- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Magisk
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
kecz
aktív tag
Barátnőm mini pro-ja fagyogat, belassul ICS frissítés óta. Felraktam neki eXperiav4-et, úgy ahogy ko9 leírta, de az meg nem tetszik neki. (a menüben az angol kiírások, illetve neki a gyári kinézet jobban tetszett) Erre a lassulás-fagyásra van valami ellenszer? Úgy láttam több embernél is előbukkant.
Úgy látom a Sony nem adott még rá rendes megoldást. [link]
-
kecz
aktív tag
Ha a telefonon nyomok rá, hogy sd kártya tartalmának törlése, akkor formázza is a dolgot, vagy csak simán letörli?
-
kecz
aktív tag
válasz
Isten88 #10477 üzenetére
Hmm, az kimaradt a leírásból, hogy már csináltam javítást. Most az jutott eszembe, hogy egy mem.kártya formázás lehet nem ártana neki. Ha nem sikerül megoldanom a dolgot, roottal visszateszem neki a GB-t. Igazából pontosan nem tudom, hogy mire gondolt, mert msn-en beszéltem csak vele, de ahogy kivettem, igen FC-t jelent. Én korábban már a minimen használtam ICS-t, ott is volt probléma első telepítésnél, aztán másodjára már minden klappolt.
-
kecz
aktív tag
Barátnőmnek Vodás mini pro-ja van és panaszkodik rá, hogy frissítés óta fagyogat a facebook appja, a gmail app, a fényképező app, meg még tán lassabb is lett. Valaki tapasztalt hasonló problémákat frissítés után? Előtte semmi baja nem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest