Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One UI zápor esett a hétvégén
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Huawei G8 - próbálja figyelni a nagyokat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
LEFTHORSE1
őstag
válasz
Enci1983 #394 üzenetére
Én is elmondanám hogy tulajdonomban van egy nagyon későn vett zsírúj, független K810, pontosan ilyen horror képeket csinál mint ez az Xperia mini, talán azért mert nem ugyanolyan kameramodul van benne mint az első, induló áron eladott modellek, pl a lencséi műanyagból vannak. Én az Esato weboldalon nézegettem e teló fotóit és onnan ítéltem meg a kép minőségét, a tulaj is nagyon ki van bukva emiatt, még topikot is nyitott ezzel a kamera témával. Ja és a rádió elinditható egy 3,5 jack dugasszal, csak ügyelni kell arra hogy a lepucolt jack ne legyen zárlatos
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az X10 mini pro utódja pont azokon a helyeken változott, ahol a leginkább kellett. Aktualizált, de még mindig kicsinyke okostelefon – a kor igényeihez igazítva.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Milyen videókártyát?
- Hamarosan debütál az MSI elegáns, Project Zero szériás alaplapja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Politika
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest