Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
shaggy
aktív tag
hol lehet azt beállítani , hogy amikor hív valaki kimondja a nevét?
Mint a nokiáknál volt régen hívó nevének kimondása sehol sem találom benne? -
tboy72
aktív tag
Én is visszaflasheltem GB-re, mert szép és jó a ICS, de engem nagyon zavart, hogy nem frissítette automatikusan az e-mailokat! (viszont egycsapásra megcsináltam a rootot is - eddig nem volt - és így azért több lehetőség van testre szabni a kicsikét )
-
Brutális eb
addikt
Gyárira visszaállítás megvolt?
Egyíébként többek tapasztalata alapján ICS-re frissítés menete GB-ről:
GB-Gyárira visszaállítás
ICS telepítés
ICS gyárira visszaállítás majd ezután érdemes elkezdeni belakni a cuccot.
Az általam ezzel a módszerrel frissített 2011-es xperiáknál nem jelentkezett probléma ICS-el.
Egy próbát megér persze a pozitív eredmény nem garantált.[ Szerkesztve ]
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
kmarkk22
aktív tag
nekem is így volt (és még sokaknak a fórumon) , többször is próbálkoztam vele, de pár nap után mindig ugyan olyan sz@r lett... tedd vissza a GB-et, az egyetlen dolog ami nem ugyan olyan smooth rajta mint ICS-n az a notification bár lehuzasa... de az ki lehet bírni
toltsd le a flash toolt + egy GB firmwaret és flasheld vissza. nem tudod elrontani![ Szerkesztve ]
-
Zsocó
aktív tag
Az miért van, hogy mióta frissítettem a mini pro-m az Android 4.0.4-re, azóta folyamatosan belassul, fagy a telefonom. Az egyik haverom is ezzel szenved az Arc S készülékével. Sőt az érintésérzékeny gombok sem reagálnak valamikor jól.
-
ko9
addikt
Active topikban valakinek elküldtem a hozzá kellő fájlokat, már nem rémlik kinek, ki is postolta az eredményeit. Keress ott vissza.
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
V.Zoltán112
tag
válasz V.Zoltán112 #10491 üzenetére
Már tárgytalan!
-
V.Zoltán112
tag
Sziasztok!
T-s mobilom van, itt várom az ics-t ezer éve, de most már megpróbálom flashtoolal befrissíteni.. Teljesen hülye vagyok hozzá, hiába olvasok vissza, nekem ez kínai. Valaki segítene nekem leírni a frissítés menetét, linkelni mit honnan töltsek le? Eredeti sony ICS-re szeretnék frissíteni! Privátot várok, köszönöm előre is a fáradalmát annak aki segítene nekem.
Ami meg a JB frissítést illeti, szerintem nem lesz belőle semmi a 2011-es modelllek esezében, elvégre az a lényeg, hogy a vásárlópiac mindíg a legújabb modelleket vegye meg.
-
ko9
addikt
válasz dobobazsy #10483 üzenetére
Mivel XDAra nem raktam ki, csak a PH fórumozóinak készült (most érezd magad megtisztelve )
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
ko9
addikt
válasz dobobazsy #10479 üzenetére
Mini Pronál szerencséd van, ezt bármikor vissza lehet hozni, én is mindig felrakom a Mini/LwW/Active romokat tesztelni (módosítás nélkül), hogy helyesen mennek-e.
Simán visszaraksz egy bármilyen MiniPro-s ROM-ot (Flashtoolal, bármi) és akkor menni fog, nem kell agódni.--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
kecz
aktív tag
Ha a telefonon nyomok rá, hogy sd kártya tartalmának törlése, akkor formázza is a dolgot, vagy csak simán letörli?
-
Brutális eb
addikt
válasz dobobazsy #10479 üzenetére
flashtool megoldja.
Rom ügyben itt nézz körűl.Mindig figyeld,hogy nyitott illetve zárt botloaderre való e a rom illettve,hogy a készülékednek megfelelőt válaszd.
[ Szerkesztve ]
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
dobobazsy
őstag
sziasztok!
elkövettem egy baklövést, asszem véletlenül egy mini romot telepítettem fel a mini pro-ra.
és most elszállt a touch screen és a két érintőgomb fényereje veszettül erősen világít.
flashtool megoldja a problémát?be tudná valaki linkelni a mini pro-ra való experia v2-t?
[ Szerkesztve ]
-
kecz
aktív tag
válasz Isten88 #10477 üzenetére
Hmm, az kimaradt a leírásból, hogy már csináltam javítást. Most az jutott eszembe, hogy egy mem.kártya formázás lehet nem ártana neki. Ha nem sikerül megoldanom a dolgot, roottal visszateszem neki a GB-t. Igazából pontosan nem tudom, hogy mire gondolt, mert msn-en beszéltem csak vele, de ahogy kivettem, igen FC-t jelent. Én korábban már a minimen használtam ICS-t, ott is volt probléma első telepítésnél, aztán másodjára már minden klappolt.
-
Isten88
senior tag
Én frissítettem a telefonom, de a barátnőm se előtte, se utána nem panaszkodott. Szerintem csak Nálad áll fenn az a probléma, hogy a barátnőd panaszkodik.
HA a fagyás FC-t jelent, próbálja meg SPCC-vel a javítást, valószínű szoftos a gond.
HA a fagyás lassulást, nehézkes indulást jelent a GB-hez képest, ez kis mértékben normális, ICS-nek nagyobb hardverigénye van. Ebbe bele lehet kötni, hogy roottal megoldható, hogy a sok szemét ne fogja vissza a gépezetet, de gyári szoftról beszélek jelenleg.(SPCC-vel való javításnál (nem frissítésnél, javításnál) minden egyénileg telepített alkalmazás, sms, mms, kapcsolatok törlődnek, a gyárilag is telefonon lévő alkalmazások alaphelyzetbe állnak, mint mikor a boltból megvette a telefont --> backup, ha kellenek később is.)
-
kecz
aktív tag
Barátnőmnek Vodás mini pro-ja van és panaszkodik rá, hogy frissítés óta fagyogat a facebook appja, a gmail app, a fényképező app, meg még tán lassabb is lett. Valaki tapasztalt hasonló problémákat frissítés után? Előtte semmi baja nem volt.
-
G@be22
tag
válasz fatal` #10474 üzenetére
Hát csak ahhoz vissza kellene raknom a GB-t, a gond csak az hogy ahhoz fatuskó vagyok
Egyebkent ha vissza tudnám rakni a gyári GB-t lehet még maradna is... nem tudom.
Ha már itt tartunk, valaki akinek gyári GB-je van nem tudná elküldeni a wallpapereket belőle? Jobban tetszettek. -
kmarkk22
aktív tag
válasz G@be22 #10472 üzenetére
én mindig így csinálom, mert párszor már ujra raktam az ICS-t és így sokkal könnyebb, mint meg GB-el is szenvedni stb...
csak majd ne felejtsd el az aksit kiszedni a kernel flasheles után, én egyszer elfelejtettem és nem indult a telefon és nem csinált semmit xd szivbajt kaptam kb de aztán eszembe jutott h csak ki kell venni egy kicsit az akksit, és utána már jó is voltja és ne aggódj, nem tudod elszurni
[ Szerkesztve ]
-
G@be22
tag
Sziasztok
Elszánt vagyok, nem birok a kiváncsisággal
Le tudná valaki irni nekem (vagy linkelni), hogy hogy tudnám root-olni Mini Pro-m.ICS 4.0.4
Build:4.1.B.0.431Köszi, fórumtársak
-
válasz fatal` #10468 üzenetére
A 12 letelt, ha jól tudom tavaly április-május környékén jelent meg a készülék, de a 18 hónap az még nem telt le, bár az a tapasztalat, hogy ezt kb. minden gyártó ugyanolyan lazán értelmezi. A másik ami nagyon fura, hogy az Arc S sem?
Szerk.: na az szép. Úgy látszik a Sony-ra is ráférne 1-2 jól kommunikáló munkatárs mint a HTC-re is.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
[link] WTF
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Skynet258
veterán
válasz stratova #10465 üzenetére
Azt nem mondtam, hogy élvezetes. De egyébként csak az első 2-3 alkalom macerás, utána már egész jól megy bárkinek. Eleinte én is mennyi fóliát elcsesztem...
Ja, még egy tipp a por ellen: fürdőszobába bezárkózni, megnyitni a forró vizet, hogy gőz legyen. Ez megköti a porszemcséket, így kevesebb kerül a kijelzőre a művelet közben. Van aki ventillátor mellett csinálja, de ott inkább csak annak az esélye nő, hogy ráfújja a port a kijelzőre/fóliára. A párás verzió jó. ÉS télen értelemszerűen könnyebb összehozni.
-
Brutális eb
addikt
válasz Bolond^^ #10463 üzenetére
Szedd le a pcc-t, ccleaner-el pucold ki a a rendszert tedd fel ismét a pcc-t.
-
Bolond^^
tag
Sziasztok!
Anyukámnak ilyen telefonja van, és szeretném ICS-re frissíteni. De a Sony PC Companion azt írja hogy nem tud csatlakozni a telefonhoz. Mit tegyek?:/ -
ko9
addikt
Ha az alkalmazásnak a felrakott ROMba van újabb verziója (pl Galléria ) akkor természetesen cserélődni fog, de a te általad felrakott programok maradnak. Ergo nem formázza a /data partíciót.
-
natë
nagyúr
Jól gondolom, hogy ha GB-re PCC-nal rakom föl az ICS-t megmaradnak a GB-s alkalmazások is (gallery pl.), ha flashelem, akkor pedig tiszta ICS-t kapok?
-
MODERÁTOR
Hol vetted a telefont hogy "2 hónapja" nincs garid?
Szinte az elsők között vettem a T-nél, ott két év van rá... És most augusztusban lesznek a készülékek 1 évesek..
Hol adnak fél év garanciát? Igen bizonytalan bolt lehet...Többieknek: nehogy vegyetek fóliát (itthon), e-bayen másfél $-ért vettem két (!!) darabot, ingyen szállítással, teljesen ugyanaz a 3 rétegű gyári volt... Az itthoni árakat nézve a hülyének is megéri..
-
qpidomx
tag
válasz dobobazsy #10449 üzenetére
Elvileg telobltba rá rakjak úgy, h nem lesz egy bubise alatta. Vagy 1500ért..Lehet elnézek majd annyit csak megér
(#10450) sdd2 Sosem lehet tudni mi baja lehet/lesz. Én inkább a garit választom mint a jb-t
(#10452) Skynet258 Kár hogy Pesti vagy. Meg csinálhattad volna nekem
[ Szerkesztve ]
qpidomx-nak 5 pozitív értékelése van és nincsen negativ értékelése a fórumon! phmegbizhatosag.atw.hu
-
Skynet258
veterán
válasz qpidomx #10448 üzenetére
Nem tudom milyet kaptál, én 3 rétegűt szoktam használni. A trükk egyébként annyi, hogy felteszed egy kis részét, és miközben fogod a fóliahordozó anyagot, bankkártyát használva rásimítod a maradék részt. Ha így is marad 1-2, akkor bátran a bankkártyával ki kell simítani a kijelző széle felé a bubikat. Már sokat feltettem, mindig így, és abszolút sima, bubimentes a végeredmény.
bogil99: A jobb felső sarokban piros cucc az inkább csak amolyan védőfólia, ami minden telefonon van újkorában - mondjuk aránylag jó minőségű, de azt nem normál használatra szánják.
[ Szerkesztve ]
-
bogil99
aktív tag
válasz Kremmer89 #10445 üzenetére
Érdekes.
Enyém telenoros (csak így nemecsek módra) interneten rendeltem, és van rajta gyárilag (?) védőfólia (jobb felső sarokban piros), plusz adtak 1-et hozzá.Mindenkié lötyög.
[ Szerkesztve ]
N5110,N3110,N3130,N7210,XperiaSK17I,XperiaSP,XperiaZ1C,Xiaomi9,12 ProMax
-
Kremmer89
tag
Sziasztok! 2 dolgot szeretnék megtudni, kb 1 hete vettem a telefont..tartalmaz védőfóliát a kijelző?vagy rá kell rakni amit adtak?
illetve a telefonom tetejénél a jobb sarokba ahol fel lehet csúsztatni kicsit lötyög a fedlap..ez gyári hiba? -
natë
nagyúr
MiniSandwich-nél előfordult már nálatok, hogy eltűntek a kapcsolók a státuszbárról? Mi lehet az oka? Valahogy javítható?
-
-
szente
addikt
-
xperiababu
csendes tag
Sziasztok!
Rég jártam a topicban. Még februárban leejtett telefonom tegnap sikerült a Soproni T-Mobile szervízben cserélni. Amikor elindult a Box és a Sony Ericsson közös partnerprogramja, regisztráltam az 50 GB ingyen tárhelyre. Az új telefonommal is egy másik címen regisztrálnám magam. Persze csak akkor, ha a Box alkalmazás nem veszi észre vagy tíltja le a hozzáférésem az előző fiókhoz.
Szerintetek megér egy próbát? Nem veszik észre, ha még egy fiókot regisztrálok egy másik névre?
-
ricsike81
aktív tag
ics-nél gps problémák vannak ? Jobb a gps mint Gb-nél ?
-
bogil99
aktív tag
válasz V.Zoltán112 #10420 üzenetére
Nem.
Két okból:A) Companionnal helyreállítást lehet kérni.
B) Ha hivatalos ROM van fenn - fórumtársak leírása alapján - a kutya nem nézi a verzióját, és hogy hogy került fel rá.Olvass vissza.
-
Kremmer89
tag
Sziasztok! 2 dolgot szeretnék megtudni, kb 1 hete vettem a telefont..tartalmaz védőfóliát a kijelző?vagy rá kell rakni amit adtak?
illetve a telefonom tetejénél a jobb sarokba ahol fel lehet csúsztatni kicsit lötyög a fedlap..ez gyári hiba? -
agoka07
senior tag
Sziasztok! Mi lehet az oka annak, hogy egy ROM-ot sem lehet telepíteni? Föltelepítem, kiírja, hogy sikeres, de újra indítom a SE logóig előhozza és utána fekete a kijelző és indul újra. Lehet, hogy nem az eredeti kernel van rajta?
S35-3310-1600-KU380-W300i-Shine-C3050-Spiro-858 Smart-SK17i-Galaxy S-Note 1-Galaxy S4-G4-S6 Edge-Note 8
-
bogil99
aktív tag
válasz papg79 #10415 üzenetére
Nem akarlak megijeszteni, biztosan egyedi probléma volt, de én már vettem ilyen márkát gyári hibásan. Ajánlom a hasonló nevűt, de stabilabbat. (ez ízlés kérdése)
32 GB-ig jó bele.
Én nem formáztam meg. Csak beraktam, bekapcsoltam a készüléket és működött. A gyári cuccokat nem másolja fel, csak a működéshez szükségeseket.
[ Szerkesztve ]
-
papg79
tag
Sziasztok!
Szeretném lecserélni a xperia mini prom-ban lévő gyári 2 GB-os kártyát egy Micro SDHC Card 8GB, CL4 Kingmax / PNY/ Transcend tipusúra. Ez a kártya jó bele? Ha beteszem az újat, akkor gondolom először meg kell formázni, s akkor felteszi ugyanazokat a mappákat rá, amik a gyári kártyán rajta voltak? Úgy értem, hogy például azt a mappát, ahová a készített fényképeket menti? Köszönöm előre is a segítséget!
-
bogil99
aktív tag
válasz V.Zoltán112 #10413 üzenetére
Bocsi, de tényleg nem értelek.
Ha fel akarod rakni, akkor miért nem teszed meg flashtool -al?...N5110,N3110,N3130,N7210,XperiaSK17I,XperiaSP,XperiaZ1C,Xiaomi9,12 ProMax
-
V.Zoltán112
tag
Írtam a t-mobile ügyfélszolgálatnak egy e-mailt az ICS frissítéssel kapcsolatban, de még arra se méltattak a szemetek, hogy visszaírjanak két nap alatt. Írtam nekik, hogy az Active készülékre miért adták ki mégis.
-
bogil99
aktív tag
válasz Grande Ale #10410 üzenetére
Csatlakozom az előttem szólóhoz.
Hiába vannak csoport csengőhangjaim reggelre elállítódik (este automata airplain mód).
Csoportokat feloszlattam, mindenkihez egyéni csengőhangot rendeltem.
Reggelre így is elállítódik, nem az a csengőhang szólal meg, hanem az alapértelmezett.Megnézem a névjegyet, nem állítódik el semmi, mindenkinél az általam beállított csengőhang szerepel. És miután lecsekkoltam egy névjegyet, a következő bejövő hívásnál már az egyénre beállított csengőhang szól.
ICS hiba?
Valaminek a memóriában frissülnie kellene?
Van rá megoldás?N5110,N3110,N3130,N7210,XperiaSK17I,XperiaSP,XperiaZ1C,Xiaomi9,12 ProMax
-
agoka07
senior tag
Szisztok, telepítettem a CM7.2 -es ROM-ot de nem kapcsol be. Előhozza a SE logót és elfeketedik a kijelző..és ez ismétlődik. Mit hibáztam?
S35-3310-1600-KU380-W300i-Shine-C3050-Spiro-858 Smart-SK17i-Galaxy S-Note 1-Galaxy S4-G4-S6 Edge-Note 8
-
Grande Ale
őstag
Mostanában mindig elállítódik a csengőhangom, a hangout értesítést állítja be magának. Miért csinálja ezt?
-
Riuko
senior tag
válasz webdeejay #10404 üzenetére
WP nagyon gyors és stabil de egy idő után unalmas mivel elégé zárt rendszer, jóval kevésbé alakítható, még akkor is ha főzött rommal használod. Ha egyszerű user lennék nem kellene másik teló, de mivel szeretem a változatosságot, a személyre szabhatóságot ezért android.
[ Szerkesztve ]
"A nagy ember azzal mutatja meg nagyságát, hogy miképpen bánik a kicsikkel."
-
ko9
addikt
válasz dobobazsy #10405 üzenetére
CMes témaválasztóval (aka T-Mobile Theme Manager) csak a CM és az AOKP romok (mostmár) vannak felszerelve.
Ergo tudok 1-2-t--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
dobobazsy
őstag
mutatnék egy ROM-ot. most raktam fel, és meg is tetszett.
RealICS r5
eddig a RealICS lite-t használtam egy régebbi kiadásban (asszem r1.1), arról váltottam.
először kicsit lassú volt, de Titanium Backup-al egy pár programot jegeltem, így most nem tűnik lassúnak..
ha nyitott billentyűzetnél lezár a képernyő, akkor feloldani csak összetolva lehet sajnos(legalábbis én nemjöttem rá hogylehet kinyitni szétcsúsztatva), viszont kapunk 3 képernyőt: középütt óra, bal oldalt kapcsolatokkal és üzenetekkel, jobb oldalt pedig egy zenelejátszó widgettel.lehet vannak benne bugok, de később egy nagyon jó ROM lesz ez szvsz.
Üdv.
szerk.
ha valaki tud DSPManagerrel és/vagy témaválasztóval (olyan mint a cm-ben) felszerelt romot, az megoszthatná velünk. jöhet GB alapú is[ Szerkesztve ]
-
Simba86
senior tag
válasz Millni #10401 üzenetére
bocsi, de ha lenne ilyen progi, a mobil tv előfizetésnek nem lenne értelme...
egy lehetőséged van, ami jelenleg is működik nálam, leteszteltem:
van egy koma, bizonyos t-gyuszi. nah az ő stream-jei között találsz működőket, de ajánlott hozzá egy jó flash-képes böngésző, nekem dolphin-nal lejátssza a digi sportot és nézhető, de psssszt
linket nem adok, de innen már könnyű dolgod lesz
(remélem nem sértettem szabályt)
Siemens C35-> Siemens MT50-> Motorola E398-> SE K750i-> Nokia 6220 Classic-> ZTE Blade-> SE Xperia Mini Pro-> Samsung Galaxy S Advance -> Sony Xperia SP -> Huawei P8 Lite -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Xiaomi Redmi Note 6 Pro ->Xiaomi Redmi Note 9 -> Xiaomi Redmi Note 11
-
Millni
csendes tag
Sziasztok! Eldöntöttem maradok a GB-nél, nekem tökéletesen megfelel minden működik rajta,és az ICS-el mint itt látom akadnak némi problémák ... Tudna abban valaki segíteni,hogy van-e olyan SPB szerű progi,amin RTL,TV2,Comedy Central -t tudok nézni?
Drága szüleim, küldjetek 10.000 Ft-ot, hogy megnyugodjak, nincsenek anyagi gondjaitok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ukrajnai háború
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest