- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
1NST1G8R #2712 üzenetére
Igen egy játék létezik többféle verzióban/felbontásban. Egy PC játék teljesen más, alapvetően androidon az van, hogy vagy megy valami vagy nem, ezért nem sok értelme van a felbontást állítgatni. Amikor felkerül egy alkalmazás a marketre, akkor a fejlesztő kiválaszthatja, hogy melyik országban és milyen készülékekre legyen az elérhető. Egy adott telefontípus pedig egyféle felbontással rendelkezik.
-
sxxorp
őstag
válasz
1NST1G8R #2671 üzenetére
Szívesen tesztelném, de nincs most nálam a telefon. Viszont pont a Minik esetében jelentették be a PopCap és a SE együttműködését! Ez ne lenne elég? [link], de ez is ebből az alkalomból készült: [link]
Szerintem ez így több, mint megnyugtató
Valszeg direktben a Marketről nem rakható fel akármi, de megoldható 'másképp'. -
sxxorp
őstag
válasz
1NST1G8R #2663 üzenetére
Erre én is kíváncsi lennék... valószínűleg meg lehet bármelyiket szerezni úgy, hogy ne lógjon ki - mikor megláttam pl. az Assassins Creed HD-t X10(!) Mini Pro-n... (az évszázad operatőrétől: [link] )
Szóval konkrét játékcímek esetén tudunk utánanézni, hogy csak első blikkre nem játszható-e, de azért mégis, ha khm pl. más forrásból érkezik...Örülök, hogy jól esett
Van aki szépen beidomul egy adott helyzetbe, van aki nem. De különösen ilyen bepucsítós hozzáállásnál ('Uram! Köszönöm Neked, h csak kicsit tűnik hibásnak a telefonom (legalábbis most...)! Nem is értem miért kell erre javítást kiadni! Dislike!') vicces a keménykedés
Ahogy írtam - most nem tudok olyanról, hogy vki nagyon hirdetné a teljesen korrekt 2 év gyártói garanciás változatot... Múlt héten mondták, hogy 69(!)ezer Ft-ért lehet rendelni... mikor én vettem 65-66volt (azt nem is mondom meg nekem mennyiért sikerült,
, míg a bolti garanciálisakat 59-60-ért adták (az akciósok nem is jutottak eszembe)
"miért kártyafüggetlen?" -> jogos, nekem is így éri meg a szabadság"ha a frissítés nem javít a ciripelő hibán akk mini pro felejtős számomra" Kamuzol, ez az egész csak engem érdekel!!! Te sem létezel!
(Viszont ha nem javít, akkor nem 2 év gyártói garanciával van esetleg esély, hogy esetleg elérj valamit utána... és aki kicsit is értelmesebb némi szkepticizmussal várja, hogy ez a szoftverfrissítés működni fog... de úgy legyen!) -
Isten88
senior tag
válasz
1NST1G8R #2612 üzenetére
Szia!
Hardver-teljesítménnyel semmi gond nincs vele, mert ugyanaz van benne, mint a Play-ben. Egyedül a kijelzőfelbontás miatt nem jó, mert tényleg kilóg a játék a képernyőről. A komolyabb játékoknál 10-ből 6-8 emiatt nem is megy rajta.
Billentyűzetet Én nem tudtam játékra használni, igaz, nem is próbáltam portolni/emulálni.
A ciripelés tudtommal mindegyiknél van, engem zavar, de kaptunk ígéretet hivatalos SE-éktől, hogy októberben kijavítják. Addig várni kell, majd kiderül, hogy mi lesz belőle.
Összességében jó kis telefon tényleg, de ha játékra kell, akkor inkább vegyél Play-t, vagy ha a kijelző mérete bánt, akkor Pro-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Vicces képek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged