- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
grafikus17
senior tag
Sziaszztok!
Két nap nyugalom után, újra neki álltam az 587-re felhíúzni a fluorescent ROM-ot. Most már fél óra alatt kész is lett. Most raktam fel újra másodszor is mert az elsőnél amikor a kezdeti beállításokat kéri az android, azt végig csináltam, majd a végén valami olyant írt ki , hogy megjelenítő leállt. Ezek után csak a fejléc akkumulátor, térerő és idő látható. A lehúzható információ sávot is tudom használni.
Ha a kikapcsoló gommbal zárom a képernyőt, majd visssza kapcsolom a képrnyőt, majd lehúzom az értesítő sávot,és rámegyek a beállításra, megjelenik az alapképernyő a feloldó csúszkával, és az órával.
Ha feloldom a képernyő zárat, egy nagy feketeség fogad, nincs semmi. Nem tudok egyetlen programba sem bemenni, hívni róla, bejövő hívást fogad ki is írja.Ez a bajom! Mindent el tudok érni a beállítás menüből, de nincs fő menü, nem látom az asztalt.
Az első alkalommal csináltam egy újraindítást, de nem segített, majd egy reboot recoverit. Na ez már nem tetszett neki. Akkor vissza az 587-rootolni-CWM- majd újra a Fluorescent.Jelenleg ott tartok, hogy megint nincs semmi, de addig nem indítom újra, amíg nem tudtok valami okosat mondani.
Telepítéskor ezeket csináltam meg:
Reboot into CWM (locked bootloader make sure you have rooted on 4.1.B.0.587 with CWM installed)
Wipe Data/Factory Reset
Wipe Cache Partition
Wipe Dalvik Cache
Go to Mounts & Storage
Format Data
Format Cache
Format System
Install zip from sd card
Choose your Bootloader, device & other options in Aroma
Reboot your device from CWM when Installation Finishes
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! MacBook AIR 13" Early 2014 - i5 I 4GB I 128GB SSD I OS X Big Sur I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A15 5G / 6/128GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest