Új hozzászólás Aktív témák

• grafikus17

senior tag

Sziaszztok!
    Két nap nyugalom után, újra neki álltam az 587-re felhíúzni a fluorescent ROM-ot. Most már fél óra alatt kész is lett. Most raktam fel újra másodszor is mert az elsőnél amikor a kezdeti beállításokat kéri az android, azt végig csináltam, majd a végén valami olyant írt ki , hogy megjelenítő leállt. Ezek után csak a fejléc akkumulátor, térerő és idő látható. A lehúzható információ sávot is tudom használni.
    Ha a kikapcsoló gommbal zárom a képernyőt, majd visssza kapcsolom a képrnyőt, majd lehúzom az értesítő sávot,és rámegyek a beállításra, megjelenik az alapképernyő a feloldó csúszkával, és az órával.
    Ha feloldom a képernyő zárat, egy nagy feketeség fogad, nincs semmi. Nem tudok egyetlen programba sem bemenni, hívni róla, bejövő hívást fogad ki is írja.

Ez a bajom! Mindent el tudok érni a beállítás menüből, de nincs fő menü, nem látom az asztalt.
    Az első alkalommal csináltam egy újraindítást, de nem segített, majd egy reboot recoverit. Na ez már nem tetszett neki. Akkor vissza az 587-rootolni-CWM- majd újra a Fluorescent.

Jelenleg ott tartok, hogy megint nincs semmi, de addig nem indítom újra, amíg nem tudtok valami okosat mondani.
    Telepítéskor ezeket csináltam meg:
    Reboot into CWM (locked bootloader make sure you have rooted on 4.1.B.0.587 with CWM installed)
    Wipe Data/Factory Reset
    Wipe Cache Partition
    Wipe Dalvik Cache
    Go to Mounts & Storage
    Format Data
    Format Cache
    Format System
    Install zip from sd card
    Choose your Bootloader, device & other options in Aroma
    Reboot your device from CWM when Installation Finishes

:F :F :F

Új hozzászólás Aktív témák