- Yettel topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
fattyu #16908 üzenetére
Ez se néz ki rosszul. Én anno, amíg zárt bl-lel használtam a telefont, főleg Xperiás ROMokat tettem fel (Smart Xperia, Zelly Cream, Original Xperia Z1 Honami ROM...), azok mondjuk nem a sebességükről voltak híresek.
Egyedül a Fluorescent feather számított gyorsnak, azért, mert abban válogatott Xperia appok voltak, hasonlóan, mint ebben a Flawless-ben. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
fattyu #16902 üzenetére
Ez a ROM még mindig a to-flash listemen van.
MIUI5-öt használtam három hétig, 6-ot és 7-et tovább, de ezelőttiek nincsenek meg. Igaz, amennyit az ötből láttam, abból világos, hogy a hatos sokkkal jobban tetszik.
Viszont épp tegnap jött új build CM13-ból, azt kipróbálom. -
sqpp
őstag
válasz
fattyu #16895 üzenetére
Szolgáltatós telefon esetén igen:
Szolgáltatós Xperia Mini Pro bootloadere akkor nyitható, ha 2012 11. hete előtt készült (akku alatti cím kén van a gyártás éve és hete 12w11 formátumban). A wotanserveres megoldás működik. Ez függetleníti a telefont és nyitja a bootloadert.
ha pedig nem az:
-
mrlujoak
veterán
Jah' így már értem. Szarkasztikus akartál lenni vele...
Mindegy, én gyorsan bemásoltam, más is csemegézhet belőle, ha nem találja a direkt linket...(#8947) winja:
Elviekben nem egy időigényes dolog, GSM szerviz is általában egy nap.
Garanciaszerviznél számolj többel, szeretnek ülni rajta.Jah! Garanciaszerviz előtt a telefonod minden oldalát fotózd le! Előszeretettel karcolnak, és utána teszik fel a kezüket... Átvételkor sokáig, minden oldalát nézd meg, és vidd magaddal a képeket amiket a beadás előtt lőttél!
-
rob210
nagyúr
Amikor aláírtad a szerződést elfogadtad a feltételeket, nyugodtan kapd ki a pultból, max a sitten éjszakázol.
Ha rootolod és nem tudod visszaállítani akkor felejtős a gar.
De nagyon nem kell aggódni, mert elég kevés gar van ebből a típusból, ha tönkremegy akkor meg ahogy írták is a root sem látszik.
Nem színeződik el a proci, hogy szervízes bácsi engem rootoltak ám -
tzl
senior tag
Ha költséges javításról van szó, pl. épp egy kijelzőcsere, vagy alaplapcsere, akkor simán nézik, hogy volt-e rootolva és ha igen, érvénytelenítik a garit, mivel az az álláspont, hogy a hardverelemek tönkretehetőek szoftveresen.
És hiába nézel rájuk csúnyán, az orrod alá fogják tolni ezt:Ez a jótállás nem érvényes olyan Termékhibák esetén,
amelyeket nem a Sony által felhatalmazott partnerek által
elvégzett szoftvertelepítések, módosítások, javítások, illetve
Termékfelnyitások okoznak.A jótállás nem vonatkozik a Termék szokásos használatából és
kopásából eredő meghibásodásokra, illetve a szakszerűtlen
használatból – beleértve többek között a Termék nem szokásos
módon történő használatát és a Sony Termékekre vonatkozó
használati és karbantartási utasítások figyelmen kívül hagyását
– eredő hibákra. Ezenkívül nem érvényes a jótállás balesetből,
szoftver- vagy hardvermódosításból, vis majorból, valamint
folyadékok miatti károsodásból eredő meghibásodások esetén.Ha rootolva volt a telefon, nem tudod bizonyítani, hogy a hiba nem függ össze a rootolással, nem tudod bizonyítani, hogy nem egy program okozta a hardver meghibásodását.
Szóval, dióhéjban, mindegyik gyártó tartja magát ahhoz, hogy a telefon rootolása garanciavesztéssel jár.
Az ismert tipushibáknál nem nézik, de ha nem szokványos probléma merül fel, akkor igen.Ha átnézel a Defy mélyvíz topicba, ott épp mostanában írták többen is, hogy a root miatt megvonta a motorola a garit, holott a hiba nem függött össze azzal.
-
tzl
senior tag
Igen, köszi, az xda-ról linkelt general ics-t láttam, a kérdés az, hogy szolgáltatói telefonokra is ezt nyomja fel a PCC vagy azok eltérnek ettől? Nem ismerem az SE lelkivilágát, ezért kérdezek. Úgy szeretnék frissíteni neki, hogy az ne járjon garivesztéssel.
A flashtool linuxra már megvan, köszönöm az infót. A kérdés az, hogy az xda-s ftf flashelhető vagy másikat kell keresnem? -
tzl
senior tag
Szerencsére a simlockról fogalmam sincs, ugyanis a Defy gyárilag simlock nélküli telefon, bárkinél is veszed meg
Az én telefonomon már fordult meg ics és gb is (most épp gb-n vagyok, mert az ics-nek elég sok bugja van, ami nem is csoda, mert froyo kernelre hegesztik, de nem akarlak untatni a defy zárt bootloadere miatt felmerülő nyűgökkel) és az ics sokkal jobban tetszik, meg helyenként átgondoltabbnak tűnik, ezért úgy gondoltam, eleve ics-sel kéne megismerkednie a telefonnal a páromnak. Nincs oda a technikáért, ezért egy megismert gb-ről ics-re átállás horror lenne neki és emiatt nekem is
Jobb, ha eleve az új rendszert ismeri ki. A figyelmeztető led pont nem téma, egyébként sem figyeli. Visszaolvastam párszáz hsz-t, de a teljes topicot sajna nem tudom
ellenben amíg visszaolvastam, pont azt írták, hogy ICS nem frissíthető OTA, csak a SUS vagy PCC segítségével.
-
Zoli133
addikt
-
fattyu
veterán
flowcontrol sem... semelyik módszerével nem... Maga a progi működik mert az abban beállított rezgés az megjön, de lekapcsolt screennél nincs led noti...
gugliztam rá... Know bug...
Nem örülök. Sokat van némán meló miatt. Nekem ez elég fontos feature...ill lightflow vagy mi az app.
-
Zoli133
addikt
Sajnos ez a LED ez nálam se megy, de hát nem sikerülhet minden tökéletesen, reméljük kapunk majd nemsokára vmi kis update-t amiben ezt meg még pár apró kellemetlenséget (épp nem jut eszembe mi volt még) javítanak...
Az első hsz-re meg tényleg szükség lenne, támogatom az ötletet.
-
Isten88
senior tag
Kipróbáltam Én is, független telefon, minden gyári, sose buheráltam, .62-esről frissített. T-s kártyám van, így *100#-et "felhívom", majd gyors képernyőzár. Nem villog nálam sem SMS-nél a LED zölden, ahogy eddig. Progival ez is megoldható szerintem, akinek hiányzik, próbálkozzon ezzel: Missed Call Reminder.
-
Grande Ale
őstag
Rendben, elnézést kérek a türelmetlenségem miatt mindenkitől, akit megbántottam. Javítom magam, remélem várunk még két-három hetet, sőt hónapot a a hétre ígért frissítésig. Sőt, jobb lesz, ha ki sem adják, úgy sincs benne semmi, csak rosszabb lesz tőle a telefon...Amúgy a Chrome miatt várom igazán, ha már megkérdezted, barátom nexusán tökéletes.
-
Skynet258
veterán
Nálam pont van egy One V tesztelni (meg majd jönnek a nagyobb tesók), ha érdekel, Hétfőn (de lehet előbb) lesz kint róla tesztem a blogon (aláírás).
Egyébként nekem is nagyon tetszik, a lehajlított aljától tartottam, mert képeken nem jött át, de élőben semmi bajom vele.A kijelzője meg baromi jó, IPS2.
Mondjuk itt az Xperia Mini Pro-nak sem kell szégyenkeznie, ennek is szép a képe. -
motoflug
őstag
Szerintem ezt nem nekem akartad írni,de az biztos,hogy nagyon eltalált darab a one V.Tegnap volt szerencsém megtapicskolni a saturnban.
Xperia Mini pro nem volt,csak a sima Mini,de az meg kikapcsolva,így nem tudtam igazán szemügyre venni.A Live with Walkman-nek tudtam meglesni a kijelzőjét,egész szép.Az Xperia Mini Pro-nak ugyanaz a display,nem? -
fatal`
titán
OTAn nem. De PC Companionnal lehet majd frissíteni. És ha jól láttam, akkor ICShez már van ROOT Rayre meg Arcra, gondolom evvel is működni fog majd.
De én az ICSnél szerintem újra fogom húzni az egész telefont, mert az sem biztos, hogy az összes app kompatibilis lesz vele, amit használok.
-
fattyu
veterán
No megvan. Átköltöztem. Bejövős nagyon. Klavi teljesen használható. qwertzére machinálást azt hiszem megpróbálom majd de adok neki még pár napot hátha megszokom.
Ez az se felület is mondhatni tetszik. Launcherprot használtam NS-en és nem mondom hogy nem volt letisztultabb meg egyszerűbben kezelhető de per pill adunk ennek is esélytEgy kérdés amire nem találtam választ a keresővel.
Az 5 darab kezdőképernyőből lehet valahogy kevesebbet csinálni? Nem ugye? Vagy csak nem találtam meg? Pedig azt hinném droidozok egy ideje
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Yettel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Philips LCD és LED TV-k
- Elektromos autók - motorok
- Házimozi haladó szinten
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest