Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Áááá dehogy!
cm-11-20161025-UNOFFICIAL-LegacyXperia-mango.zip
open_gapps-arm-4.4-pico-20190310.zipTelepítés után annyi hely marad, hogy egy gmail, egy youtube, meg még egy kis valami elfér a telón. De azt a zárképernyős zenelejátszót azóta se űberelte semmi ezen a telón!
-
bmt50
senior tag
Igy van!
Voltak ezek a nagyon pici mobilok, és aztán a tartalomfogyasztás bővülésével meghízott a kijelző. Kb. 5 coll-ig látom értelmét. Felette zsebbe nem illő, és kényelmetlenül vékony, túl nagy kijelzős mobilok vannak. Lassan egy éve van A50-em, és nem tudom megszokni a 6.4 collt. De nem kapsz kisebbet már, csak a prémium kategóriában.
És hiába nagy a kijelző, nagyon sokszor melléütök. Oda kell néznem, hogy ne, de néha akkor is. Bezzeg a Blackberry-vel álom volt ez. Maga volt az ergonómia csúcsa a 9900, de a 9790 is. -
bmt50
senior tag
Nem vagyok all in one hívő, csak nem értettem. Ma már beszerezhető egész nagy tepsimobilokat is karra rögzíthető fitnesz tok.
Elég ormótlannak tűnik, hacsak nincs egy kigyúrt bicepszed, de akkor is.
Ettől függetlenül jó lehet a kis Xperia-val is futni, vagy bármi mást. Sőt -
bmt50
senior tag
A kitkat verzió elég népszerű itt, nekem is fent volt. Ami miatt váltottam, az a téma és program telepítésekkor hirtelen újra indulások, és a 4.4 egyre szűkülő támogatottsága.
17-ért van aliexpress-en zsír új, de néha használtan is feltűnik 1-1 a jófogáson.
Mondjuk ezt a "zenére használok telefont" sosem értettem. Az aktuális mobilok többsége jobb akkuidővel, könnyebben kezelhető nagyobb kijelzővel és legalább olyan minőségű audio chip-pel rendelkeznek az Xperia Mini Pro-hoz képest. Ha hívás jön, úgyis az a jó, ha a zene megáll. Akkor mi haszna ennek? -
bmt50
senior tag
Én 6-os robottal használom. Az XDA-n preferált Gapps csomag rég elavult, valamikor 2016-os, az Opengapps csomagokkal meg a billentyűzet összeakad! Gapps nélkül egy kicsit suta, rendszerből gyors. A rendszer egy 32GB-os Samsung EVO Class 10 kártyán terpeszkedik.
A gyors kártya ellenére az appok telepítése tetűlassú, gapps csomag nélkül pedig az egész számomra halott.
Ebben a verzióbam tweek-elni a procit vagy a ramot nem lehet. Ébresztőként használom. Kár érte, mert az audiochip-je pl. nagyon jó!
Az elmúlt hetekben vettem észre, hogy a Galaxy A50-em jack kimenete szegényesen hajtja meg a bluetooth hangszórókat, mondjuk egy PC-hez képest. Hiába 2019 slágerterméke, a kis Xperia Pro leveri -
Wasquez
senior tag
Fönt van egy kapcsoló, swap on névvel, az sem kell? Nem az kapcsolja be a funkciót?
Ha azt megnyomom, akkor kidobja a választás, hogy melyik kártyára szeretném a swap fájlt, majd utána, ha kiválasztottam, megnyomom a swap on gombot és kiírja, hogy invalid argument.
Azt gondolnám, hogy a kijelölt sd-kártyára teszi a swap partíciót, de nem tetszik neki valami a kártyával kapcsolatban!? -
Wasquez
senior tag
A roehsoft expandert használod?
Kell külön ext3 fst hozzá a kártyán?
Ha igen, akkor meg tudod mondani, hogy mit kell beállítani benne? Olyan a kezelőfelülete, mint egy helikoptr műszerfala! Vagy csak nyomjam meg az optimal value gombot!?
Van fent négy darab rádiógomb, amit nem értek, hogy mire való?
A swap active kapcsolóval kell bekapcsolni gondolom, az auto run meg indítja.
Mire jó a notify icon, a drop swap file, és miért mutat két sd kártya ikont, egy a fizikailag belerakott sd0, egy meg az mnt-be felcsatolva? -
Wasquez
senior tag
Ebben a romban a telefonszámokat, meg azokat a szinkronizációkat, amiket a 4.0.4-ben a fiók szinkronizálásnál lehetett beállítani, azt hogyn kell a 4.4.4-en megcsinálni? A fiók hozzáadásnál csak az email fiókot állítom be, a kontaktoknál is meg kell adnom a fiókot, ahonnan szinkronizálni szeretnék?
-
Wasquez
senior tag
Raktam fel egy win7 32bit rendszert, ezzel annyit javult a helyzet, hogy így vissza tudtam rakni a 2.3.4 GB-t, de se rootolni nem tudom, se bootloadert nyitni. Azt írja, hogy nem oficial verzióval lett a bootloader nyitva.
Igazából a 4.0.4 alatt a flashtool azt írja, hogy van root jogosultság, de ha megpróbálom a boot.iso-t felrakni, akkor azt írja, hogy nincs rendszergazdai jogosultságom. 2.3.4-et ha visszarakom akkor nem tudok semmit sem kezdeni vele, mert nem lehet rootolni valamiért!? A service infoban YES van a bootloader nyitásnál. -
Wasquez
senior tag
Köszi, ezt megpróbálom még.
Lehet, nem jól fogalmaztam! A flashtool felismeri a telefont, és a flashtool mód el is indul. A fastboot esetén nem akarja a telefont észrevenni, hiába nyomom a fel gombot.Az nem tiszta nekem, hogy mihez kell pontosan a flash és mihez a fastboot?
Az ABD driver a flash modhoz kell, gondolom, a fastboot még a fastboot driver? -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Jó neked. Én kivett aksival tudom csak tárolni az enyémet, mert 2-3 nap alatt totál leszívja az aksit hiába van kikapcsolva.
Kicsit régebbi LX 11 van rajta, lehet van valami gebasz a kernelében csak lusta vagyok frissíteni. Bár igaz, időnként csak a sokadik aksi ki-be után kapcsol be, hiába van töltve az aksi. Öregszik na...
-
Wasquez
senior tag
Tudnál kicsit segíteni, hogy mi ez:
File Name: cm-11-20161025-UNOFFICIAL-LegacyXperia-mango.zip.md5sum
File Size: 137 bytes
File MD5: 6ba4521b94cbd62b9fcf9ee7af09c8d5
Developer: LegacyXperiaÉs ez:
File Name: cm-11-20161025-UNOFFICIAL-LegacyXperia-mango.zip
File Size: 180.77 MB
File MD5: 714e0248cbe8afd7a27589f339a8f22f
Developer: LegacyXperiaA második a rom, gondolom, de mi az a 137 bites valami?
Jót szedtem le, ugye!?
-
SimonJanos
aktív tag
Megrepedt a képernyőm.
Amilyen baró kis dög, semmi gond (működik az érintő, stb.) "csak esztétikai" de azért elég az.Régi téma, de ha már van sima mini-d, ide "válaszolok" = kérdezlek, dekérdezek mindenkit aki tudja: a képernyő ugyanaz a mini / pro-nak?
Mini-t olcsóbban lehet kapni mint pro-t: kicserélném a képernyőket és lenne a b.nőmnek egy "futós fónja" -
SimonJanos
aktív tag
Hm, szerintem korrektül leírtam de simán lehet hogy nem érthető.
A médiatár probléma nekem új, régebben nem volt de végül is ugye a megoldásom működik és kaptam is rá választ.
A "nem mindegyik névjegy jelenik meg" - kérdésemen nem tudok változtatni: a "Kapcsolatok"-ban nem jelentek meg sok amúgy létező
(tehát a Google "felhőben" - contacts.google.com - meglévő )
névjegyek!
Nem akartam alkalmazást használni, mert ugye kevés a hely, erőforrás.
De elvileg most OK. Amikor írtam, remek Galaxy Note-om szervizbe került és helyette egy SE ray-t használtam... Ott is ue. volt a gondom... -
fattyu
veterán
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Köszönöm!
Nincs meg a 10 hozzászólásom még, gondolom ezért szívatnak. Olyan captcha van, hogy pl. jelöld ki a közlekedési táblákat tartalmazó képeket. Oké kijelölöm, de valamit alá is kellene írni amit soha nem fogad el, de nincs is ott semmi kérdés amire lehetne válaszolni, csak egy üres beviteli mező...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Majd azt is mond meg, hogy miként lehet túljutni a captcha ellenőrzésen.
Az üzi:
I got the CWM freeze issue too on SK17i Mini Pro.
First case:
Just simply upgraded the phone from previous CM11 (~2015.06) to the latest, as usual, withouth a full wipe. Now i get CWM freeze with the new kernel, and a bootloop because of the new kernel vs older rom. So i tryd a clean install in second case.Second case:
Phone got restored to the factory rom with PC companion. Then got it rooted, finally flashed the new kernel from latest CM11. But it also freezes in CWM welcome screen.What can i do to get a fresh CM11? The new kernel seems 3MB smaller than previous ones, maybe something is missing for the SK17i?
----
No kb. ezt kellene. Nem tökéletes az írásos angolom, de szerintem érthető.Ez a CM11 Q&A topicja: [link]
Köszi!
-
miaoumaoi
tag
Gyári ICS-hez én ezt ajánlom:[Lupus ICS+GB V6] Valahol a topik közepe fele van a letöltő link, az első hsz.-ben csak a V5 van de az nem jó, a V6 a jó.
-
SimonJanos
aktív tag
-
-
-
zeon.hu
nagyúr
használom mai napig második telóként.
van egy kis repedés az üvegen, cserélni már nem fogom, de hibátlanul üzemel.
root már nincs rajta, 4.1.2-ről visszaálltam 4.0.4-re.
ha valaki kimondottan kicsi okostelót keres, bátran veheti, de persze alaposan körül kell nézni a használtak között. -
zeon.hu
nagyúr
van egy nekem is, de szintén repedt a kijelzője kissé.
tökéletesen működik, második telefonként van használatban, nincs lelakva.
itt megnézhető -
KISDUCK
addikt
Én kb. 2 hete raktam fel a cynogenmod 10-et és igen jól megy rajt ezt múltkor néztem a telómon:
23% -- lemerülés
2n22ó51p akkumulátorról
cella készenlét 37%
telefon tétlen 35%
képernyő 12%
CoM zombies 8%
Hanghívások 4%
Médiaszerver 4%A ram használat sokkal kedvezőbb és a telefon belső memóriája is sokkal szabadabb alapból + sebességben is nagyon jó. Eddig stabil gondom nem volt vele, max google térkép install után reboot kellett, de ennyi. Itt fórumban vannak linkelve hozzá javítások, de nekem nyitott bootloaderem van.
A rom: cm-10-20131224-FXP-mango
gapps: gapps-jb-20121011-signed -
debrecenikri
tag
Nekem igazából a gyári ics-sel sem volt gondom, teljesen jól használható. A fentebb linkbe foglalt jb re azért váltottam mégis, mert itt többet tudok kihasználni a belső tárhelyből. Gb-vel még nem próbálkoztam, de azt mondják, hogy jobb , mint az ics. Nálam a jb sokkal gyorsabban talál wifit, mint a 4.0.4, és gyorsabban is csatlakozik.
-
tomy86
addikt
Csak nem minden telefonnál nyitható (12w11 utáni sim lockos). Meg sokan félnek a nyitástól. Én is nyitottam és azóta nem használok ICS-t. Nálam a háttérben sem futottak soha az fb és társai, mert root után az volt az első, amit töröltem a timescape mellett. m.facebook.com-ot ismerem, de azt sem használom, mert fb regem sincs (mint ahogy már egy közösségi oldalra sem). Google+ köreimben is én vagyok, meg én, ja és én
-
tomy86
addikt
"de én ugy vagyok egy jó kernel rá és semmi baj nincs"
Ez így van, viszont a kernelcseréhez nyitott bootloader kell, mert pont a gyári kernelekkel van a gond ICS-en. Ezért nem hoznak lényeges javulást a gyári kernelre épülő custom romok sem. Lassúság meg egyrészt relatív, másrészt erősen függ a használt programoktól is. Én pl. nem használok fb-t, vibert és társait és így már kiiktattam pár rendszerlassító alkalmazást. -
tomy86
addikt
Pedig ha a 2011-es Xperia topikokba beleolvasgatsz, akkor azt láthatod, hogy nagyon sokan visszatértek a GB-re rövid ICS kitérő után, mert azt gyorsabbnak találták. Nekem az ICS-el sem volt problémám, de én root után azonnal töröltem egy halom, számomra felesleges gyári programot. Úgy használható volt az ICS is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Hobby rádiós topik
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged