkiemelés szerintem szoftver kérdése, próbáld ki a PowerAMPot vagy a PlayerProt (mindkettőhöz van trial a marketen, egyébként fizetősek), én nem piszkáltam, mert az agybadugós fülessel jól szól anélkül is.
Ujjlenyomat ellen fólia.
Vissza gombbal nekem még semmi problémám nem volt, és a Proról még videót sem láttam ilyet, a sima Mini produkálja ezt állítólag, ha töltőn van (de ott sem mindegyik, csak 1-2).
Tokom nincs, tervben van, egyelőre zseb (estetleg a gyári Greenheart)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Death Stranding (PC)
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest